След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 072
  • 737
  •   1
Отговори
# 240

Хубав мъж е Къванч..... Какво ли  е да сравняваш два  красиви  мъжки екземпляра  и то в рамките на два- три месеца newsm78 Rolling Eyes #Crazy

# 241
# 242
# 243
От 7-ми ноември стартира излъчването на Беяз шоу отново  Sunglasses
Възможно ли е нашите да са гости там? Знаете ли къде пише кои ще бъдат гостите newsm78

# 244

[bЛили[/b] , да ,залягам  от- до  обаче ,ако  е обявено, че ше участат  в  шоуто,но-..........от любов към клеченето  пред екрана за да зърна БУФ  евентуално  - никога вече!

# 245
На страницата на Канал Д пише, кои ще бъдат гостите на 7-ми, няма ги измежду тях Wink
Хубаво би било да ги видим там, но не знам защо не ги канят Rolling Eyes Не са заслужили сигурно Crossing Arms

# 246
  • Враца

Heart Eyes Heart Eyes
Без никакъв грим   Heart Eyes Heart Eyes
Като момиченце е  Hug

# 247
# 248
  • Враца

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 00:53 от mama_an_ji

# 249
# 250
# 251
Цитат
Аз пък мисля, че е твърде вероятно, ако е вярно изобщо, че имат връзка, то тя да е стартирала преди Бурак и Чапа да се разделят.

Доколкото съм запозната това не му се случва за първи път на Бурак. Peace  Докато е бил с предишната си приятелка, преди да се разделят, вече е поддържал връзка с Джейлян.  Peace Силно се надявам с Фахрие да е по-различно и да не последва съдбата на другите две. Praynig

Отдавна търсех тази снимка,с нея имаше статия за влошените им отношения ...

...бяха започнали снимките на Чучулигата...

отиват някъде заедно с компания,но си тръгват разделени...

И това съвсем не е било за пръв път,

Те са влизали в конфликт и пред приятели ,поотделно са напускали разни събирания...

Разделяли са се и събирали неведнъж....

Но усещам,че точно в този период,в тези септемврийски дни започна да му трепка сърцето по Ф..

Няма как да не се впечатли от такава жена newsm78...Като се върне в 2-3 часа след полунощ,и

още 2 часа не можел да излезе от роля,както сам той казва, после пък ставал рано?!! ...

Къде се вписва Джей в неговия живот ,по кое време...и така лека-полека охлаждането ...

.Мисля,че няма застъпване ,не е бил едновременно с двете- Д и Ф...

Нещата следваха логически : една затихваща връзка.... и една хубава ,качествена жена до него по 10-12 часа на ден,......мисля че този път сърцето му бе докоснато по-различно и по-сериозно,и си изкараха дълга, красива,платонична любов с Ф,и много по-късно станаха по-истинска двойка...
Да,мисля си,че сърцето му бе обсебено...Но също си мисля, че имаше договорки с фамилията, беше коректен и ги изпълни....И въпреки това,  въпреки,че намериха подходящо момче за дъщеря си,Чапите заровиха из миналото...излагат се пред новата личност,според мен,а според техните духовни стандарти ... newsm78....кой знае....Джейлянчето разпространва снимки на близост с мъж отново,ходи насам натам,закача се с бившото си гадже и то публично....да не стане тъй,че баща и
да се договаря наново Joy Joy Joy Joy Joy...За мен това е недобро начало на новата и връзка.

За Беяз шоуто ,ми се струва ,че досега са били канени,но са отказали.А оттук нататък,поне няколко месеца трябва да минат,...еъкмо след премиерата на филма

На видеото Дениз как мило погали Али по гърдите... Embarassed
толкова лично беше...изпуснаха се...

Толкова ми загорча,че млъкнах...
,но почвам да се съвземам..
....ох,няма ли да свършат нашите мъки.....

# 252
# 253
Цитат

А тук май е Бурак ,а не Кямран newsm78.....хм,хм, хм

# 254
Добро утро Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт