VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 54 118
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 120
Кришка, в конкретика, какво е направил днес, докато си гледала?

Само Вулева притежава нужните качества за водеща на такова предаване.

Които качества са?

# 121

Остър ум, богат и точен речник, самообладание, интелект, владеене на иронията и сарказма, чувство за хумор.

# 122
Остър ум, богат и точен речник, самообладание, интелект, владеене на иронията и сарказма, чувство за хумор.

Замислих се, дали тези качества ги напасна към профила на водещ или към профила на Вулева или то е едно и също?

# 123

Замислих се, дали тези качества ги напасна към профила на водещ или към профила на Вулева или то е едно и също?

Тези качества са нужни на водещия. Винета не ги притежава, Албена да, за това подкрепям нея за водеща  Peace

# 124

Ноооо може да видим нещо невиждано и нечувано досега! Нещо, което не е правено в нито един Биг Брадър по света! Нещо, което ще видите само тук и сега! ....и да изгонят двама.  Laughing

Joy

# 125
Албена В. има вид на жертва на пластичната хирургия. Не може да води друго предаване освен "Сигнално жълто" и то зад кадър. Казвам го със съжаление, защото аз й симпатизирам на тази жена, някак си. Очевидно е с бистър ум и преценка, прави интрига малко над нивото на хигиената и кухнята, и ако не беше майка й според мен беше и кандидат за победител. Откакто майка й влезе тя мина в настъпление, което не й беше нужно и слезе стъпала надолу, осбено когато се отпуска за епитети.

Ксения предполагам че така й симпатизира заради руската й жилка, но обективно погледнато не е нищо над посредствеността ( х-рна и за другите участници) Алебена и едва ли ще води нещо друго освен предаване по кабеларка.

# 126
  • Варна
Кришка, апелът ти беше чут, обмислен и основателно отхвърлен! Thinking

Отилия, тя Вулева ако ги нямаше тези качества нямаше да преживее майка си.
Ето едно нейно предаване да й се порадваш и на богатия речник:
http://www.eurocom.bg/predavania.php?id=16

# 127
Кришка, апелът ти беше чут, обмислен и основателно отхвърлен! Thinking

Отилия, тя Вулева ако ги нямаше тези качества нямаше да преживее майка си.
Ето едно нейно предаване да й се порадваш и на богатия речник:
http://www.eurocom.bg/predavania.php?id=16

Гледам го, особено за бежанците е направила прекрасен материал!!! Браво на Албена.

# 128
  • sofia
Цитат
Ми, лежеше като медуза, загрозяваше предаването, носеше от вида дънки, които само дупетата носят, после се пробваше да говори нещо. Ми противен си е. hahaha
Цитат
Кришка, апелът ти беше чут, обмислен и основателно отхвърлен!
Ще внимавам значи... Sad

# 129

Тези качества са нужни на водещия. Винета не ги притежава, Албена да, за това подкрепям нея за водеща  Peace

По принцип прости, ограничени и невежи хора не трябва да се допускат до телевизията. Все пак това е аудитория за милиони.  вИнета, която не може да различни проза от поезия и единственият смисъл е да си показва обувките с етикета от цената. Правил бил само нейния мъж секс в къщата  ooooh! Я, пак да си помисли, че да не се излага с друг път, ама не това е най-важното.
Аз се накефих как Вулева й обясни какво е имала в предвид майка й, когато каза, че Венета е отговаряла а кошчетата и хигиената в ТВ Евроком. Райкова не можА да гъкне. Не е интересно какво пише в трудовата книжка, а какъв е бил авторитетът ти там.

# 130
# 131
Еве, благодаря ти за новата тема! Heart Eyes

Аз нищо(почти нищо) не съм гледала в последната седмица, сега се прибирам, днес двама ли ще си ходят???

Нещо по-интересно и хубаво да е станало? За скандалите ми е ясно - без тях ВБ продуцентите не могат да дишат.....Сезона със скандалите е тъй жизнено необходим за ВБ продуцентите като слънцето и въздуха за всяко живо същество в темата......

# 132
  • гр. Шумен
Ако Голямата уста беше предаване само за коментар от страна на водещия за брадърите, които и да са те, Вулева цена нямаше да има. Но за точно този формат не става. Тя не е диалогична, тя е човек на монолога (когато клюкаха съквартирантите с Евгени, тя само добавяше щрихи и нюанси). Не я бастисвайте Вулева за шоу, на нея й трябва предаване да реже политиците като кисели краставици.
По същата причина отхвърлям Сашо Дойнов и Юлиян Вучков, а и Кристина Патрашкова, която иначе аз много харесвам (въпреки, че много често съм несъгласна с нея).
Милен Цветков е добра идея, обаче моето предложение са опосумите  Joy Joy Сериозно, Ива НЕдялкова би се справила окей.

# 133
Еве, благодаря ти за новата тема! Heart Eyes

Аз нищо(почти нищо) не съм гледала в последната седмица, сега се прибирам, днес двама ли ще си ходят???

Нещо по-интересно и хубаво да е станало? За скандалите ми е ясно - без тях ВБ продуцентите не могат да дишат.....Сезона със скандалите е тъй жизнено необходим за ВБ продуцентите като слънцето и въздуха за всяко живо същество в темата......

Това болднатото само Биг брадър го знае.  Mr. Green

Иначе нищо интересно и забавно нямаше. Само скандали въртящи се около "опръсканото в тоалетната" и личната миризма на някои от съквартирантите.  Stop

# 134
Цитат
Ми, лежеше като медуза, загрозяваше предаването, носеше от вида дънки, които само дупетата носят, п
какви дънки носят дупетата?

Общи условия

Активация на акаунт