Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните мотивации на участниците във форума?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните мотивации на участниците във форума?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са основните емоции, изразени в публикациите?
-
Какви са основните емоции и настроения, които се изразяват във форума?
, ето няколко думи и от мен - на 26 съм а приятелят ми на 27. След спонтанен аборт през юни, осъзнах колко искам да имаме бебе - нещо за което до тогава не си и помислях 
Влизам в този сайт от доста време, но чак сега дойде и моя момент за бебеправене
Надявам се да е успешно! Успех на всички!

и ще се радвам ако мога и аз с нещо да помагам. Чудесни сте!!!!

. Надявам се тук с ваша помощ да се успокоя и да се уверя,че няма нищо страшно в това да отглеждаш едно толкова малко и красиво същество!
е по-важно как се чувстваш, отколкото на колко си. Живея с приятелят ми на квартира искахме бебче и ето , че вече ще си имаме. Опитвам се да не съжалявам, но продължавам да се притеснявам и затова, че съм безотговорна към детето / пушачите ще се досетят / и за предстоящият живот след раждането . Искам да ти напиша, Zaek, че не бива да мислиш за мнението на хората около теб - дали много близки или по-далечни познати. Не се тревожи за това! Има съвети за забременяване, които могат да ти помогнат да заченеш, аз прочетох и тук в bg mamma. При нас "резултатчето" дойде след няколко месеца опити. Мисля, че е индивидуално при двойките. Сигурна съм, че и ти ще се похвалиш скоро с щастливата вест.