За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 753
  • 816
  •   1
Отговори
# 165
Писах няколко пъти, но така и не съм се представила. Embarassed Казвам се Цветка - 32 г., от Пловдив съм живея от май месец в София с най-страхотния мъж на света - Стенли -33 Simple Smile
Горе долу и от тогава се пробваме за бебенце, но не става Sad  Преди няколко месеца загубих баща си, беше ми много тежко.........но както се казва живота продължава, не съм се отчаяла и продължавам напред Simple Smile

Желая успех на всички, пожелавам го и на себе си! newsm10

# 166
  • Sofia
Здравейте и от мен.Казвам се Биляна ,на 29 год.съм,имам една 5 годишна принцеса и една неуспешна бременност в 12 г.с преди около месец.Сега нямам търпение лекарката ми да каже да започваме с опитите за ново бебче.Ами това е за сега ,радвам се че Ви има Hug

# 167
Здравейте ! Току що се регистрирах и бързам да ви се представя ! Казвам се Димитричка ! На 34 съм а съпругът ми с когото нямаме брак все още и живеем от 6 месеца заедно  и се казва Румен ,се опитваме да си направим малко ,сладко бебче!От първият ми брак имам син на 15 години -Николай !Обожавам го !! Дано скоро всички в този сайт да бъдем ощъстливени със поне едно бебенце !!!   bouquet Heart Eyes newsm51 smile3525

# 168
Здравейте,
нека да се представя и аз. Казвам се Деси на 25 г., омъжена съм от 5 години и със съпруга ми имаме прекрасен син, който скоро навърши 4г. Много искаме да си имаме още едно бебче и в момента сме в процес на бебеправене, който обаче засега е неуспешен, макар че тази седмица съм в процес на очакване.
Много ми харесва вашият форум, мисля че е хубаво да можеш да споделяш и да срещаш разбиране и помощ, всички сте ми много симпатични.

# 169
Здравейте и от мен Simple Smile Казвам се Севдалина и съм на 25 години. Имам едно прекрасно момченце на 5  1/5 г. от предишен брак. С мъжа, с когото живея, сме заедно от 4 години, а от 3-4 месеца се опитваме да увеличим семейството, но нещо не става Cry Дали заради силното ми желание или има друга причина, незнам, но няма да се откажем Grinning Пожелавам успех на всички, които са се заели с тази не лека задача  bouquet

# 170
здравейте!!!Казвам се Роси и съм почти на 28г,а мъж ми е на 33.Имам  една неуспешна бременност и се надявам най-скоро време да видя двете чертички отново.Пожелавам го  и на всички вас!!!!Успех!!!!

# 171
  • София
Здравейте! Hug
Аз съм Ивелина, на 25 години, от София съм. Преди няколко дни загубих бебето си в 12 г.с. и знам, че има още доста време, докато започнем с опитите отново, но все пак реших да се представя.
На всички тук пожелавам успех и скорошно прехвърляне в отчетните форуми! Peace

# 172
  • София
Здравейте и от мен!

Аз съм Аги - 33 г. и много, ама много искам бебче. Praynig Praynig Praynig
Дано скоро стане  fertilization да видя  EFP  след това preggo и да си имаме едно  ylinfant или  ylinfant  ylinfant или колкото толкова,
но да са живи и здрави и да имат дълъг живот. Не искам повече да надживявам децата си.

Копнея за  newsm32  1stroller  newsm07  feeding

Пожелавам го и на вас!!!

Последна редакция: вт, 06 дек 2005, 14:09 от Angela

# 173
Здравейте и от мен.
Казвам се Деси - 33 г. Имам си едно малко момиченце на 4 години, но в  последно време страшно искам да си имам още едно слънчице.
Но сяпругът ми нещо се дърпа все е е момента Sad, но момента винаги не е  подходящ......
Много се радвам , че съществува този форум.... Grinning
Въпреки, че си тярся нива работа, понеже в сегашната не се издържа, погледнато от тази страна наистина не е момента, но и годинките ми напредват..... Но пяк като си помисля няма нищто по-ценно от децата Simple Smile
Така ми се иска да намеря поткрепа и кураж от вас!

# 174
Ма аз не съм се представила официално, бе хора, що не казвате

Ей ни на и нас, аз (у лево), зодия лигла, той (у другото лево), зодия ревльо, пък една либоф, либоф...

# 175
Здравейте!
Казвам се Кремена, а съпруга ми е Маргарит. И двамата сме на 28 години, от Севлиево. Познаваме се от 8 години, но се оженихме едва през октомври миналата година. От 2 месеца сме в Канада и много искаме да си имаме бебе. Тай като детето планирахме да се роди в Канада започнахме опитите преди 4 месеца.
Пожелавам на всички Дядо Коледа да донесе по едно сладко бебче.

# 176
Flutter
НИЕ сме:
Ани - 25 г.
Иван - 25 г.
И сме тук, за да кажем нещо ново ;о) Много, ама много искаме да си имаме малко и сладко беб4е (или беб4ета ;о))
Надяваме се скоро да сме най-щастливите мама и тати ;о)
Поздрави на вси4ки и ще ни е приятно да си пишем Wink

# 177
Четох, четох и реших и аз да ревна исам бебееееееееееееееееееееееее Heart Eyes Ама мнооооооооооооого силно, както всички вас.
Аз съм Сара, с моя приятел сме заедн от 9 години. От 1 година живеем заедно. Скоро решихме да започнем да опитваме за бебе. Този форум ме помогна много, сег аще знам да не изпадам в паника ако не стане веднага. Ама  baby_neutral се моля дастане скоро. Пожелавам го и на вас от все сърце, дано Дядо Коледа бъде щедър към свички нас  Hug

# 178
  • Пловдив
Здравейте и от мен ! Една голяма  Hug на всички .
Аз съм на 33 , а приятелят ми на 26.  И двамата много ИСКАМЕ БЕБЕ.
На всички празници си пожелаваме БЕБЕ.  По принцип няма никакви пречки да си имаме , но досега не се получи. 
Много се радвам, че този форум съществува. Почти бях започнала да се стресирам от подмятанията , че много съм закъсняла за първо дете .
Но аз знам , че не съм
Стискам палци на всички тази година да получите най- желания подарък от Дядо коледа !   bouquet

# 179
Здравейте мили момичета! И ние ужасно много искаме бебе, бебета - каквото дойде  Hug
Ето и моята история:
Аз съм на 32, а моят любим е на 40  Wink. С една дума време за детски топуркащи крачета и мили гласчета  Laughing. Имам две установени бременности, едната прекъсната преди много години по желание, другата беше това лято, но за огромно съжаление завърши със спонтанен аборт  Cry в 9 г.с.
Сега работим усилено и дано дядо коледа ни донесе така желания от нас подарък.
Желая ви много, много щастие и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт