VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 922
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 170
  • линията между противоположните крайности
ако е верен лафа "Крушата не пада по-далече от дървото", то не знам какво да си мисля за  Камелия. имам  позната, която е в  някакви  далечни роднински връзки с нея,  която ми разказа за  семейството й.   доста стряскащи неща чух. зарових  се в интернет и разказа на приятелката ми се потвърди -  бяха едно към едно. т.н. Воче е отгледана от баба си, защото майка й (подвизавала се с прозвището ЛИСА) е  работила една мноооооооооого  древна, но  доходна професия в 70-те и 80-те години на мин. век. омъжвала се е  5 пъти - тук в БГ, в Гърция,  в Италия,  отвяла  се в щатите и в годините преди да се прибере  в БГ- се е кротнала до  съпруг, кмет някъде във Верджиния. дълга е историята на  пеещата готвачка, но  в мрежата  всичко може да се прочете. явно тя се е самосъздала, защото бабетката  се е стремяла  момичето само да е нахранено и облечено. виждам, че в някои сайтове показват къщата й- скъпа и супер обзаведена, но  нищо не е такова, каквото  изглежда. тя има само един наследствен апартамент от  баба си. преди около 10 години майка й се прибира окончателно от  щатите и сега си кюта кротко с  немалка щатска пенсийка  в апартамент далеч от воче, защото не се понасят.http://www.blitz.bg/article/26928

# 1 171

Световен мир ли? Та баща и е търговец на оръжия! Лицемерка!
Собственикът на кварталния магазин като продава цигари и алкохол, значи е против здравеопазването на хората ли? Продажбата на оръжие е бизнес, както и всяка продажба. В момента баща й е собственик на футболен отбор, значи се грижи за физическото състояние на хората.
Вервай си!Продажбата на оръжие и световния мир са несъвместими,докато аз продавам цигари и алкохол,то изборът е твой дали да си купиш!Надявам се схвана разликата?
И беше права Албена .че е лицемерна Гигова,значи не защитаваш приятел,щото не те касае,но иначе световния мир е много важен.Гигова май я готвят за политик?!Всички в къщата се съобразяват с нея ,щото тате е влиятелен,пак само Вулева изрази позиция!

# 1 172
  • Испания
Не харесах Воче още в "Черешката". Там се държеше доста високомерно и като всезнаещо и всеможещо същество.

А помните ли как в Черешката голямата чистница Воче, подреждайки масата, си избърса приборите в анцугчето, с което беше готвила. Помните ли, помните ли  Mr. Green

Вярно. Бях забравила този момент.

# 1 173
Какво значение има каква била майката на някой си? Не съм чувала за случай, в който човек да има възможност да си избере родители. Това за "удивителния" преразказ за майката на Воче. За бърсането на прибори в анцуг - добре, че нямате камери в кухните си, кой знае какви незабравими моменти биха запечатали. За майката на Вулева - каквито и недостататъци да има, тя е майка, която явно е успяла да изгради силна връзка с дъщеря си. Дъщерята пък е достатъчно умна за да има собствено мнение, но и достатъчно привързана и обичаща за да застане зад майка си и да не я унижава, прекланяйки глава пред тези, които мачкат тази, която я е родила и отгледала. Ако нещо ми направи впечатление, то това е изражението на Албена, когато Калканджиева дрънкаше с тенджерите пред лицето на Людмила, мачкайки я жестоко. Ето тогава Албена я заболя. Доказателство, че Вулева има чувства. Не съм й фен, защото е възпитана в тотална липса на такт, но се възхищавам на острия й ум и силно чувство за справедливост. Ако някой се чуди къде съм го видяла този остър ум - бързата реакция и адекватни отговори биха били невъзможни ако нямаше такъв.

# 1 174
Цитат
За бърсането на прибори в анцуг - добре, че нямате камери в кухните си, кой знае какви незабравими моменти биха запечатали.
Може Joy Но не ние сме превърнали чуждите хигиенни навици в основна тема пред камерите.
За другото си права Peace

# 1 175
 #Cussing out Воче е ужасна!!!
Влади се опита 100 пъти да поговори с нея, а тази с това нейно его  Sick

Стискам палци за Уош!

# 1 176
Във анкетата на ВБ има въпрос "С най-ниска хигиена?" Глупав въпрос, не съм там, за да знам, но ще отговоря....Воче.  Laughing

# 1 177
Във анкетата на ВБ има въпрос "С най-ниска хигиена?" Глупав въпрос, не съм там, за да знам, но ще отговоря....Воче.  Laughing
.
И аз така отговорих  hahaha

# 1 178
  • Варна
Във анкетата на ВБ има въпрос "С най-ниска хигиена?" Глупав въпрос, не съм там, за да знам, но ще отговоря....Воче.  Laughing
.
И аз така отговорих  hahaha

А пък аз избрах Кали... Нали се беше сдухала предния път,че така гласували уж хората и ходеше с косата пред очите си. ooooh! Сега ако вземат да я изберат пак ми е интресно какво ли ще направи. newsm78 Пък и наистина трябва да си с доста ниска хигиена, за да ходиш след всеки в тоалетната, да следиш какво е вършил човекът. Laughing

# 1 179
  • Испания
Когато Венета беше в къщата, Захажаева липсваше.

Скрит текст:

Вероятно са й осигурили възможност да си изчете думите /Венета/. В присъствието на Захажаева би било невъзможно.  Joy

И всъщност епизодът от вчера беше едно голямо НИЩО.

# 1 180
и аз съм за Уош

# 1 181

Скрит текст:

Вероятно са й осигурили възможност да си изчете думите /Венета/. В присъствието на Захажаева би било невъзможно.  Joy

Погледни в огледалото. Кали седи между Людмила и Албена.

# 1 182
Мен пък на живото ми прави впечатленше, че много чистата Воче ВИНАГИ сяда в леглото си с дрехите. Ходи готви, чисти и после хоп в леглото - много чисто.. Определено

# 1 183
Там си беше болонката, ама не джафкаше. Иначе много показателно беше, като си наливаха вино и бира, как двете от кланът Вулеви не се присъединиха. Стояха и гледаха отстрани.

# 1 184
  • Испания

Скрит текст:

Погледни в огледалото. Кали седи между Людмила и Албена.

Права си.  Peace

Мен пък на живото ми прави впечатленше, че много чистата Воче ВИНАГИ сяда в леглото си с дрехите. Ходи готви, чисти и после хоп в леглото - много чисто.. Определено

Вместо да легне гола.  Joy

За сметка на това, всички в темата наскачаха срещу мен, като се възмутих, че кучето е в леглото.

Обожавам кучета, имала съм, но никога не съм позволявала да се търкалят в чаршафите ми.

Там си беше болонката, ама не джафкаше. Иначе много показателно беше, като си наливаха вино и бира, как двете от кланът Вулеви не се присъединиха. Стояха и гледаха отстрани.

Защото не раздаваха кучешка храна.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт