VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 922
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 110
Поговорката "Който пее зло не мисли" изобщо не важи да Воче...

Важи, важи.  Wink Ти чула ли си я да пее?  Whistling
И тук ли ще спретнеш конспирация?
Може да се усъмниш и дали изобщо има деца. Що не пробваш?

Ох, милата иди и се оплачи в темата "си". А да може и в понеделник на учениците си да споменеш за мен!  Heart Eyes

# 1 111
Ех тая Ваняяя.... Joy От цялото преживяване запомнила глада и още мрази Пламен, че ги обрекъл на глад Joy На това му се вика ценностна система, приоритети и т.н.

# 1 112
Вместо да му е благодарна, че се беше вталила.
И пак Мариан бил гей.

# 1 113
  • София
Мое лично убеждение. Разбира се можем да се хванем на бас за 2 лв. Sunglasses

Да ги превърнем в  beer?
Едно е сигурно - мнението на зрителите няма да бъде зачетено, призът ще се връчи на когото решат. Нооо, във врата на Данчето диша едно образцово семейство и една образована нищонеправеща богаташка. Да видим, да видим....

Може! Hug И да паднем и да бием, все ще се напием! Наздраве!

# 1 114
Ох, ще умра от смях . Добре, че са реалити предаванията, че да имат работа българските съдилища, толкова дела са заведени този сезон  Mr. Green

# 1 115
Кое пък му е трудното в къщата. Ей тая Ванчето какви работи говори. Било много трудно в къщата.  newsm78. Дирибействат по цял ден.

# 1 116
Венетка- влезе, прочете си чинно сценария, поне веднъж да бе погледнала към хората срещу нея докато четеше, ама не. Как да откъсне очи от сценария като не е добра в импровизациите. Сервира биричката и си излезе. За мен ненужно влизане, поредното бутане да и вдигнат рейтинга.

Воче- вече почвам да се чудя : климакс, злоба или наистина има психическо заболяване. Толкова пънене да се изкарва жертва с тежък живот, без дори да знае кой през какво е преминал, че да разбере, че не само тя се е сблъсквала с трудности, толкова викане, палене за нищо, не мисли, само говори. Не бих искала да имам такъв познат! Аз също като Влади мисля, че има нужда да поговори със специалист, има сериозен проблем.

И, да, " чудото Людмила" липсваше! Дали е излязла, за да подготвя защитата на дъщеря си по време на последните елиминации, дали гостуването и в къщата свърши или...!?!??

# 1 117
Ще ми се Бaй Брaдър дa нaпрaви скеч кaк Дaнчето хрaни със скритото сиренце Вaня.
Колко време минa, тaя Вaня още е глaднa.

# 1 118
Кое пък му е трудното в къщата. Ей тая Ванчето какви работи говори. Било много трудно в къщата.  newsm78

Ами трудно е, защото си затворен със сто души в затвор  с градинка с пластмасова трева.
И няма някакви правила, ред, йерархия, не знаеш колко е часа, подчиняваш се на някакъв глас и като цяло не знаеш какво да правиш с деня си освен или да се хванеш в някаква работа за която ще си обвинен, че си чистник/готвач, или ще безделничиш т.е ще си пак презрян, и като цяло нямаш полезен ход. Всяка стратегия е грешна  и да стоиш настрана и да си с двата крака в драмите, всичко е грешно. Да си в средата също е грешка, щото пък там не те забелязват, можеш що годе спокойно да изкараш, но не можеш да си победител и тн и тн

# 1 119
Най-неприятната персона от телевизионния ефир, г-жа Червенкова, е променила външността си, харесвал й Пламен... моля - моля, скрийте я!

Като фен на Пламен  Heart Eyes не мога да не продължа да гледам тъпото предаване на Винетка.

# 1 120
# 1 121
  • в моя гьол

Онзи ден стана ясно, че за Воче нищо не е ясно. Гугъл е безсилен пред професионалната й звездна кариера. Нито в текст, нито във видео, нито в снимки. Няма никакви данни и за продуцентската къща на мъжа й, към която  е работила 25 г. Не казвам, че не е имала участия тук таме, разбира се. Но няма звездна кариера, със сигурност, няма и такава фирма, към която е работила. Освен ако не е някой ъндърграунд тази агенция просто нула резултати.
Жената изглежда митоманка. Като Кобилкина и прочие. В царстово на слепите и едноокия е цар.
Няма как да не се съглася с теб.
"Аз съм пяла на една сцена заедно с Енрике Иглесиас." Как ви звучи, а? Какво си представя човек като чуе това изречение? А то каква била работата... Рожден ден на сина на Кадафи и двамата били в програмата. Нерде сцена, нерде Енрике, нерде Воче? Гръцката митология ряпа да яде, Прометей да гаси тока и да си ляга - Воче ще поддържа огъня.

# 1 122
Вместо да му е благодарна, че се беше вталила.
И пак Мариан бил гей.

Много е злопаметна  Peace

Явно двете с Венета са се наговорили едновременно да пускат жалба в съда  Mr. Green

# 1 123
Taчо за пореден път е "истински", а не простак или агресор..или..каквото и да е друго. Венета за пореден път е изключително малоумна.

А защо ако някой е хомосексуален трябва да се бие в гърдите и да го крещи? Ако някой не иска да си казва сексуалността и да се определя само и единтвено с нея, защо тая пача го определя като лицемер?
Хайде да я махат тая Ваня, че не мога да я гледам. Колкото разплута, толкова и тъпа. #2gunfire

# 1 124
Ваня накрая подкара  и  зрителите ... Какво ѝ харесват на тая Вулева, какво?  Mr. Green  

И финала -  Голямата изненада на Голямата уста - Заглавията били измислени ...  ох, Венетооо  ooooh!      

Общи условия

Активация на акаунт