За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 751
  • 816
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте   newsm10
Аз съм на 30 години а мъжлето е на 32 . Живеем в Пловдив и сме женени от 4 години но все не намирахме време и преди месец решихме че то проблеми винаги ще има ама на нас ни е време да си имаме едно сладко бебенце  newsm32 че той иска 2 но ....каквото стане. Незнам защо си бях ваобразила че ще забременея веднага  newsm12 newsm12 сега разбирам колко съм бъркала но опитите продължават. Радвам се че ме приемате при вас Two Hearts  love001

# 136
виждам, че има и линкове към снимки - реших да сложа и аз Wink
ако някой иска да ни види - заповядайте  на  http://pg.photos.yahoo.com/ph/assie_v/album?.dir=ed43&.src=p … assie_v/my_photos  Simple Smile

# 137
Чак сега ми светна лампичката че аз изобщо не съм се представила Embarassed newsm78 но ще ме извините защото съм отскоро тук
Казвам се Деяна и съм на 30г., мъжът ми е Иво и е също на 30, живеем заедно от 5г.а сме женени от 1г., имахме трудност но отново искаме бебе вече 5-ти месец работим по въпроса
защото много ама много искаме бебе може и някалко newsm46 newsm46 newsm46
 newsm17 newsm17 newsm17 моля се това да стане по скара

# 138
Здравейте!Казвам се Ралица на 23 год.Мъжа ми е на 37 и много искаме да имаме малко бебче,макар че проблеми и трудности винаги ще има.Той особено много иска,даже май повече от мен,но това е нормално малко е по-големичък.На миналия му рожден ден му обещах,че тази година ще му напрява най-хубавия подарък-стискайте палци дано да стане-за октомври но по-рано още по-хубаво Laughing

# 139
И аз не съм се представила.Казвам се Елица,а мъжленцето Анатоли,женени сме от 1год.,а сме заедно от 3.Миналата година имах спонтанен аборт,но от 6мес.действаме по въпроса.Искрено желая на всички да се похвалят с двете чертички,много усмивки и ведро настроение

# 140
  • по света
Здравеи те и от мен,
аз съм юлияна на 27 /след няколко дни ве4е 28/,съпругът ми е на 39.
Имахме бебе, сега работим по въпроса пак,надявам се скоро да в успе6но  Peace

# 141
Здравейте,аз съм Габи ,на 27г.,омъжена от 1 година и от три месеца правим опити за дете.

# 142
Здравейте и от мен.
Казвам се Поли, 24год. (все още) и искам бебенце. С мъжа ми (Милен) сме заедно от 4 год., имам една неуспешна бременност зад гърба си и не искам втора такава:)))).
Това е. Радвам се, че мога да се присъединя Heart Eyes

# 143
Здравейте Grinning
Аз съм Милена, на 25г., зодия Лъв, щастливо неомъжена Sunglasses
С приятеля ми (39г.) сме заедно от 3 години и вече искаме бебе!
Преди 10 дена направих спонтанен аборт, но наесен пак ще работим по въпроса. Надявам се октомври-ноември да ви се похваля с две чертички Heart Eyes  Heart Eyes

# 144
Здравейте,бъдещи мамчета! GrinningИ аз съм нова тук,но мисля,че вси4ки сте страхотни и ви желая прекрасни бебенца!  bouquet
И да се представя.Казвам се Даниела,на 24.С приятеля ми сме женени от 1година,загубихме бебе и сега съм като вас,с нови сили. Heart EyesБъдете щастливи!

# 145
Здравейте! От доста време чета форума, но не сам се представяла досега. Малко ме беше срам като че ли! Embarassed И аз не знам защо. И така казвам се Веселка и съм на 28 години. С приятеля ми сме заедно от 2 години и решихме, че е карйно време да си имаме детенце.
Поздрави на всички  smile3525

# 146
Здравейте и от мен.Казвам се Миряна, на 28г. съм, от София.Правим опити от 1г. и 6м.През времето,в което не става нищо се обичаме и радваме,че сме живи и здрави и заедно.Аз съм от тези без открити проблеми(с изключение на двурога матка).Вече съм половин доктор като повечето от вас.Радвам се,че ви открих.Целувки и бебета на всички

# 147
Здравейте и от мен Laughing
чета ви от доста време и сега се престрашавам да се разпиша Shocked
Казвам се Мариета и искам бебок,който да направи живота ми пълноценен!
Тук прочетох доста полезни неща и с интерес ще следя и от тук на татък!
На всички момичета желая успех и малки съкровища,които да ги правят щастливи!

# 148
  • Варна
Здравеите!
Казвам се Ана на 21 години съм , мъжа ми (без брак)се казва Иво и е на 29 години , имаме един страхотен син на почти 2 години казва се Александър. От скоро правим опити за второ , засега неуспешни  Sad Надявам се скоро да мога да се похваля с втора чертичка , както го пожелавам и на всяка една от вас   bouquet

# 149
Здавейте и от мен! HugНай-накрая и аз се реших да се регистрирам и представя.Казвам се Анна -на 24г.съм,а половинката е на 34г.От малко повече от месец сме семейство.Той отдавна настоява за дете,но най-сетне и аз прегърнах идеята.Обещавам първо да изчета всичко и тогава да пускам теми PeaceНадявам се във ваше лице да намеря приятели и съмишленици и заедно да вървим към заветната цел!Това е засега от мен!Желая ви приятен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт