За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 757
  • 816
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.Варна
И аз да се отчета Wink
Казвам се Христина-на 26г. от Варна съм.Съпругът ми се казва Иво.Женени сме от почти 3 месеца.
И ние даваме заявка за бебе....
ех,как ми се иска да стане от първият път...........но Божа работа:)

Успех на всички бебеправещи

# 271
Здравейте и от мен...
Казвам се София и съм на 25 год. Съпругът ми се казва Кирил и е на 26 год. Ние имаме едно малко ангелче - дъщеря ни Луси на 2год. и 2 месеца...Много искам бебче и се надявам скоро да стане. Късмет на всички  Hug

# 272
Ха, пропуснала съм да се представя!Соррриии!
Казвам се Десислава, на 26 години съм, живея във Велико Търново. Учителка по английски съм Mr. Green. Моят човек е на 29 години, сисадмин Grinning Бебеправим от 2 месеца...
Успех на всички бъдещи мами, а на желаещите бебче - много позитивни мисли и скорошни добри новини!  bouquet

# 273
  • Smallville
Здравейте и от мен!Най после и аз да се престраша да споделя с вас моята мечта..Аз съм от Шумен и съм на 34г. Имам си едно пораснало момиченце-на 9г. и  много искам да имам още едно слънчице. Искам да пожелая на всички успех Simple Smile

# 274
Здравейте и от мен Grinning. Най-накрая реших и аз да се представя Simple Smile.Казвам се Десислава и съм на 29 години,мъжът с когото искам да остарея се казва Тихомир и е на 33 години.Не сме женени, живеем заедно от 3 години и искаме да имаме бебе а защо не и две, а може и три Grinning.От предишният си брак имам син казва се Страхил и е на 5години.Е май е това  smile3503

# 275
Здравейте! Аз съм Вили от Варна и съм на 26. Със съпруга ми искаме да си имаме още едно детенце newsm32 Този месец започнахме работа по въпроса и се надявам скоро да има успех!  Имаме си и дъщеричка, която е почти на 7. Тя също много иска братче или сестричка! На всички мами-настоящи и бъдещи спокойствие и силна вяра!!! Щом имате желание ще стане fertilization Дано всички скоро да изглеждаме preggo
И не забравяйте ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА ПОНЕ ОТ МЕСЕЦ ПО-РАНО!!!

Цитат
Zdraveite! Az sym Vili ot Varna i sym na 26. Sys sypruga mi iskame da si imame oshte edno detence newsm32 Tozi mesec zapochnahme rabota po vyprosa i se nadqvam skoro da ima uspeh!  Imame si i dyshterichka, koqto e pochti na 7. Tq syshto mnogo iska bratche ili sestrichka! Na vsichki mami-nastoqshti i bydeshti spokoistvie i silna vqra!!! Shtom imate jelanie shte stane fertilization Dano vsichki skoro da izglejdame preggo
I ne zabravqite FOLIEVA KISELINA PONE OT MESEC PO-RANO!!!

----------------------
Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 08:45 от Сънчи - Пънчи

# 276
 Hug
РАЗГЛЕДАХ СНИМКИТЕ ВИ!САМО ЗА МАМИ ЛИ СА ТЕЗИ СРЕЩИ?И КОГА И КАК ГИ ОРГАНИЗИРВАТЕ????
АЗ СЪМ КАТИ -31Г,ОТ 3 Г.СМЕ ЖЕНЕНИ С МОЯ СЪПРУГ И ПРАВИМ ОПИТИ ЗА БЕБЕ. Tired
ТА КАК СЕ ОРГАНИЗИРАТ ТЕЗИ СРЕЩИ??? newsm78

# 277
Здравейте, момичета

Чета заявките за щъркела днес на 09.08.2006 и както чета "искам бебе" и виджам отдолу линейка на колко е станало вече слънчицето. Да сте живи и здрави, с един куп снопчета и сбъднати желания 1stroller

# 278
  • Варна
Здравейте мили настоящи и бъдещи мамчета! smile3525

От много време ви чета с трепет на сърце и май е време вече и аз да се представя.  Blush
Казвам се Екатерина и съм на 20 години. С приятеля ми ( Стефан, на 30) сме сгодени от март тази година и догодина ще спрятаме сватба. За съжаление ни предстоят много промени, които са хубави, но няма да ни позволят да се бракуваме по-рано. И двамата страхотно много искаме детенце и даже се замисляме да пробваме преди сватбата. И въпреки това още не сме започнали опитите.
На всички бебеправещи пожелавам в наййй-скоро време да видят двете чертички!
Успех момичета и бъдете все така лъчезарни и добри  Hug  love001

# 279
Здраввейте и от мен!

Казвам се Десислава,на 19 съм и съм от Перник.Имам приятел,заедно сме от 4 години вече.Все още не сме говорили за по-сериозни стъпки в живота ни,но все пак вече се чувствам зряла млада жена и е нормално да се интересувам за бъдещите си раждания и да прочета и някой друг полезен съвет.Затова и съм тук.Видях снимки на слънчицата ви и всичките са невероятни (да не са им уроки)!Да са ви живи и здрави,както и вие!

Целувки!

# 280
Здравейте и от мен!Едва от вчера се включих във форума и вече съм луд фен . Много време ми отне да се реша . Накратко казвам се Диана и съм на 24 г. , а моята половинка е на 29 г. Има ме прекрасен син на почти 3 г. , но аз вече съм готова за второ дете , но не и съпруга ми.Все още не се решава , но дано скоро време с всички да се срещнем в другите теми.

Успех и скорошно забременяване!

# 281
Здравейте, момичета!
Страшно ми харесва този форум.  Heart Eyes
Казвам се Вени и съм на 29 години. Съпругът ми е на 31. Имаме една прекрасна дъщеричка, която е почти на седем и само след месец ще става ученичка  Grinning
Бебеправим  luvbed от ... три месеца. Много се надявам този месец вече да видя двете чертички  EFP

На всички желая успех и късмет!
Много сте готини!   love001

# 282
   ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ ! АЗ СЪМ ЦВЕТИ И СЪМ НА 27, МОЯТ МЪЖ Е НА 31 . ОЩЕ НЕ СМЕ ПРАВИЛИ СВАТБА ПО РЕД ПРИЧИНИ, НО ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО ОТ 4 ГОДИНИ, А ОТ 2 СЕ ОПИТВАМЕ ДА СИ НАПРАВИМ БЕБЧЕ  ylinfant  ,НО  НЕ СЕ ПОЛУЧАВА. НАДЯВАМ СЕ НЯКОЙ ДЕН И АЗ ДА МОГА ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ С ХУБАВАТА НОВИНА. ДАНО ВСЕ НЯКОГА СТАНЕ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА ГУБЯ НАДЕЖДА!

# 283
Здравейте! Аз съм Ани, на 25, а приятелят ми е на 31 години. Не сме женени, но сме заедно от повече от 7 години. От 5- 6 месеца се опитваме да имаме бебе. Исках и аз като Blick да си сложа маркерче, което да отчита дните до тестването, но за съжаление цикълът ми е през около 35 дни и маркерът отчита фалшива тревога. На всичкото отгоре в момента ми закъснява, но през лятото това е нормално за мен, така че все още не мога да се похваля... а и не искам да дърпам дявола за опашката Simple Smile Успех на всички! Бъдете щастливи  bouquet

# 284
Малко се притеснявам защото съм със спирала и трябва да изчакам малко време
след като я махна.Някои имал ли е бременност след като е ползвал спирала? newsm78 newsm12
ами имам приятелка, която е зачената докато майка й е имала спирала Crazy
успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт