След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 154
  • 737
  •   2
Отговори
# 285
Себи, може и да не дочакаме признание Laughing Laughing

# 286

Цитат
Eski anne oğul bir arada.Unutursam Fısıldayı konuşuyoruz..

Бу се появи най-после  Heart Eyes Blush

Да! Laughing Praynig Peace Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Blush Crazy Flutter Party

Hug Задълбахме в по-общи теми и той ни върна в правилната Laughing
Следващия път освен за моралистка може и да се представя за красива например...
 Heart Eyes

# 287

Цитат

Бу се появи най-после  Heart Eyes Blush

Да! Laughing Praynig Peace Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Blush Crazy Flutter Party

Hug Задълбахме в по-общи теми и той ни върна в правилната Laughing
Следващия път освен за моралистка може и да се представя за красива например...
 Heart Eyes

Hug   bouquet Joy Joy Joy

Цитат
Бу с Ишил Юджесой)))#burakozcivit «Если забуду – прошепчи»(нам знакома в роли его матери в сериале "Муж по принуждению",эту женщину Бу,сам ранее признавался очень полюбил.И она ему как вторая мать))))

# 288
Бурак се връща - прави реклама на филма  Unutursam Fısılda-  Heart Eyes Mr. Green Нали беше обвинен от пресата, че не е бил на премиерата, поправя си грешката по най-правилния начин Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 15:29 от lilitoKoleva

# 289

По- добре е човек да не греши /макар ,че да грешиш е човешко , а да прощаваш -божествено!/

Вече вярвам само на видяно и чуто на прима виста! Laughing Laughing Laughing

Иначе ще има да си пишем ...............................

Изчезвам ,че съм afwitch за кой ли път.

# 290
# 291

Цитат
оххх брадата я няма вечеее  Party Party Party

ама пък си е направил петльово гребенче на главата  Joy Joy Joy

# 292
# 293
Така,
Бу за брадата си взе бележка Simple Smile ама за другото...
Да ми обясни, ако може, какво разбира под "добър пример", "положителна роля" , "традиция".... и какво още беше в този дух.... Много ще ме улесни...
 Heart Eyes

# 294
newsm51
 newsm68 newsm44 newsm44 newsm68

Действали са заедно  Party

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 17:18 от vivonka

# 295
Добър вечер Hug  bouquet

Радвам се,че нашите се появиха. Макар и скромно ни удостоиха с присъствие Flutter Heart Eyes При това отново се появиха заедно...
Лично аз реших за себе си да вярвам само на това,което ми показват те Heart Eyes  Всичките им появи напоследък са взаимосвързвани. Да ,не са потвърдили нищо с изявления,но действията им са ми достачни. На мен не ми е и нужно,просто защото отдавна си знам Mr. Green Laughing Flutter

Изобщо не ме интересуват изказванията и задълбочените анализи на '' светски хроникьорки '' и т.н. Това е все  едно да се вържа на Вулева или Минчев  hahaha hahaha hahaha
Дори не съм гледала онова предаване. От вашите коментари се ориентирах за съдържанието.
Ако го бях гледала все едно обиждах БУФ. Просто така го почувствах и не ви опреквам,че сте го гледали или коменирали Hug Това е субективната ми оценка за нещата.
Те си знаят кога и как са се събрали. И ние сме обсъждали неведнъж.Никой обаче няма право да им лепи етикети и да дава морални оценки Heart Eyes

# 296
Лите, съгласна съм с това, което си написала Peace
Обаче не е вярно, че никой няма право да им лепи етикети Thinking Щом живеят в общество, значи че трябва да се подчиняват на обществените отношения, ако искат да си правят каквото искат и никой да не ги съди-  Stop има гора Naughty Joy Joy Joy

Сигурно и затова си търсеха къща там Mr. Green Joy Joy Joy

Предаването беше, като цяло положително Laughing изводът, че биха имали много красиви деца Embarassed Embarassed Heart Eyes Laughing Laughing

# 297
Лити Hug
Имай вяра в нас Peace
Просто, по време на "рекламната пауза" се поразходихме по различните канали Blush
Ей тъй - за обща култура...
 Heart Eyes

# 298
Какво лошо има, че сме гледали предаването newsm78 newsm78
На мен ми беше добре, че чух и другата страна Wink Както Снежка писа- не прави това, което искаш да не те споходи теб Embarassed Embarassed
 Чапа отмъкна Бу, и ето че Бу избяга сега при ФЕ Embarassed Embarassed Heart Eyes
Водещата изрично каза, че Фахрие не била съгласна да бъде в триъгълника Peace Не е казвала, че Фахрие е била  тази, която е отмъкнала Бурак, а че Бурак е бил с двете( и то най-вероятно, докато вземе решение, а не че е мислел да я кара така Thinking  newsm78 newsm78- според мен, а всъщност щом Чапа си е тръгнала е нямал голям избор Embarassed Embarassed Joy Joy Joy Joy)

# 299
Нищо лошо няма,че сте гледали предаването,момичета Hug  bouquet
Още в предния пост го написах Hug
Аз просто реших,че не искам да го гледам. Писна ми от богаташката ,неините приятели и от злобата им. Получавам уртикарикия като чуя или видя името й ooooh! ooooh! ooooh! Яко си прави реклама на техен гръб... Известна,че е ходила с БУ и с фамилията си Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт