VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 975
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 915
Е извинявам се, но след интервюто на Йорданка в изповедалнята аз не знам кой може да не е за нея:)
Евала, съвсем нормално си призна защо е реагирала така. Много земна, много истинска ми се стори.

# 916
  • Варна

Люся и Тачока
"Давай лечится!" rotfImao rotfImbo

# 917
п.с. Относно случаи като този с дъщерята на Воче, смятам, че трябва да се разказват и да дават сили и смелост на хора в подобна ситуация! Не бива да ги е срам! Насилника трябва да се срамува.  Peace

Вече не е много сигурно дали в действителност е имало такова насилие или дали някаква слабо известна певица-готвачка не се опитва да си прави медиен пиар. След днешното предаване определено въпросите, които постави Влади, са много резонни.

И второ - защо да не обсъждаме историите й и да не намесваме пълнолетните й деца, след като тя самата експлоатира и печели от тази тема по телевизиите. Освен това всяка публична личност има по-нисък праг на лична неприкосновеност.

Камелия Воче - жалка картинка

# 918
И 'ко стана ся? Мисията с психото не се получи?
В петък Венета щяла да влиза в Къщата? Да очакваме тотално да я закопаят?

# 919
И 'ко стана ся? Мисията с психото не се получи?
В петък Венета щяла да влиза в Къщата? Да очакваме тотално да я закопаят?

Само тя не беше влязла. Тази телевизия тотално се изложи

# 920
Дъщеря й на Воче ходи сама по телевизията да си разказва историята.
Днеска харесах Йорданка, тя каза - децата вече са големи за тези оправдания да не й наместват децата. Дано да си тръгне Воче, дано, дано  Praynig

# 921
  • София
Днеска харесах Йорданка, тя каза - децата вече са големи за тези оправдания да не й наместват децата. Дано да си тръгне Воче, дано, дано  Praynig

Аз имам чувството, че тя цял живот е намесвала децата си където й падне...а после врещи, що й намесват децата. На кого му пука за децата на Воче? Тя самата говори за тях на всяка втора дума. Аман!

# 922

Аз имам чувството, че тя цял живот е намесвала децата си където й падне...а после врещи, що й намесват децата. На кого му пука за децата на Воче? Тя самата говори за тях на всяка втора дума. Аман!
Лично на мен тя с това ми стана известна. Ходеше от телевизия, на телевизия и разправяше каква прекрасна кариера е имала в Италия, пяла на една сцена с Енрике Иглесиас, имала си фирма и перфектен съпруг и после той почнал да мята погледи на дъщеря й. И това във всяко интервю. Как бил перфектен баща на сина й, но си падал по дъщеря й. Винаги говори за децата си, всичко разказва за тях, а после - що говорите за децата ми  ooooh!

# 923
Евгени сега направо светец ми се струва в сравнение с повечето останали в играта Laughing

# 924
  • София
Евгени сега направо светец ми се струва в сравнение с повечето останали в играта Laughing
Joy Joy Joy

# 925
  • София
Че то почти всички са в играта  Laughing Излязоха само 4 човека, Тити по собствено желание.

# 926
Екимова пак се появи по телевизията да се лигави. Беше при Милен Цветков преди малко  Tired

# 927
На кого му пука за децата на Воче?

На тези, които ги коментират?

# 928
Воче прекалява с тия деца, които вече са 30 годишни

Венета не се ли страхува, че ще изяде някой пердах в къщата или ще бъде хрисима и добра  Mr. Green

# 929
  • SF
Най-вероятно сте го коментирали, но мене ме мъчи идеята на Кали да спаси Жени и Тачо. И то хубаво, спасила ги, приятели са някакви, ама аргументите, с които ги защити бяха.... Семейството като всички семейства... И отново се спомена, че е майка на три деца. Каква е връзката?? Аз ли неадекватно изслушах глупостите на Кали или тя неадекватно си изсмука някакви доводи, за да им бодне щитчето?

Общи условия

Активация на акаунт