VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 861
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 200
  • SF
Моята първа представа за Воче беше от "Черешката на тортата". Бях много впечатлена от луксозния начин на живот, който показа. Дори си спомням, че  извиках другите да дойдат да й видят градината, растенията, кухнята й. Не изгледах цялото предаване, а само началото, в което някак демонстративно замина да напазарува в Рим или Милано.. Омари, салати, паста, ръчно приготвена пред нея... И си помислих, трябва ли до такава степен да се изхвърлиш в тв предаване... Но къщата и безкрайните декри зеленина бяха впечатляващи.
Сега, обаче, трябвало да приема колко труден бил животът й. Много труден. И вече не се натяква онзи лукс, а как страдала и се оправяла сама в този тежък за нея и децата й живот.
Когато Евгени каза, че дължала пари, не вярвах, защото видях, че живее в дом за милиони. Заможна, а дължи пари.
Не ми се връзват двата телевизионни образа - дамата, която си купува салатите от Италия и беседката на двора й струваше колкото моя апартамент, и дамата, на която животът й е бил яки шутове, но тя е готова да скочи заради децата си.
То пък, коя майка не е готова да го направи за децата си. Не бива да се преекспонира темата Камелия Воче и нейните изстрадали деца. Взеха да ми писват вече с тази си семейна обич.

# 1 201
Зли езици още тогава твърдяха, че къщата не била нейна, а заета от познати. Може и прави да са били, защото някъде пък прочетох, че скъпата й вила била в Италия!? Поредните вочеви партенки Wink

# 1 202
  • София
След мисията на Аръков(която беше супер тъпа) наградата беше да гледат телевизия един час. Не знам защо си помислих, че ще им пуснат някой филм, както вече са правили в минал сезон. Или нещо по Нова ТВ. Въобще не си представих, че наградата е да гледат Венета Райкова  ooooh! Joy

# 1 203
  • Испания
Те казаха, че наградата е да гледат "Голямата уста" директно следващата седмица. Всъщност стана нещо съвсем друго. Както винаги.

# 1 204
  • София
Аз не съм го чула това, и си реших, че ще им пуснат нещо хубаво, а то Венета.

# 1 205
  • София
Гледам анкетата, ама наистина ли мислите, че Албена може да води ток шоу, или Денди Hug Харесвам и двамата, но в такова предаване с гости и водещ не ги вижждам. Гони ги логореята и двамата... Моя фаворит Милен за жалост е на трето място, а е обигран именно в такива предавания. И точен и "голяма уста"  Peace

# 1 206
  • Испания
Аз не съм го чула това, и си реших, че ще им пуснат нещо хубаво, а то Венета.

Не беше награда, а живо наказание.

# 1 207
  • SF
Голяма лигавщина беше. И напълно излишно. Венета се чудеше как да се покаже като по-хубава и мила. Те също подмаз-подмаз, незнайно защо. Може би защото са в ефир и ги снимат. Излишна работа. Безполезна. Тъпа. Скучна. Недомислена. Може би замисъл някакъв е имало, но не можа да им се получи. Аз лично правех нещо друго, докато Венета се усмихваше от екрана и донесе подаръци от изповедалнята.

# 1 208
Да беееее, снощи беше много тъпо Венетиното предаване, а да не говорим за мисията на Иво  ooooh!

# 1 209
  • Варна
На Вулеви им бяха сложили нещо в кучешката храна за да си мълчат, но пък и Венета не ги спомена изобщо. Сега като се замисля Захажаева така и не влезе в "Голямата уста", само до вратата стигна. Има нещо там, но не е ясно.

Воче! Как смята да ги омъжи/ожени тия деца?!?!? Кой мъж ще вземе щерка й без право да я пипа?!?!? Joy

# 1 210
  • SF
Веско-Варна, моля те, не споменавай децата на Воче. Дръж се все едно, че тя няма деца. Те нямат нищо общо със шоуто. Със шоуто има общо сексуалната ти ориентация, публично да я признаеш, да си кажеш с кого спиш - ей такива неща.

# 1 211
Веско-Варна, моля те, не споменавай децата на Воче. Дръж се все едно, че тя няма деца. Те нямат нищо общо със шоуто. Със шоуто има общо сексуалната ти ориентация, публично да я признаеш, да си кажеш с кого спиш - ей такива неща.

А тъй  Joy

# 1 212
Мисля си, че Воче е един голям балон, измислен образ. Все по-трудно ѝ е да го поддържа и затова е изнервена.

# 1 213
Със шоуто има общо сексуалната ти ориентация, публично да я признаеш, да си кажеш с кого спиш - ей такива неща.
Тук не си точна. Сексуалната ти ориентация задължително трябва да е гей, и да си окачиш бадж с това на ревера, а за да не остане евентуално неразбрано, поне по 3 пъти на ден да го казваш. Щом не си гей си лицемер.

# 1 214
  • София
Ами да и е честито тогава...... Извиси се........  Joy

Уважаеми колежки и колеги по форум,
Четейки ви оставам с впечатление, че въобще не ви е ясна концепцията на играта ББ/ВБ. Целта е да разрешиш колкото се може по-малко ББ/ВБ да те плющи и по този начин да се омаскаряваш колкото се може по-малко. Също така е важно да се държиш така, че да не се омаскаряваш пред другите участници, щото да не те номинират за изгонване. Това е, толкова е просто. Всичко е разрешено, стига да излезеш сух от водата - особено, ако накрая чака награда. ВБ дава Награда за Чест и Почит. Тя също е важна за звездите, които участват.
Уважаема колежке по форум бих искала да ти прочета коментара за една хипотетична ситуация-Албена Вулева на мястото на Данчето Whistling

Ами да беше го прочел/а. По-назад е. Wink

Общи условия

Активация на акаунт