След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 069
  • 737
  •   1
Отговори
# 120

Ето още една причина  да не се обявяват официално - при тях е много сложна обстановката. Мисля, че ще излязат направо с новината, че ще се женят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз така си мисля Flutter Hug

Никой не ги спира, ама къде са  Mr. Green newsm78

Фе да се оправдава за киселото мляко може, я сега да я видя Mr. Green
Тогава каза, че на всеки може да се случи, ама да спиш с гаджето на друг не е за всеки Wink
Чакам включване някога Crazy
Какво пък има да се оправдава и затова Rolling Eyes Да не го е накарала зорлем Whistling
Ако изобщо е спала с него преди да е бил свободен  Rolling Eyes Даже и сгоден не е бил,така че не е кой знае калъв грях. Може да ви изглеждам като същество с нисък морал,ама... Действителността е такава. Голяма част от връзките приключват с изневери по мои наблюдения.
За съжаление според мен така се случват нещата напоследък,хората си изневярват,което не е хубаво,но е факт.
Тъй че умирам от яд за тоя другарски съд,който са и спретнали пак.  #2gunfire За да се стигне до изневяра и изправната страна явно е имала вина Shocked Rolling Eyes

# 121
Лите, как мислим аз и ти е едно, какво мислят в Турция е друго. Боня не е превела дословно, но Туба се поставяше на тяхно място и коментираше какво би направила тя или какво никога не би направила Wink Вярвай, че е настроила хората срещу Фахрие Peace

Освен това половината сигурно си е чиста лъжа- как може хем Чапа да скъса с Бу, хем Бу да избере ФЕ Mr. Green Joy Joy Joy

Казала му е: "Щом избираш Фахрие, тогава,аз си тръгвам!" Mr. Green Twisted Evil Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 20:02 от lilitoKoleva

# 122
Ха-ха Joy Joy Joy
Ето го и Кенан Laughing Mr. Green

# 123
# 124
Инфото е вчерашното,но според рускините е в по-позитивен стил Heart Eyes
http://www.acunn.com/haber/fahriye-evcen-ve-burak-ozcivit-evleni … or-iddiasi/179962
Да видим по Шоу дали ще кажат нещо довечера,те са ми любимци Laughing Heart Eyes

# 125
 Hug
Дали Чапа е толкова популярна - едва ли.
Сигурно част от зрителите си казват - Я, гледай ти - и богатите също плачат...
Тези приятелски напъни са сигурно за да се харесат на фамилията - а не щото са и първи дружки... И затова се поувличат....

Само защо Бу изчезна - досега бе постоянен в закрилата си над Фе...
Днес новината за сватба май продължава да се разпространява, а нашите мълчат....
И инста на АСБ изостана....

Поне свекито да хареса снимките с дърветата, че то други няма.... Или сестра му да се подпише в инста на Фе.
 Heart Eyes

# 126
Лите, как мислим аз и ти е едно, какво мислят в Турция е друго. Боня не е превела дословно, но Туба се поставяше на тяхно място и коментираше какво би направила тя или какво никога не би направила Wink Вярвай, че е настроила хората срещу Фахрие Peace

Освен това половината сигурно си е чиста лъжа- как може хем Чапа да скъса с Бу, хем Бу да избере ФЕ Mr. Green Joy Joy Joy

Казала му е: "Щом избираш Фахрие, тогава,аз си тръгвам!" Mr. Green Twisted Evil Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha
не мога да приема аз,че някоя си кифла ще ме настрой против някой и това е Crossing Arms Ама това си е мой проблем Mr. Green Знам,че много хора се повлияват от това, което напоително им се повтаря по тв-то от турбо компетентни анализатори, за съжаление  #Crazy #Crazy

# 127

Само защо Бу изчезна - досега бе постоянен в закрилата си над Фе...
Днес новината за сватба май продължава да се разпространява, а нашите мълчат....
И инста на АСБ изостана....

Hug Hug
Новината за сватбата беше от тия закрилящите според мен Mr. Green  FlutterСлед гнусотиите,че се нервел,че се криел ,че не искал да се показват и т.н
Тия дни чакам ответен удар на интервюто Mr. Green Ще видим какво ще измисли Heart Eyes

# 128
Дали Бу е бил с ФЕ, докато е бил с Ч. е трудно да се разбере, освен ако Бу сам не си е казал. Ч. може да си мисли всичко, тя сигурно се е побърквала от факта, че  снимат заедно и са били сигурно по цял ден, че и вечер заедно на снимки. А какво точно е  ставало между тях през този период го знаят само БУФ.
Честно казано, аз мисля, че ФЕ е момиче, което не би било с някого, ако не е ясно положението му. Самата тя в интервютата си е казвала, че винаги обмисля нещата и не е импулсивна.
Но пък тяхното положение е толкова необикновено с тоя навлек Ч, колко да я чакат да излезне от живота на Бу, в крайна сметка човек трябва да бъде и малко егоист 

# 129
http://www.acunn.com/haber/fahriye-evcen-ve-burak-ozcivit-evleni … or-iddiasi/179962

Ето тук е споменато, че  сватбата е определена за лятото  Laughing

# 130

Ето тук е споменато, че  сватбата е определена за лятото  Laughing
  bouquet
Значи твоят модел рокля ще е  Hug

# 131
Чааак другото лято ли??? Аааа.... много дълго ще се опознават Thinking

# 132

Чааак другото лято ли??? Аааа.... много дълго ще се опознават Thinking
и на мен ми се ще да е по-скоро,но вероятно им е нужно време  по организацията Laughing
Сватби през зимата май рядко се правят newsm78

# 133
Странно ми е и обяснението - че за да се скрият от папараците - Бу се е нанесъл в дома на Фе - т.е нещо като заврян зет ли newsm78 Глупости. Нещо друго иска да покаже...
Хич не ми прилича на човек, който се бои от медиите - обратното - те май внимават какво пишат за него. Понякога си мисля, че след 2.5 год. връзка и той знае доста неща за Чапа и семейството и, и ако поиска може да предизвика доста шок-флаш-бомба.
И двамата са го преживели това - да бъдат на крачка от сватбата си - ако сега не е вярно - не трябва ли категорично да отрекат newsm78
 Heart Eyes

# 134
Не съм се записала още, а вие ще изпишете темата с това темпо Simple Smile

Колкото и да ни се иска сватба скоро няма да има, няма за къде да бързат.
И за двамата има статии, че ще се женят за предишните си половинки и не се е случвало.
Те още не са казали дали са заедно, пресата ги ожени.
А журналистите, като са толкова добри да ги бяха снимали примерно как излизат от дома на Фе, а не колата му паркирана някъде 5 дни ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт