VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 54 120
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 735
Жени и Тачо били пример за българското семейство  #Crazy
...... и Кучкова.....май не иска конкуренция, хитрушата!

noear

# 736
"Майка съм на три деца - от трима различни мъже - пЕреживяла съм катарзис във взаимотношенията си с тези трима мъже ...  "  и продължава,  продължава, и не спира да мели  Close

# 737
А познайте кои първи ще бъде изгонен в полуфиналът на вип брадър 2014 които е на 12 ноември сряда  и  това е Кали. Laughing
А Влади Въргала беше много искрен.Изненада ме приятно.Дори да  не стане победител спечели нещо много по ценно и това е любовта на нас неговите фенове.Това е много по ценно от всичко друго.

# 738
Кали колко много си вярва и дрънка ли, дрънка тъпотии и се опиянява от собствените си думи.
Много противна, мазна и лицемерна.Нито за секунда не ме убеди , чи мисли точно това което казва.Винаги избягвам подобни хора

# 739
Хихихи...ами сега? Е тя и Кучкова каза, че иска да си ходи, не само Воче  ooooh!

Е като са достойни победители Тачови защо избра Йорданка, а не тях? Много тъпа Кали

# 740
Кали колко "елегантно" подмина Воче. hahaha

Защо така? Какво съм изпуснала newsm78

# 741
Не се смей, а взимай пример. Whistling
Веднага! Кво беше първо? Двойка? Тройка? Да напсувам Людмила?  Grinning
Скрит текст:
Сори. Не схванах иронията веднага.  Grinning

# 742
  • София
Кали колко "елегантно" подмина Воче. hahaha
Защо така? Какво съм изпуснала newsm78
Лизане на подметки... по поръчка на големия брат... демек, нищо не си изпуснала... Wink

# 743
Скрит текст:

Ако ти харесва едно стиснато бабе, което си крие сиренце под кревата.

Всъщност, тя не го е крила, а обяви на всеослушание, че си го отнася в стаята.
Добре. Да отнесеш храна в стаята си, когато останалите са гладни.
Това е по- достойно и звучи по-добре

Само уточних, че не го е крила. Може би е смятала, че като не участва в алкохолните празници и изпушването на милион цигари, има право на това сирене. А и беше специално овластена по това време Simple Smile Освен това, тя беше от тези, които най-много се стараха да има храна за всички  във време на недоимък и по този начин спестиха поне още няколко сочни скандала, които брадъра с наслада щеше да разтегля поне в два-три епизода. Но пък се превърнаха в броячки на хапки, което не е честно.

# 744
Много " кифленски" ми се видяха аргументите на Кали за тези, които спасява.

Или си е кифла и разсъждава на кифленско ниво или прояви за пореден път лицемерие и спаси Жени и Тачо, смятайки, че извън къщата познанството и приятелството и с Жени би и донесло някаква облага.
Спаси Кучкова , за да върне жеста , но се затрудни да обясни добродетелите и качествата и, и може- би и бе по- удобно да спаси нея, оправдавайки се ,че връща жест, а не доскорошната си приятелка Воче / видя се , че последните дни стои далече от нея, дистанцирайки се от скандала Воче- Кали-Влади, провокиран именно от Кали, но нали има участия, излиза, подшушнали са и къде да стои, та сега се измъква/

# 745
  • Ямбол
Тя просто спаси по-слабите ми се струва. Кой от зрителите, освен близките им, ще тръгне да гласува за Тачо, Жени и Кучкова. Отбор тъпоъгълници.

# 746
Не се смей, а взимай пример. Whistling
Веднага! Кво беше първо? Двойка? Тройка? Да напсувам Людмила?  Grinning
Скрит текст:
Сори. Не схванах иронията веднага.  Grinning
Първо си поискай beer beer3 beer2 Drunk Wine Glass. Ама на мига. Сега и веднага.
 Hug

# 747
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
На вас не ви ли направи впечатление, че Ели Гигова за човек работил в Европейския парламент, не познава знамената на страни членки на ЕС Thinking

# 748
А на мен Кали ми хареса, колкото и странно да ви звучи.... Никой не е застрахован какво може да му се случи в живота.... Всички си мислят, че са застраховани от неща като изневяра, изчерпване емоционално на връзка..., но... най-неочаквано такива неща се случват и тогава идва момента да се подредят приоритетите - дали ще са деца, дали ще е материална безизходица, а защо не - просто любов и съществуваща "тръпка"..... Не можете да си представите как живота може да ви изненада, или как може да бъдете изненадани от самите себе си. Просто реакциите са индивидуални, по ред причини. Ако не си минал през това, ако нямаш личен опит, не можеш да го разбереш. /Говоря по принцип, а не конкретно за Жени и Тачо/.

# 749
  • София
На вас не ви ли направи впечатление, че Ели Гигова за човек работил в Европейския парламент, не познава знамената на страни членки на ЕС Thinking
Много много силно впечатление ми направи!

Общи условия

Активация на акаунт