След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 132
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, Чапа не е кое да е момиче и не е нужно да я подценяваме повече Wink
 Няма начин да не е вярно това, което казва и аз го очаквах, дори преди месец, когато феновете я нападнаха, заради слончето и туита от сестрата на Бу...Тогава чак майка й се намеси  Wink и аз помислих, че тя ще си каже какво е станало в действителност, но  Mr. Green за мое съжаление  Joy Joy Joy тя си стисна зъбите ooooh! Thinking Laughing Laughing и нищо не разбрах...Но, очаквах включване Laughing Wink

# 271
Hug
До тук разбрах, че бащата или чичото на Чапа - правят изявление, че харесват Бу за зет, но не разбрах дали той е казвал някъде, че планира сватба с нея - Последно, като го питаха - той отговори "късмет".
Ако Чапа не беше в Париж - щеше ли да участва в живо предаване - едва ли Thinking Новината за триъгълника преписа ли се от другите медии - или го оставят за по-късно....
Ясно е, че за Фе - Бу е част от личното и пространство....
Той в инста беше много смел - обаче на живо не ще да се показва...
Сега, ако прочетем, че някой му е хакнал паролата #2gunfire
Блокира ли недоволните фенове - или спря да комуникира с всички....
Аз се чудих, какво ще измислят за да уплътнят трите месеца до премиерата, но чак да спрат да правят нещо - не се сетих...
Или отново хватката - пауза - за да има ефект.
 Heart Eyes
Гани, Бу винаги на въпроса очаква ли се сватба е отговарял "късмет" с една леко смутено-ехидна усмивка.  Според мен той  дори никога и не си е помислял да се жени за нея.  Peace

Интересното е,  че не само при БУФ има затишие, но и нищо ново не се появява и за филма от режисьора, от екипа (нова снимка или нещо друго), с което да поддържат интереса. Може пък да е умишлено и скоро да ни изненадат - например с нов трейлър  Thinking

# 272
Няма ги, изчезнаха ooooh! ooooh!

# 273

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 13:59 от lilitoKoleva

# 274
Според мен, като си се влюбил, прекратяваш едната връзка, за да започнеш друга.  Peace Далеч съм от мисълта, че трябва да си само с един мъж, разбира се, че не.  Peace Никой не е застрахован, че няма да зареже половинката си, заради друга любов, но трябва си честен към себе си на първо място и към човека, с който доскоро си бил. Това имам предвид.  Hug В случая, ако Бурак се е влюбил във Фахрие и само за пред хората е бил с Джейлян, е едно, но ако съзнателно я е заблуждавал, не му прави чест. Не оправдавам и Фахрие, ако е влязла в такава схема, защото Бурак е бил обвързан мъж, не женен, но обвързан.  Peace Поне според моите разбирания е така, може и да са консервативни, но това е! Peace

# 275
# 276
Представям си майката на Мурка, ако види това секси бельо, какво кокорене и физиономии ще направи  Joy Joy Joy

А тук Мурка сигурно се чуди дали да ги облече, довечера ще видим какво решение е взела  Mr. Green

# 277
Май ме помислихте за най-разкрепостената Laughing Laughing Wink Mr. Green Не съм Peace

По принцип и е правилно на всеки да му е чиста съвестта, обаче, когато става въпрос за любов нещата се случват не винаги така, както му се иска на човек..

Голям залък хапни, голяма дума не казвай!- защото така може да те завърти живота, че и сама да не знаеш къде си Wink

Нали знаете, че никой не е застрахован от затвор и развод Laughing Laughing Laughing

Според мен, ако човек обича, то трябва да следва любовта си Embarassed Peace

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 14:29 от lilitoKoleva

# 278
По принцип и е правилно на всеки да му е чиста съвестта, обаче, когато става въпрос за любов нещата се случват не винаги така, както му се иска на човек..

Голям залък хапни, голяма дума не казвай!- така смята народа, защото така може да те завърти живота, че и сама да не знаеш къде си Wink

Нали знаете, че никой не е застрахован от затвор и развод Laughing Laughing Laughing

Според мен, ако човек обича, то трябва да следва любовта си Embarassed Peace

Така е, не винаги нещата стават по начин, който ни се иска, но човек трябва да остане верен на себе си, независимо за какво става въпрос.  Peace Като сме започнали с народните поговорки - Не прави на другите това, което не искаш да ти направят на теб!  Wink А, че застраховка няма съм съгласна и вече го написах.  Peace За последното изречение, спор няма, така е. Wink

# 279

Цитат
Eski anne oğul bir arada.Unutursam Fısıldayı konuşuyoruz..

# 280
Здравейте,

Говорим за това как се постъпва при влюбване Shocked Shocked Shocked

На нас някой да ни е казал ,че има такова newsm78

Та нали затова подскачам от време-на време.
 Коментирайки реакции , ситуации  без да имаме реално потвърждение на чувствата им  понякога се чувствам глупава , наивна и подиграна.

Никой на никого не е длъжен да споделя  чувствата си ,но и  аз не бих била длъжна до безкрай да изпитвам  симпатии към някой за който феновете са .....вятър работа.

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 14:55 от sebilMM

# 281

Цитат

Бу се появи най-после  Heart Eyes Blush

# 282

Цитат

Да! Laughing Praynig Peace Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Blush Crazy Flutter Party

# 283

Според мен така изглежда Фе след всичко ,което се изписа по неин адрес.

А , Бу е решил да намали малко брадата.

Цитат

# 284

Общи условия

Активация на акаунт