За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 753
  • 816
  •   1
Отговори
# 150
И аз искам бебок!!! На 25 години сам  Grinning, казвам се Сиана. Опити до сега сериозни не сме правили, но желанието го има smile3521

# 151
ЗДРАВЕЙТЕ и от мен Heart Eyes Казвам се Ани, на 27 години съм. От два месеца с мъжа ми-Ивайло, (оженихме се през август тази година) правим опити за бебенце. Инъче с него живеем заедно повече от 3 години, но сме се пазили. Много искам да си родим майско бебче, но то божа работа PraynigДано да стане бързичко, че годинките текат неусетно Rolling Eyes

# 152
Здравейте момичетА!Добре дощли! и аз съм тук от ден-два, т.е скоро се регистрирах,но отдавна чета форума. Аз съм на 26 г, имамe едно дете -на 6г, но се замисляме серизно за второ. Този месец мисля да наблегнем на благоприятните дни  Embarassed

Успех на всички!

# 153
  • София
Здравейте и от мен - Галина. На 28 години съм, от София и Перник Simple Smile. Със съпруга ми, Марин, сме женени от почти една година. И двамата сме на мнение, че вече е време за деца, готови сме! Архитекти сме по професия.

# 154
[i]Zdraveite,kazvam se Alexandra i sym na 24 godini,myja mi e na 36.Zaedno sme ot 6 godini,no ne sme podpisali.Sega planirame svadba i se nadiavam posle da si podarim beb4o.Imahme edin spontanen za tova malko mi e pritesneno.Stiskaite palci i az na vas.[/i][/color]

# 155
Тъй като от известно време зачитам тази част от БГ-МАММА, смятам, че е редно да се представя и аз тук:

аз - 28 години
той - 29 години

Пролетта на 2005 година казахме да пред целия свят Simple Smile
Все оща не живеем заедно обаче - парадокс!

И двамата искаме да си имаме бебе - 1, 2, момиче, момче - няма значение - само да е живо и здраво Simple Smile
Дай Боже скоро това да стане реалност!

# 156
  • София
 Ох, страхотно е да разбереш, че не си единствена. Че толкова много други жени имат същите притеснения, същите мечти. И е толкова хубаво да можеш да споделиш "искам бебе", без после да се тормозиш, че ако не стане веднага всички, на които си го казал ще те гледат загрижено /или майка ти ще звъни всеки месец по телефона да пита какво става/. Та с всичко изписано дотук, искам да кажа и аз искам бебе и по възможност го искам веднага Blush

Днес стават три години, откакто съм омъжена /заедно сме повече от шест/ и чак сега се реших, а искам да стане веднага. Знам, че нетърпението не помага в случая, но четейки тук поне знам, че не съм сама в това. Хубаво е, че ви има. Hands Clap Hug

# 157
ЗДРАВЕИТЕ И АЗ МНОГО ИСКАМ ДА СИ ИМАМ ОЩЕ ЕДНО БЕБЕ. С МЪЖЪТ МИ ОПИТВАМЕ ОТ ЕДИН МЕСЕЦ НО НИЩО НЕ СТАВА ОЩЕ. ИМАМЕ СИН НА 1 Г. newsm41

# 158
Здравейте и от мен, казвам се Злати на почти 21, кандидат тати е Сашо, на почти 30. Аз съм студентка и работя, а той само работи.
Понеже искаме повече от едно бебе, смятаме да почваме вече опити за първото, за да има време и за другите  Blush Blush Blush
успех на всички, ще си стискаме палци

Последна редакция: чт, 13 окт 2005, 13:09 от Zlate

# 159
Казвам се Вили ,а съпругът ми Влади!
Много искаме бебе,но от 4 години правим опити и така и не се получава.
Нямам забременявания до момента.Лекувам се при д-р Иво Тодоров клиника за инвитро.Преди  2 г. направихме пластика на тръбите,след което становището на лекуващият ме лекар беше доста оптимистично.Но уви до момента нищо.
Сега може би ще опитам инвитро!

# 160
Здравейте,
казвам се Емилия на 26 г. , след университета направих добра кариера , но с   приятеля ми Панайот на 34 г.  миналия месец решихме че е време за деца. Искаме близнаци, но каквото Господ каже.  За сега имаме един неуспешен месец, през който ми закъсня 12 дни и  почна едно гадане и повръщане и след 3 отрицателни теста, реших че е настинка но мнението на  личния доктор е внушение, та решихме да не правим опити през този месец да няма от какво си внушавам.

# 161
 Здравейте реших и аз да се представя, вече два месеца ви чета.Казвам се Боряна и съм на 34г вече повече от година искаме бебе,имах здравословен проблем но сега вече съм напълно здрава и се моля скоро да доиде бебчето.

# 162
Здравейте на всички,днес се регистрирах!Има още месец и половина до Коледа ,но си пожелавам и аз едно бебче от Дядо Коледа!Ако може момиче ,ама ако ми подари момче няма да му го върна.Praynig

# 163
Здравейте  и от мен!  Hug
Стискам палци на всички! И на себе си!
Чакам вече от доста години, но не искам да се отчайвам, макар да знам, че почти е невъзможно. "Невъзможно" е за благозвучие. Но, както казваше баща ми, аз съм мъжко момиче и не се отказвам лесно!
Така че, смело напред! 

# 164
  • София
Здравейте и от мен,

Аз съм Миглена, 27 г. , живея в София. Омъжена съм от почти 6 месеца, и много искам бебе. Имах една бременност веднага след сватбата, която завърши в третия месец, но не се отчайвам, важното е съпругът ми да е до мен и да иска бебенце също така както и аз. 

Остават ни още 4 месеца до следващия опит!

На бебеправещите "стискам палци"!

Последна редакция: вт, 29 ное 2005, 18:56 от Фъстъчка

Общи условия

Активация на акаунт