За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 757
  • 816
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравей ти и от мен  newsm03 , много се радвам че открих този форум не много отдавна  Simple Smile
Аз съм Нели и съм на 23 /е скоро и на 24 де/ и с приятеля ми вече искаме бебе и се надявам скоро да се похвалим  EFP
а аз ще се радвам когато вие се похвалите за да знаем останалите че магията се сбъдва рано или късно   
Късмет на всички  Heart Eyes

# 256
  • на североизток
Няколко думи и за мен - на 28 години съм, от Шумен, майка на страхотно почти две годишно момченце.И двамата със съпруга ми сме полусираци - загубили сме бащите си по една или друга причина и може би това е само една от причините да се научим да оценяваме малките неща в живота и да търсим красотата във всичко.Много обичаме децата и се надяваме да си имаме още двечки.Решихме отново да започнем с правенето на бебе, да не вземем да забравим кака става Wink Joy, а и вече и двамата се чувстваме готови за ново попълнение в отбора Laughing!
Много късмети и сбъднати мечти на всички!Вярвайте в доброто, правете добро и то ще ви се върне/тъпкано дано!

# 257
  • UK
 Здравейте, аз сам Меги на 21г сам и сам омъжена от съвсем скоро. Със съпруга ми се опитваме да си направим Бебок от 6 месеца и се надявам скоро опитите да са успешни. Видях снимките от срещите на форума и много ще се радвам и аз да се пресъединя (със съпруга ми може би) в срещите...

# 258
Здравейте и от мен newsm03,аз вече писах в седмичнта тема,но тук ще се представя.Каэвам се Мариана-25г. а мажа ми е на 33г.Заедно сме от 8г. а от 08.2005г сме и женени,горе-долу и от тогава правим бебо,но за момента нямаме резултат.Е момичета упех на всички е дано скоро отидем в отчетни newsm68 newsm44

# 259
Здравейте и от мен Wink
В този форум съм по-скоро читател , отколкото участник. Наскоро се престраших да пиша в седмичната тема. Имаме си момченце на 4 години, но силно желаем да имаме още / пък може и две / бебчета. Почти година правим опити , но не се получава CryЛекаря казва, че всичко е наред , но ....не става. Да си призная момичета, по много от темите,които обсъждате тук съм изключително некомпетентна, въпреки че имам едно дете, което заченах от първия опит.
Успехи на всички  Simple Smile

# 260
 newsm12 Shame on me! То не съм се представила, а нови теми пускам... тцъ, тцъ, тцъ...

Приятно ми е, на 28 години съм, съпруга ми е на 31. Както вече съм споменала в други постове, заедно сме от десет години и половина, а от шест сме женени. И двамата се занимаваме предимно с компютри и предпечатна подготовка, като аз клоня повече към уеб-анимация и мултимедия, а той към музика. В свободното си време (което за съжаление е адски малко) обожавам да готвя и да се занимавам с бродиране, шиене и правене на всякакви глезотийки за вкъщи. Не мога да живея без да слушам музика (предимно джаз, латино, ориенталска-натурална, поп, електроника и класика) и не мога без кино и телевизия  Whistling Много искам да си имам едно мъниче в къщи, но все пак мечтая за две... Имам един недостатък... не един, но един от най-големите ми... имам алергия към хора които са оперирани от чуство за хумор и са винаги в лошо настроение  Twisted Evil освен това имам и други алергии от две години които ми донесоха астма, но са ми по-малък проблем от гореспоменатите екземпляри Stuck Out Tongue...

Ми това е накратко за менИ от ВарнаТА... От няколко месеца следя този форум и се убедих, че тук има страшно много приятни хора с които спокойно мога да споделя проблемите си, които иначе нямам с кого да обсъждам, и да получа компетентни и издържани съвети.

Обичам ви, целувам ви и ви пожелавам много радостни моменти в нелекия живот   bouquet hug

# 261
Здравейте на всички и от мен:)От няколко дни съм в този форум и искам да ви каже,че сташно много ми харесва newsm10.Казвам се Елена на 21години съм,от град София,приятелят ми се казва Ангел и е 29г.И аз както всички тук сташно много искам да стана мама и да си имам бебешорче.Пожелавам на всички много,много успех и скоро щъркела да кацне и на вашия прозорец stork-girl easter

# 262
Да се запиша и аз. Вече писах по две теми, но е редно да се представя и тук. Даваме заявка за БЕБЕ (аз и мъжът ми). Аз съм на 29 години,а съпругът ми е на 32. Както ще видите от подписа ми от близо година сме женени, но от края на миналата година пробваме за бебе (е, и с малки почивки). Миналата година имах една бременност но беше т.н. "кухо яйце" или missed и се прекрати веднага. Това не ме отчайва и продължаваме напред.
Аз от миналия месец чета форума и намерих доста отговори и се запознах с повечето от Вас интерактивно. Наявам се да се опознаем повече чрез активното ми участие във форума.
Пожелавам успех на всички бебеправещи, а на Megi, Wish и другите бременни - Честито и дано повлечете крак, че май беше настанало затишие през юни Simple Smile

# 263
  • София
Както ве4е написах в темата си аз сам на 25г.,а мажът ми е на 27г.Женени сме от 2г. и 6м.
И двамата много искаме беб4е и се опитваме от 5м.,за сега безуспе6но.
Ве4е сме правили спемограма,хормони и снимка на тръби и вси4ко изглежда наред.
...та сега си 4акаме,надяваме се и работим по вапроса  Laughing
УСПЕХ на вси4ки като мен и на тези,които ве4е о4акват своите беб4ета!!!

# 264
Здравейте, казвам се Христина, на 22, и се записвам в листа на желаещите за бебе. Таткото се казва Росен, на 28.
Бебеправенето още не е започнало, тъй като съм страшно ангажирана в работата си, а и пиша Дипломна работа. Но желание не липсва и се надявам в най-скоро време да имам възможност за малко почивка и покой. Flutter Crazy

Успех на всички мамки, които искат и чакат бебоци! Hug Peace  bouquet

# 265
WhoElse Добре дошла  Hug

Направо ме хвърли от коня! Честно... Майка ми се казва Христина, а баща ми е Росен  Joy

Пожелавам ви да си родите едно малко сладко момиченце Ралица и картинката ще е пълна  smile3521

# 266
[/color
Здравейте момичета!

Казвам се Мария, а моето момче е Иван. От известно време насам обсъждаме момента с бебчето, а самата аз доста активно следя форума (между другото намирам го за прекрасен и невероятно полезен) поне от няколко месеца.
И така, вече се решихме и този или следващия месец даваме старт на бебеправенето. Стискайте палци, че аз малко съм се понаплашила, че няма да е по лесния начин!
Много ни се иска да си имаме един малък бебко или бебка и дано много скоро да ви се похваля(струва ми се че първо тук ще изкрещя от радост Hug.
Лек ден и до скоро писане Laughing

# 267
Здравейте, казвам се Златина на 23, половинката ми е Митко на 36г., сключихме брак във събота, но от 4 години сме заедно и имаме прекрасна дъщеричка на 3г. Напоследък всепоглъщащо много искам да имаме второ детенце, но таткото е твърдо против; Надявам се все някога и някак да успея да го склоня.....
На взички УСПЕХ в бебеправенето, а на успелите- лека бременност!!!!
 Wink

# 268
 pletka sun
здравейте момичета от този форум.
и ние от доста време опитваме но уви.просто това ми е на й-голямято мечта и се надявам скоро да стане

# 269
Редно е и аз да се запиша тука,като сме дали заявка за бебче.Мноооогоооо искам!! На 27 години съм, а мъжът ми на 31.Имаме си прекрасно моченце на 5г.и 9 месеца,но си мечтая сега за една малка принцеса Praynig

Общи условия

Активация на акаунт