Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните мотивации на участниците във форума?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните мотивации на участниците във форума?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са основните емоции, изразени в публикациите?
-
Какви са основните емоции и настроения, които се изразяват във форума?
, много се радвам че открих този форум не много отдавна
, а и вече и двамата се чувстваме готови за ново попълнение в отбора
Лекаря казва, че всичко е наред , но ....не става. Да си призная момичета, по много от темите,които обсъждате тук съм изключително некомпетентна, въпреки че имам едно дете, което заченах от първия опит.
Shame on me! То не съм се представила, а нови теми пускам... тцъ, тцъ, тцъ...
Много искам да си имам едно мъниче в къщи, но все пак мечтая за две... Имам един недостатък... не един, но един от най-големите ми... имам алергия към хора които са оперирани от чуство за хумор и са винаги в лошо настроение
...
.Казвам се Елена на 21години съм,от град София,приятелят ми се казва Ангел и е 29г.И аз както всички тук сташно много искам да стана мама и да си имам