VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 873
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 125
Кадафи беше гоям прятел на Италия и мисля, че някакви хора от неговата фамилия още живеят тук. Вероятно на частно парти може да е закачила малък ангажимент , но нали се сещате, че Енрике Иглесиас едва ли има снимки как пее пред сина на Кадафи и едва ли подобни частни прояви се отразяват в биографиите им на тези световни звезди ...( сещам се за една сцена от Дикаторът...)

# 1 126
Само да ви успокоя, че някой се беше притеснил за Людмила .... вътре си е и пафка цигарки, спете спокойно  Mr. Green

# 1 127
Скрит текст:
Онзи ден стана ясно, че за Воче нищо не е ясно. Гугъл е безсилен пред професионалната й звездна кариера. Нито в текст, нито във видео, нито в снимки. Няма никакви данни и за продуцентската къща на мъжа й, към която  е работила 25 г. Не казвам, че не е имала участия тук таме, разбира се. Но няма звездна кариера, със сигурност, няма и такава фирма, към която е работила. Освен ако не е някой ъндърграунд тази агенция просто нула резултати.
Жената изглежда митоманка. Като Кобилкина и прочие. В царстово на слепите и едноокия е цар.
Няма как да не се съглася с теб.
"Аз съм пяла на една сцена заедно с Енрике Иглесиас." Как ви звучи, а? Какво си представя човек като чуе това изречение? А то каква била работата... Рожден ден на сина на Кадафи и двамата били в програмата. Нерде сцена, нерде Енрике, нерде Воче? Гръцката митология ряпа да яде, Прометей да гаси тока и да си ляга - Воче ще поддържа огъня.

Аз съм вечеряла с известна холивудска звезда ... в един ресторант!  Laughing

# 1 128
  • Ямбол
Да бе, то в бг-мамма всички сме едни такива специални, някои са бизнес дами, други сме учителки, пък трети си представят, че са вечеряли с някого.

# 1 129
Лиляно, Лиляно, преживей ме! Горе пише "VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9", а не "Обичам Ice Queen"   Whistling  Очила ли ти трябват, самоуважение ли?  Whistling Отиде ли да ме изкажеш в темата ти?  Rolling Eyes

п.с. По тема ''Вип Брадър'' имаш ли да казваш нещо? Ако искаш да продължиш с мен - дай да ползваме друга опция на форума, а?

# 1 130
  • Ямбол
Що? Твоята вметка за вечерята ти е точно по темата?

# 1 131
Лека вечер! Да се наспиш хубаво тази нощ! Аз не мога да продължа диалог с теб. Ниско ми идва общуването!    bouquet  А нямам и какво повече да кажа по темата ВБ.  Wink

# 1 132
... И, да, " чудото Людмила" липсваше! Дали е излязла, за да подготвя защитата на дъщеря си по време на последните елиминации, дали гостуването и в къщата свърши или...!?!??
спи?  Laughing

Шегувате се вие, но Людмила не изглеждаше добре вчера.

# 1 133
Много слаб сезон, много изсмукани от пръстите ситуации, много миризми и елементарни постановки, много внушения и манипулации от страна Брадъра....

Участниците - първо, без Йорданка, кой е толкова известен и популярен, че да се нарича ВИП. Но, за самата нея се чудя какво прави в такова шоу, с такива хора. Независимо, че за мен тя си е звезда, предполагам, че има и други нелицеприятни моменти за пребиваването й и за реакциите й, които просто не се показват. Защо трябваше да изгледаме всички останали простотии, ако тя стане победител в сезона - тя си е победител по други параграфи, не тук - пръв сред....

Влади е пич, но и той не си владее емоциите. Като човек артист, комик, правил скечове и скрити камери, трябваше да намери изход от тази ситуация с чистотата по неговия си предишен начин, но явно живота, проблемите и алкохола са го изхабили и него. А, дали конкретно в определен момент е показвал този проблем, може и да е така - дали се е случило заради здравно неразположение, дали просто е занемареност... Ние виждаме само това, което ни се показва за кратко време, така че, не мога за себе си да съм сигурна. От друга страна, ако мен това не ме вълнува, а споделяш ден след ден, 2 тоалетни... всеки може да изкрейзи не задари хигиената като такава, а защото нещата стават около теб /а, да не говорим, ако трябва ти да чистиш след някой друг/.

Камелия.... нямам 100 % мнение, защото много малко знам за нея, освен появите й в последните години по нашите медии. Но, да, определено има проблем - нерви, праг на търпимост, самоконтрол. Дали е критическа, дали е изхабена нервна система.... Честно казано съм разочарована като цяло.

Албена и майка й... За майката също нищо не знам, от проявите й в шоуто мога да си направя съответните изводи, но не ми се влиза в дербите на психоанализа, а и не ми е професия. Но, това, което мисля, е, че има хора, които първо тръгват с доброто, т.е. правят опит да намерят и видят хубавото в човека, докато те двете не намериха една добра дума за никого. Албена правеше това в началото с Евгени, след това с майка си. Дори и да харесвам интелигентността и правилността на някои от преценките им, като цяло звученето е на озлобени, нереализирани и не особено щастливи жени.

# 1 134
# 1 135
  • SF
Аз пък чух много пъти Албена и майка й да казват хубави думи на хората, когато ги мислят. Първия път бях изненадана, че от продукцията ги показват въобще.

Ваня в студиото не остави Пламени да се изкаже по нито един въпрос. Първо твърдеше, че човек трябва да се разкрива (странно, защото тя не разкри с кого спи, а държи другите да ми правят някакви признания на мене като зрител). После даде за пример Ели, която нищо не разкри от себе си. Аз каквото си знаех за Ели - водеща на сутрешен блок, Брюксел, образование в Париж, бивша двойка с Петко - това си го знам и сега. Никакви разкрития, не че ми трябват детайли от живота на Ели Гигова, но защо Ваня я похвали толкова, като тя обича да се разкриват "актьорите от ББ.
И малко в повече й е дошло разкритието на Жени за тройките. Според Ваня Жени не е трябвало да се разкрива за тези неща.
Последно? Разкрити или неразкрити хора кльопа Ванчето?

# 1 136
Кaто ще се хвaлим нaедро, aз лятото се рaзхождaх с Мaриaн пред НДК /той в еднaтa посокa, aз - в другaтa, aмa aз си го броя пък /. Simple Smile))

# 1 137
  • SF
Аз пък ходих в мола с Мариан, Пламен и Ирина Флорин.

# 1 138
Както се казва, Йорданка Христова е от стара коза яре. Тя е напълно наясно със себе си и може да си позволи да се държи и недостойно без да се смущава от себе си. След като казаха, че признанието е по желание, тя имаше смелостта да не си признае, както сигурно и много пъти е правила в живота си, но не страда от угризения. За такова действие, човек трябва да си знае тежестта и позицията в обществото, а те определено мн добре знае коя е. И това за пореден път показва, че ББ е игра на провокации. Печелят тези, които умеят да запазват самообладание и да вадят от себе си само добрите качества при манипулация от страна на ББ или участници.

Венета цял сезон ли ще изкара с Ваня Червенков? И последната не знам какво й влиза в работа кой е гей и кой лесбийка? Признанието на сексуалната ориентация също не е задължително и е въпрос на свободен избор на всеки човек. А може ли да й мине през ума, че може би има хора, на които им е трудно да се определят?

# 1 139
  • София
Ами то нищо не се получи от уж Ваня срещу Пламен. То не беше"Пламски" това, онова, те са си дружки вече, а ние тоест аз, как се нервирах миналата година  ooooh! Не, че не знам, че нищо не е такова каквото изглежда ама това ми дойде в повече.
 А за гейските съдебни дела съм без коментар. Много важно кой с кой си ляга. Евгени, Атанас или Мариан.

Общи условия

Активация на акаунт