След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 129
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Добра утро Hug

Лите  bouquet

# 256
Лите, мерси   bouquet  bouquet  bouquet

Бурак и ФЕ се покриха ooooh! ooooh! ooooh!
Дано не пропуснат премиерата си Twisted Evil Close Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 257
  • Враца
Добро утро!!!  Hug Hug Hug

Лите, Себи, Лили    Hug Hug Hug

Ади, ти си била нощна смяна тази нощ  Laughing  Hug
Отдавна търсех тази снимка,с нея имаше статия за влошените им отношения ...
...бяха започнали снимките на Чучулигата...
отиват някъде заедно с компания,но си тръгват разделени...
И това съвсем не е било за пръв път,
Те са влизали в конфликт и пред приятели ,поотделно са напускали разни събирания...
Разделяли са се и събирали неведнъж....

Но усещам,че точно в този период,в тези септемврийски дни започна да му трепка сърцето по Ф..
Няма как да не се впечатли от такава жена newsm78...Като се върне в 2-3 часа след полунощ,и
още 2 часа не можел да излезе от роля,както сам той казва, после пък ставал рано?!! ...
Къде се вписва Джей в неговия живот ,по кое време...и така лека-полека охлаждането ...

Мисля,че няма застъпване ,не е бил едновременно с двете- Д и Ф...
Нещата следваха логически : една затихваща връзка.... и една хубава ,качествена жена до него по 10-12 часа на ден,......мисля че този път сърцето му бе докоснато по-различно и по-сериозно,и си изкараха дълга, красива,платонична любов с Ф,и много по-късно станаха по-истинска двойка...
Да,мисля си,че сърцето му бе обсебено...

Но също си мисля, че имаше договорки с фамилията, беше коректен и ги изпълни....И въпреки това,  въпреки,че намериха подходящо момче за дъщеря си,Чапите заровиха из миналото...излагат се пред новата личност,според мен,а според техните духовни стандарти ... newsm78....кой знае....Джейлянчето разпространва снимки на близост с мъж отново,ходи насам натам,закача се с бившото си гадже и то публично....да не стане тъй,че баща и
да се договаря наново Joy Joy Joy Joy Joy...За мен това е недобро начало на новата и връзка.

Ади, много добре си го казала  Hug Hug  И моите усещания са такива, че с двете едновременно не е бил. Да, чувства между тях е имало, но истинската връзка се е случила след раздялата на Б и Ч.

Мисля, че за Бурак това са съвсем нови усещания, с една много наистина качествена жена  Heart Eyes Heart Eyes

И почти съм убедена, че Бурак и Фахрие ще развият някакъв общ бизнес свързан с изкуството, по-точно в техния сектор. Няма да се оставят да разчитат само на някакви роли в сериали, които напоследък са неуспешен, след неуспешен или в киното.

# 258
Според мен Бурак си е свалял Фахрие на общо основание, докато е бил все още с Чапа, а пък вие, в както искате, така си подреждайте нещата - на периоди Laughing Wink Щом Чапа е разбрала, че й изневерява, значи е било така
Нищо срамно няма в това човек да се влюби и понякога е нужно време да вземе решение, но аз не съм чула някой да е чакал да приключи една връзка и чак после да започне друга, при положение, че се е влюбил, докато е бил във връзка  Thinking
Значи ли това, че трябва да чака пет месеца, за да бъде с човека в който е влюбен ooooh! Ще чака, ама друг път ooooh! ooooh! Егати влюбването тогава Crossing Arms

# 259
Днес е денят на КСШ и за новини от ФЕ не се надявам Tired Crossing Arms

Вчера не беше ден КСШ и пак нямаше нищо Mr. Green
От тази премиера всичко се обърна наопаки, няма селфита, тагове, нищо.... ooooh! Cry

# 260
Според мен Бурак си е свалял Фахрие на общо основание, докато е бил все още с Чапа, а пък вие, в както искате, така си подреждайте нещата - на периоди Laughing Wink Щом Чапа е разбрала, че й изневерява, значи е било така
Нищо срамно няма в това човек да се влюби и понякога е нужно време да вземе решение, но аз не съм чула някой да е чакал да приключи една връзка и чак после да започне друга, при положение, че се е влюбил, докато е бил във връзка  Thinking
Значи ли това, че трябва да чака пет месеца, за да бъде с човека в който е влюбен ooooh! Ще чака, ама друг път ooooh! ooooh! Егати влюбването тогава Crossing Arms

Лили,  Heart Eyes
За N-ти път ме провокираш да се сетя за ЕГН-то си. Mr. Green
По мое време - в миналия век- девойките си мислеха, че целият им живот ще бъде с един мъж - и на разните му триъгълници и други геометрични фигури - се гледаше само от гледна точка на математиката... Общо-взето се внимаваше "Какво ще кажат или ще си помислят хората"

Сега на Чапа - как да и вярвам сляпо - ми то момичето, сигурно от собствен опит - си мисли, че отново е била ъгъл в някакъв триъгълник - ама, не се сещам, някой да го е определял като тъпоъгълен...
Все пак - Фе също трябва да се съгласи да участва в подобна конфигурация...Бу може да е бил влюбен..... За мъжете е по-лесно - предполагам - лов - риболов - престиж...  Или ролите се обърнаха вече - ужас - горкият ми син Mr. Green - да си дойдем на думата Blush
 Heart Eyes

# 261
Гале Laughing Hug, може да е имало една,  две жени, които са си представяли живота с един мъж Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy Joy

# 262
Здравейте  Hug
  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде да спрират вече да ни се сърдят, оф  Praynig
Искам снимки от тях двамата, та дори и по отделно, че да спрем да мислим за тая Чапа   Twisted Evil

Лили, как е в Туитър феновете не ги ли молят да ни зарадват с някоя снимка, а може и да ги заплашват вече  hahaha

# 263
  • Враца

Лили, за мен е различно един човек да ти изневерява и след 5 месеца да се раздели с теб или да се е влюбил и да иска да прекрати връзката с теб, преди да бъде с другия  Mr. Green 
За мен има разликата и тя е огромна  ooooh!  И такива случаи  има много  Simple Smile
А поради какви причини раздяла  не се осъществява веднага, това вече няма как да се разбере. Причини много и ако съответните нови влюбени имат търпение, всичко в един момент се нарежда на правилното си място Laughing Hug

Но колкото и да си чешем езиците, истината няма да разберем - ние ли сме прави, ти ли си права Grinning Grinning
Трябва лично някой от тях да излезе и да ни разкаже, за да знаем, че е истина Grinning Grinning
Затова по-добре да си чакаме продължението на историята им Grinning

Всички приказки за раздяла тръгнаха от тук
Цитат
Kara Para Aşk/Грязные деньги и любовь
Кончилась ли любовь Бурак Озчивита и Джейлан Чапы?
Некоторое время, записанный сплетнями, в возлюбленные певицы Хидисе – Экрем Окумуш прошлой ночью пришел в ночной клуб в районе Нишанташи под руку с Джейлан Чапой.
Развлекавшаяся внутри клуба вместе с друзьями парочка покидала его по отдельности. Экрем Окумуш, первый покинувший клуб, попросил журналистов не писать о Джейлан Чапе, заявив: «Джейлан мой друг. Вышла, что бы развлечься с Бураком Озчивитом. Потом пришла сюда. Если не будете об этом сообщать буду очень рад».
На вопросы о расставании промолчала
Джйлан Чапа, покидающая клуб после Экрема Окумуша, хотела скрыть лицо за шляпой, но не смогла скрыться от журналистов. Джейлан Чапа не стала отвечать на вопросы журналистом, о том расстаётся ли он с Бураком Озчивитом и раскрывает парус новой любви, при помощи друзей смогла взять такси и уехать домой.

# 264
Анджи, ти как ще ме убедиш, че Бурак се е влюбил лудо във Фахрие и е чакал после пет месеца, че да й признае и да бъдат заедно след като се раздели с Чапа ooooh! ooooh! ooooh!

Или мислиш, че е казал- Фахрие, аз теб много те харесвам, ама сега съм с Чапа и после - след три месеца или пет, ще се освободя и ще бъда с теб Shocked Shocked Shocked

Или - ние сега ще се прегръщаме, ама няма да го броим за изневяра, защото аз имам отношения с Чапа #Crazy #Crazy Joy Joy Joy

# 265
  • Враца
Анджи, ти как ще ме убедиш, че Бурак се е влюбил лудо във Фахрие и е чакал после пет месеца, че да й признае и да бъдат заедно след като се раздели с Чапа ooooh! ooooh! ooooh!

Или мислиш, че е казал- Фахрие, аз теб много те харесвам, ама сега съм с Чапа и после - след три месеца или пет, ще се освободя и ще бъда с теб Shocked Shocked Shocked

Или - ние сега ще се прегръщаме, ама няма да го броим за изневяра, защото аз имам отношения с Чапа #Crazy #Crazy Joy Joy Joy

Там е работата, че никой не знае колко са месеците - от споделянето на влюбване между Б и Ф и раздялата с Чапа   Wink Grinning Grinning Grinning

# 266

Там е работата, че никой не знае колко са месеците - от споделянето на влюбване между Б и Ф и раздялата с Чапа   Wink Grinning Grinning Grinning

Само Чапа Peace и самите Бу и ФЕ

Аз приемам, че са нормални хора и нищо човешко не им е чуждо. Изобщо не ми е нужно да търся оправдание на постъпката им- никой не е застрахован, по никакъв начин, че няма да се влюби и да зареже половинката си Peace  Wink Приемам Фахрие и като фаталната жена и като обикновено момиче, което се е влюбило в необвързан мъж-защото Бурак не беше женен за Чапа, че чак толкова да се задълбочават всички в това и да я оправдават. Wink

# 267
Според мен е имало период, в който  положението е било много критично и ФЕ се чувствала може би зле, и за това когато нещата между БУФ са се изяснили, Елиф я е попитала "сега щастлива ли си".
Между другото някой сеща ли се от кога точно е този туит. Така можем да разберем долу-горе от кога нещата вече са били изяснени ( в сферата на вероятностите, разбира се)

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 13:15 от vivonka

# 268
Здравейте  Hug
  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде да спрират вече да ни се сърдят, оф  Praynig
Искам снимки от тях двамата, та дори и по отделно, че да спрем да мислим за тая Чапа   Twisted Evil

Лили, как е в Туитър феновете не ги ли молят да ни зарадват с някоя снимка, а може и да ги заплашват вече  hahaha

Виви, пишат им, и Боня им писа тази сутрин Mr. Green Joy Joy Joy
Няма ефект, сърдити са ooooh! ooooh!

Туитът от Елиф - април мисля- сега ще погледна Laughing
Рускинята, която открадна сценария и първа писа, че били прегърнати - февруари

# 269
 Hug
До тук разбрах, че бащата или чичото на Чапа - правят изявление, че харесват Бу за зет, но не разбрах дали той е казвал някъде, че планира сватба с нея - Последно, като го питаха - той отговори "късмет".
Ако Чапа не беше в Париж - щеше ли да участва в живо предаване - едва ли Thinking Новината за триъгълника преписа ли се от другите медии - или го оставят за по-късно....
Ясно е, че за Фе - Бу е част от личното и пространство....
Той в инста беше много смел - обаче на живо не ще да се показва...
Сега, ако прочетем, че някой му е хакнал паролата #2gunfire
Блокира ли недоволните фенове - или спря да комуникира с всички....
Аз се чудих, какво ще измислят за да уплътнят трите месеца до премиерата, но чак да спрат да правят нещо - не се сетих...
Или отново хватката - пауза - за да има ефект.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт