VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 961
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 900
Ясно е вече кой ще победи.
На мен не ми е ясно.

Йорданка Христова.

Имах чувството, че е информирана от вън по някои въпроси.

А дано да е Йорданка Христова победител в този сезон ! Най-достойна е от всички, въпреки, че и тя не е безгрешнa, но е N:1  newsm10

# 901
Данчето Христова много добре и го каза на  Камелия Воче какви деца те вече са големи.Тази подмолна лицемерна жена Воче съсипа психиката на Влади Въргала.Не знам Влади как издържа ако аз бях на негово място досега щях да съм залепила по два шамара в грозната мутра на злобната безсърдечна истерична подмолна  жена Воче. Отвращават ме такива жени като нея.Евгени Минчев беше много прав за Воче жалко ще го осъзнахме чак когато той си излезе.

# 902
Верно ли Crazy Ама има граница, в която спираш да крещиш "дечицата ми" щото най малкото е смешно, да вадиш дивиденти за 30 и кусур годишното "детенце" в очите на хората ooooh!

Да, верно! В ситуацията Воче не крещеще (да не повярваш Crazy ) дечицата ми, а каза, че не могат да говорят за нещо, което им е непознато.

А това за границата - зависи от майката
Peace

# 903
Верно ли Crazy Ама има граница, в която спираш да крещиш "дечицата ми" щото най малкото е смешно, да вадиш дивиденти за 30 и кусур годишното "детенце" в очите на хората ooooh!

Да, верно! В ситуацията Воче не крещеще (да не повярваш Crazy ) дечицата ми, а каза, че не могат да говорят за нещо, което им е непознато.

А това за границата - зависи от майката
Peace

Те коментираха това което тя е казала,щом го е казала публично,всеки има право да я коментира.Толкова ли е трудно да се схване?

# 904
Те коментираха това което тя е казала,щом го е казала публично,всеки има право да я коментира.Толкова ли е трудно да се схване?

Пределно ми е ясно какво е искала да каже, просто обяснявам на Shatzi, че в тази ситуация Воче не крещеще пак за дечицата си, а каза да оставят децата й (цитирам по памет) и да говорят за това, за което беше дошла с Влади - а именно скандалът помежду им. Обаче Брадъра използва възможността да нажежи страстите с видеото, в което Влади и Людмила обсъждаха...

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 23:00 от ♥Nimfea

# 905
А не е крещяла? Просто утре ще ни го показват.  Laughing

Камелия многократно е разказвала случая из медиите. Дъщеря й също.
Нормално е да се обсъжда....
Ако не са искали да бъде обсъждано, да не са го разказвали. Няма как някой да знае какво става в личния ти живот зад затворената врата, ако сам не го кажеш.
Пак преигра Камелия. Не е добре с нервите.

п.с. Относно случаи като този с дъщерята на Воче, смятам, че трябва да се разказват и да дават сили и смелост на хора в подобна ситуация! Не бива да ги е срам! Насилника трябва да се срамува.  Peace

# 906

Пределно ми е ясно какво е искала да каже, просто обяснявам на Shatzi, че в тази ситуация Воче не крещеще пак за дечицата си, а каза да оставят децата й (цитирам по памет) и да говорят за това, за което беше дошла с Влади - а именно скандалът помежду им. Обаче Брадъра използва възможността да нажежи страстите с видеото, в което Влади и Людмила обсъждаха...
Всъщност тя въобще не изслуша никой след като видя видеото,не мисля ,че точно децата и щяха да са обект на дискусия,така и не се разбра защо пуснаха това видео,тя подпали и до там,тази жена няма никакъв самоконтрол.

# 907
Брадъра използва възможността да нажежи страстите.

Ахааа, същата схема за пореден път. Много слаб епизод днес.  smile3507

# 908
Аз малко по-късно гледам от сайта, но пак Вулеви обсъждат 'старомодно, селско" на софрата им с кучешка храна и майонеза....  Confused

# 909
  • София
Скрит текст:

Хайде да замолА да не ми се обяснява  Hug, значи Камелия Воче прекали и преекспонира"проблема" "деца", кой разбрал, разбрал  Wink

# 910
Людмила как се вживя в ролята на мед. сестра в психиатрично отделение. И това с тока.
Няма такава тъпотия, няма  Shocked

# 911
Ти пък така го написа, сякаш Людмила е пускала тока Grinning

За вживяването, мисля, че в случая й суфлираха от апаратната какво да казва, дори вечният й враг Тачо се усети Peace

# 912
Воче защо се възмущава, че обсъждат казуса с дъщеря й, нали сама ги разказва тези истории? И тя, и дъщеря й в медиите говорят за това нещо. Какво извинение й дължат? Разказала го пред двама души и две хиляди камери, само. Ще умра от смях.

На Данчето определено й суфлитат отвън, да. Людмила също има сценарий как да представи нещата, затова се запъва и засича когато трябва да каже нещо от 1во лице.

# 913
  • Варна
А според мен Воче най-накрая поумня. Спря да вика и я подкара по Захажаевски и не случайно Людмила затърси подкрепа от ББ. Беше много смешна като почна да заеква, загледа към нещо нагоре и повтаряше "колко минути остават?"

# 914
Хайде да замолА да не ми се обяснява  Hug, значи Камелия Воче прекали и преекспонира"проблема" "деца", кой разбрал, разбрал  Wink

Сори, Shatzi Peace

А Данчето как се отметна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт