VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 972
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 885
Тука малко двоен стандарт виждам. На Влади историята за хигиената беше много обидна и Кали и Воче бяха отвратителни, а сега гледам във Фейсбук оправдават Влади и наричат Воче истеричка -  все за децата си говорела и Данчето била права, че били големи. На вас ако мъжа ви се е опитал да изнасили дъщеря ви дали ще ви се приказва за това или ще сте доволни ли да го коментират други.
Е, тя по списания, по интервюта, по сто места го коментираха, пък сега на Албена Жълтото скача.. няма логика.
Не ми харесаха коментарите им, според мен не беше хубаво, но когато един човек споделя личните си тревоги, а на всичкото отгоре е и публична личност, няма как да не бъде обсъждан.

# 886
Ясно е вече кой ще победи.

# 887
... На вас ако мъжа ви се е опитал да изнасили дъщеря ви дали ще ви се приказва за това или ще сте доволни ли да го коментират други.

Те сами двете с дъщеря й го разказват на жълтата преса, реклама да става, ама тук пак зави - децата, та децата ми ooooh!
Права беше Данчето, аман от тези деца нейните! Да не беше ги вряла толкова пред камерите, нямаше никой да се сети за тях, камо ли да ги коментира.

# 888
  • София
   Най-отвратителния брадър,който съм гледала.

# 889
Тука малко двоен стандарт виждам. На Влади историята за хигиената беше много обидна и Кали и Воче бяха отвратителни, а сега гледам във Фейсбук оправдават Влади и наричат Воче истеричка -  все за децата си говорела и Данчето била права, че били големи. На вас ако мъжа ви се е опитал да изнасили дъщеря ви дали ще ви се приказва за това или ще сте доволни ли да го коментират други.
E то тази история Камелия я е разказала по медиите,дъщеря и преди няколко седмици при Кулезич каза,че всичко е физически допир не е имало,не е имало опит за изнасилване,а подмятания и по скоро вербална е била атаката.
Та след като сам си го разказваш по медиите ,какъв е проблема да те коментираТ останалие.
Воче си има проблем с нервите и Влади правилно каза ,че тя го използва това като стъпало да се измъква от ситуация.

# 890
На мен не ми е ясно.

# 891
Брадъра вече е като някакъв върколак - храни се с "истеричните припадъци" на Воче като с кръвчица. Искат да изцедят тая жена до последна капка. Гадна работа...

# 892
. Искат да изцедят тая жена до последна капка. Гадна работа...
а ще я цедят, тя от това се зарежда Mr. Green

# 893
Цитат
Брадъра вече е като някакъв върколак - храни се с "истеричните припадъци" на Воче като с кръвчица. Искат да изцедят тая жена до последна капка. Гадна работа...

Ами като знаеш, че се излагаш спираш да истерясваш. Сядаш си на задника и почваш да пропускаш покрай ушите си обидните коментари за себе си. Айде сега ББ е виновен, че е вкарал актьори срещу сериозни хонорари и ги карат да играят постановката му. Като са си дали задника под наем ще играят не, ами песен ще пеят.

# 894
Влизането в къщата е като сключване на договор с дявола. Продаваш си душата и няма връщане.

# 895
На мен не ми е ясно.

Йорданка Христова.

Имах чувството, че е информирана от вън по някои въпроси.

# 896
  • Варна
Искам да поздравя Йорданка Христова за поведението й тази вечер! smile3501 smile3501

# 897
Ще ми е интересно да покажат какво каза Йорданка Христова за порасналите деца на Воче и каква ще е реакцията й newsm78

ПП. Между другото за всяка майка, без значение възрастта децата са си деца.

# 898
Ще ми е интересно да покажат какво каза Йорданка Христова за порасналите деца на Воче и каква ще е реакцията й newsm78

Така е ,но в тази ситуация Воче отново преигра

# 899
  • София

Верно ли Crazy Ама има граница, в която спираш да крещиш "дечицата ми" щото най малкото е смешно, да вадиш дивиденти за 30 и кусур годишното "детенце" в очите на хората ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт