любов по време на дълга раздяла

• 6 015
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Mai Tai май си права ,трябва просто да му кажа какво мисля и чувствам и се опасявам.Да получа отговор и да спра да агонизирам.Проблема е да събера смелост да го направя,до сега така и не събрах защото мисля че ще го засегна ако му напиша че имам подозрения ,че нещата може би няма да са същите.

# 16
Ти си познаваш мъжа и можеш да прецениш дали ще ти е верен през времето, когато излезе от затвора или не, но гаранция никога няма. Той 4 години ако издържи без женски ласки, ще издържи и още известно време докато се видите.
Тъжно ти е и си набиваш филмите, според мен, а реално той сигурно се притеснява в пъти повече, дали ти ще го чакаш, защото си навън.
Опитай връзка по телефон, пиши му повече писма и че очакваш да ти пише и той по - често.

Другите са ти дали добър съвет с преместването в България. За 500 евро няма смисъл да работиш в чужбина и да си далеч от мъжа си, страната си, баща си.
Би могла да отидеш да живееш при баща си, дори при свекърва ти, така няма да плащаш наеми, ще ти помагат с детето и пак ще работиш за горе долу същите пари.
Ще можеш да се виждаш и с мъжа ти..

Може да се изтегли и някакъв неголям кредит, който да покрие адвокатски услуги за по - ранно освобождаване.

# 17
  • Linz
Още един глас за връщане в България.
За 4 години много неща се променят, а такава любов не се среща всеки ден.

# 18
А работи ли? Така уж може да излежи само 2/3 от присъдата си.
Приятелка чака гадже от затвора 1 г- пишеха си всяка седмица, той криеше телефон, говореха много.
500Евро е смешна заплата за чужбина, прибирай се  Peace

# 19
Здравейте на всички,благодаря за мненията и подкрепата.
Ситуацията ми с връщането в БГ е малко сложна ще обясня с няколко думи.
До преди да се случи тази неприятна случка имахме малък семеен бизнес.
Който трябваше да прекратя след като го задържаха защото е невъзможно да го работя сама.От там тръгнаха и последствията.Всичките спестявания дадох за да изплатя колата на куп и жилището в което живеехме.Иначе щеше да ми е непосилно да изплащам всичко сама.Преместих се с детето да живея при майка ми и пуснах апартамента под наем ,но все още никой не го е наел.Неискам да се връщам защото се надявам той да бъде освободен по скоро и да продължим там където спряхме.Това което ме притеснява е дали обаче това ще се случи ,или просто трябва да почвам живота си от начало.Ох незнам страшна каша ми е в главата.Тази сутрин му написах писмо и го помолих и той да ми пише по често.И да ми каже как вижда нещата да се развиват след неговото излизане.

# 20
Надявай си се, но обмисли и вариант, в който той доста години да не може да дойде при теб.
Не ти разбрах проблема  с прибирането, бизнеса и апартамента, но и не ми е цел- животът си е твой. Няма нужда да се оправдаваш.  Peace

# 21
Не ти разбрах проблема  с прибирането, бизнеса и апартамента, но и не ми е цел- животът си е твой. Няма нужда да се оправдаваш.  Peace

Е, най-вероятно се опасява, че също ще бъде вкарана в затвора като любимия, ако се прибере. Това е най-логичната причина.
На мен пък ми стана много любопитно младежът защо лежи?
Не че ми влиза в работата, ама при толкова съчувстващи в тази тема... Чудя се дали щяха да са толкова съпричастни, ако се окаже, че е сгазил любимата им баба на пешеходна пътека, продавал наркотици на децата им или обрал собствения им дом?
Ох, да бе. Вярно!  ooooh!
Колко съм тъпа само! Човекът лежи съвсем невинен и цялата драма е, че може евентуално да бие шута на авторката, след като излезе от затвора... Разплаках се!

# 22
Нали лежи, какъв тогава е проблемът? Не се е покрил някъде. А че не е невинен е ясно.
Аз съчувствам на жената, не на него.

# 23
Как` Сийка много мА развИсИли
че аз не съм искала да обяснявам кой за какво лежи и кой прав кой крив.То правосъдието си е свършило работата.Никъде в постовете ми непише той горкия ,невинен го прибраха.Нали знаем всички някой път грешките ни излизат солени,но така е в живота.
Заглавието на темата беше как мислите,дали има такава любов която да просъществува дори
и след дълга раздяла.Без значение от какво е породена тя.Че каква е разликата ако бях написала ,че работи  например американската армия и няма да го видя едно Х време.Исках да разбера дали някоя друга съфорумка не е имала дълга раздяла с любимия.

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 21:54 от косатка

# 24
Прочетох всичко. Авторке, не се връщай в Бг. По някакъв начин си устроила живота си в чужбина и макар да работиш за малко пари, преживяваш там, а тук отначало кой знае.... Rolling Eyes Нямаш никакви гаранции дали отново ще бъдете заедно. Знам, че търсиш да се уловиш за сламката дори, но по-добре премисли реалистично. И аз имам пример с мои съседски деца( да, деца на 15 години), които се разделиха още по комунистическо време. Момичето замина за капиталистическа държава(тогава) и не се бяха виждали 10 години нито веднъж. Ами....ожениха се после и са заедно и в момента. Simple Smile Това обаче не значи, че и с вас ще стане така, всеки случай е различен. Мъжът ти ще излезе друг човек от затвора, това е сигурно. Какво ще стане после, зависи от много неща. Щом го искаш, чакай го и подреждай живота си както успееш. А какво ще ти донесе бъдещето, не го мисли. Животът е толкова неочакван, че може да те смае с възможности. Просто го живей. Peace

# 25
Благодаря Ън ето това търсех,някой да сподели от личен опит или случки  от познати.
За дългите раздели и какво се случва горе долу след това.То е ясно че при всеки е различно.  bouquet

# 26
  • София
Благодаря Ън ето това търсех,някой да сподели от личен опит или случки  от познати.
За дългите раздели и какво се случва горе долу след това.То е ясно че при всеки е различно.  bouquet
Случват се различни неща. Не знам дали ще го чакаш да се върне, но може и да няма смисъл.
По време на пребиваване в затвора доста неща се променят. Включително и сексуалните практики.
Не знам дали ще си щастлива например да ти реже гърба с бръснарско ножче. На моя позната това не и хареса. Атрофия на важен орган след имплантиране на парафинови топчета.
Истерии, редувани с мълчание с дни. Седене само в тъмнина и тишина в къщи - също не се одобри. Друга двойка - уж си е редовен мъж, но нещо не е наред. Има разни обсебвания, правене на едно и също, ако реда се промени - скандал, пак крясъци, хвърляне и чупене.

# 27
Aisha, това в БГ затвор ли се случва? От  затворник до затворник има голяма разлика - раса, престъпление, което е извършил, финансово състояние, връзки изобщо. Работила съм с хора в затвора, излежаваха си спокойно времето без топчета в пенисите, рязане и хомо секс. С телефони, нет, работеха, тенираха и гледаха филми.
Има ги и другите разбира се, но аз от 10 и повече случаи не съм се сблъсквала с такива.

# 28
  • София
В български. Естествено, че на външните, работещи със затворници доста неща са спестени. А и човека ттам рябва да се включи в общата маса - иначе е лошо.
Имам и познат, пребивавал 1 год. в Коридалос/Гърция/. След завръщането си забрави бизнес, фирма, гадже. Залитна по мотори, мотосъбори и т.н.

# 29
За българските съм чувала нещата, които разказваш Peace Но това дали са от тези или не са зависи пак от изброените от мен присъда, пари, протекции/връзки, бял/циганин/турчин/ и т.н. Работих с български момчета в австрийски и немски затвори, имащи възможност да си доизлежат присъдите в Софийски с опция за работа /разбирай излизане извън затвора/. Не искаха да рискуват.

Общи условия

Активация на акаунт