След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Възрастната водеща постоянно повтаряше- много красиви, колко са красиви,  Heart Eyes какви хубави деца щели да имат Laughing Laughing
В другото предаване даваха откъс от Чучулигата и тя(възрастната) вика- ее, как да стои до ФЕ Бурак и да не си мисли за това и онова Heart Eyes Heart Eyes и все в тоя смисъл неща Embarassed Embarassed Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

Само доказателства, че ще се женят не намериха ooooh!

# 301
# 302
Обаче не е вярно, че никой няма право да им лепи етикети Thinking Щом живеят в общество, значи че трябва да се подчиняват на обществените отношения, ако искат да си правят каквото искат и никой да не ги съди-  Stop има гора Naughty Joy Joy Joy

newsm10

Ако са заедно, нека са щастливи.  Praynig Много обичам Фахрие,  Heart Eyes за да й пожелая друго, колкото и да не искам да е с Бурак.  Peace Но, ако той я накара да страда, отивам до Истанбул и ще му оскубя окосмението- брада, мустаци - каквото има в настоящия момент, косъмче по косъмче. #2gunfire Peace Mr. Green

# 303
Така ли е светнала връзката на ФЕ с Ози Shocked newsm78

Tired ooooh! ooooh! Outta Joint

# 304
Снимките са много сходни 
Изловени по един и същи начин
Защо тогава рускините, толкова плюят по Бу, че не са ги снимали хванати за ръка, не знам, случаите са идентични   Crossing Arms

# 305
Лили, или ти много положително ги преразказа тези предавания - или аз нещо пропускам.....
 newsm78 Що и се изнервих аз на Чапа тогава Blush И тази Туба....
Пак ли ще трябва да се извинявам Rolling Eyes  Embarassed  Thinking Crossing Arms Mr. Green

Heart Eyes  Hug

За снимките - май - да

# 306
 Да бе сходни са снимките ,ама с оня Ози са през деня и той хич не е смутен , наш Бу все по нощите го сгащват и гледа някак стреснато и опулено Grinning Grinning Grinning

# 307

На мен не ми изглеждат щастливи, че са ги видели Wink Laughing Laughing Стреснат си го виждам Ози Close Laughing Laughing Laughing

# 308
Лили, или ти много положително ги преразказа тези предавания - или аз нещо пропускам.....
 newsm78 Що и се изнервих аз на Чапа тогава Blush И тази Туба....
Пак ли ще трябва да се извинявам Rolling Eyes  Embarassed  Thinking Crossing Arms Mr. Green

Heart Eyes  Hug

За снимките - май - да

Аз разказах какво говореха и това е така. Това, което пропуснах е, какво каза Туба за Чапа - но фактите са такива Wink Все пак някой е трябвало да си грабне багажа и шапката и аз съм доволна, че това е Чапа, а Бу и ФЕ са заедно сега Mr. Green...По-скоро се надявам да са заедно Praynig

# 309
Да бе сходни са снимките ,ама с оня Ози са през деня и той хич не е смутен , наш Бу все по нощите го сгащват и гледа някак стреснато и опулено Grinning Grinning Grinning

Себи, снимките с  Бу също са през деня  
Озжан също изглежда доста стреснат Peace

# 310
Връщам си думите назад - действително така е станало.  Peace Два месеца не са осветлявали връзката й и са ги снимали.  Mr. Green А пък Йозджан е направил знак на Фахрие да мълчи, защото е реагирала на камерата. Peace Ами така се правят снимки - ясни и отпред.  Wink  Папараците вече не са това, което бяха. Mr. Green

http://www.haber3.com/ozcanla-fahriye-ilk-kez-yanyana-foto-galerisi-4159-p1.htm

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 20:26 от ·٠•Snejka•٠·

# 311
  • Враца
Така ли е светнала връзката на ФЕ с Ози Shocked newsm78

Tired ooooh! ooooh! Outta Joint

Тук ОД даже е направил и подобен като на Бурак жест с ръце  Laughing Laughing

# 312
Лелеле, чудя се как Фахрие е харесвала този Озджан. Този втренчен поглед - направо тръпки да те побият, има някаква жестокост в погледа му. Wink
А по въпроса дали обществото трябва да определя поведението на личностите, аз съм от отбора на Литето. Майната му на обществото от ТВ, което търси омърсяване на най-интимните преживявания на хората. hahaha
Мисля, че все пак трябва да се изчака до премиерата на съвместния им филм. Това е важно събитие за тях като професионалисти.
Може пък да ни подготвят нещо уникално като решение. Възможно е и да не са готови на стъпката с обявяването на отношенията си. И не мисля, че това е само решение на Бурак. Фахрие е достатъчно силно момиче, за да прави лични избори.
За мен те се показаха вече заедно няколко пъти. Не виждам смисъл да бият барабана, ако не е дошло времето.
Търпение му е майката. Хубавите работи не стават бързо. Peace

# 313
  • Враца
Скрит текст:
Лелеле, чудя се как Фахрие е харесвала този Озджан. Този втренчен поглед - направо тръпки да те побият, има някаква жестокост в погледа му. Wink
А по въпроса дали обществото трябва да определя поведението на личностите, аз съм от отбора на Литето. Майната му на обществото от ТВ, което търси омърсяване на най-интимните преживявания на хората. hahaha
Мисля, че все пак трябва да се изчака до премиерата на съвместния им филм. Това е важно събитие за тях като професионалисти.
Може пък да ни подготвят нещо уникално като решение. Възможно е и да не са готови на стъпката с обявяването на отношенията си. И не мисля, че това е само решение на Бурак. Фахрие е достатъчно силно момиче, за да прави лични избори.
За мен те се показаха вече заедно няколко пъти. Не виждам смисъл да бият барабана, ако не е дошло времето.
Търпение му е майката. Хубавите работи не стават бързо. Peace

Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 314

Ако трябва да се сравнява Ози с Бурак тежко и на Фахрие.

Ако и Бурак и толкова сериозен и държи на нея колкото ОД  още по- жалко.

Мисля си ,че Фафрие с нищо не е заслужила мъжете на които се е доверила да се крият  от папараци ,вместо да се гордеят с нея.

За мен мълчанието и изчакването  до премиерата ще е пагубно за връзката им , ако има такава.

За сетен път  установявам ,че съм много далеч от начина по който вие виждате  ситуацията около Фахрие и Бурак и затова докато не обявят датата на сватбата си мисля да не изказвам мниние по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт