За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 757
  • 816
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, аз съм Тери и отскоро съм във форума, но много ми хресва, На 25г. съм. С приятеля ми сме заедно от почти 2 гоини и от май се оптваме да си направим бебче. С обърната матка съм,но не губя надежда. Този месец ми закъснява вече с 10 дни и се надявам да ви се похваля скоро.  bye

# 286
  bye здравеите,
аз съм силвия на 21 год.,от две години съм омъжена и като че ли несто с мъжа ми ни липсва,от 4 месеца работим по въпроса за детенце.много ама много искам да си имам дете дали момиче или момче няма значение,копнея за това но все нестава,още имам надежда и то благодарение на вас и форума чета ви от много време но от скоро пиша надявам се да ме приемете във вашето голямо семеиство.моля се господ да ме дари с едно зражо и хубаво дете на което да се радваме с татко му.успех на всички кандидат мами.

# 287
И аз реших да се присъединя към бебеискаштите  Grinning Аз съм Теди На 25 и вече много искам бебче. Надявам се да имам търпението до към 4 септември да разбера Praynig. Кандидат таткото е на 34 и вече няма търпение заjavascript:void(0);
EFP

# 288
  • София
И аз се включвам към списъка на бебеискащите и бебеправещите. На 29 г. съм, таткото е на 28 г., имаме си момченце на 2 г., но и двамата смятаме, че малката разлика между децата е за предпочитане. Сега работим за увеличаване на семейството с още един член и дай боже да имаме скоро щастието да се радваме за втори път на бебче...

# 289
ехо,мамета и кандидат мамета...казвам се ива и аз май искам бебешоре,но сам в процес на изчакване....чакам....чакам...и нийде я няма пустата втора чертичка

# 290
Здравейте! Казвам се Теодора, съпругът ми - Георги. На 21г. съм, той на 22. Женени сме от 1 месец. Вече правим опити и се надявам скоро да видим  EFP Заедно сме от 6 години и ще сме наистина щастливи когато си имаме едно сладко  newsm30 newsm07 Успех на всички!

# 291
Здаравейте бъдещи и настоящи мами bye
Виждам,че всички във форум BG-Mamma сте едно голяяямо семейство към което ще съм много щастлива да се присъединя и аз family
Искам да споделя,че тук видях големи сладурковци-бебоци,дечица и мами.Да са ви живи и здрави дечицата и да ви носят само щастие hug
Аз съм на 23 години и съм омъжена от по-малко от месец Two Hearts
Но много искам едно малко слънчице в животът си за да е пълно нашето щастие.За жалост съпругът ми иска да поизчакаме и да се подготвим за идването на бебето и неговите нужди.Искаме нищо да не му липсва когато то се появи  Grinning
Надявам се и на вас,за да бъда още-по-подготвена за моментите които ме очакват и се надявам да се присъединя в най-скоро време към вашата компания hug
Поздрави Бебина Kissing Heart

# 292
Здравейте, момичета  bouquet
Е, хайде и аз да се представя Rolling Eyes
На 28 години съм, моята половинка - почти на 33. Казвам се Ани, но във форума съм Мия, защото с моята половинка сме решили така да кръстим първото си дете /незнам защо сме решили и двамата, че ще е момиче Embarassed Rolling Eyes/.
Живеем заедно от 14 юни 2003 година, а сме гаджета от 15 август 2002 и все още не сме си омръзнали. Засега нямаме планове за сватба, но знае ли човек - аз съм навита Mr. Green Laughing
Имам един спонтанен аборт през 2003 година в третия месец /кухо яйце/:cry:, който преживяхме много трудно и двамата. Беше ни нужно известно време след това, за да решим да имаме бебче - особено на моя приятел, който го преживя по - зле и от мен Confused
Сега усилено бебеправим от месец май тази година  и се надявам съвсем скоро да има резултат, макар че скъпият хич не е по графиците Rolling Eyes, но се съобразява Wink
Пожелавам на всички искащи като мен мечтаното бебче Hug  bouquet

# 293
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Ама и аз съм една Sad

Навъртам се тук от известно време, а пък още не съм се представила...

Казвам се Ива на 26 години, мъжлето ми ще чукне 33 тази година. Имам си една прекрасна дъщеричка Нели на 3 г. и 3 месеца.
Заедно сме от 7 години, а женени от близо 4.

От началото на година много искам второ детенце, но от юли насам вече неистово го искам. Началото на година осъзнах, че на Нели не й става ваничката в банята и ми стана много мъчно...Искам пак да си е малко бебче и от там желанието ми почна да расте...че сега се подвизавам във вашия форум, кот.йто е изключително изключително приятен и полезен.

Е че май е това основното Simple Smile

# 294
Аз май бях забравила да се представя Embarassed. Казвам се Наталия, на 29 години съм, а съпругът ми е на 36. Заедно сме от 6 години. Имаме си вече едно голямо бебе Алекс, което на 16.09 стана на 1 годинка. Решихме, че искаме второ детенце преди 2 месеца. Надявам се скоро опитите ни да дадат резултат, както и при всички вас Peace

# 295
Привет и от мен.Аз съм на 24г. а приятелят ми на 25г.Заедно сме вече шеста година,сгодени от април месец т.г. и на пролет живот и здраве ни очаква сватба.И двамата усещаме,че нещо ни липсва и много искаме да станем родители.Бебеправим от малко повече от година и с  нетърпение очакваме stork-boy stork-girl EFP preggo 1stroller newsm30.Успех на всички и много скоро да се прехвърлим в отчетните.А на всички успели-честито!
P.S.Много ще се радвам ако и двата щъркела дойдат едновременно.

# 296
Е и аз да се представя.Казвам се Цветелина на 28г.и моят съпруг любим Димитър на 31г.Имаме 7годишен брак,а сме заедно от 14години общо.Имаме прекрасен син Йоан на 7години.Сега много искаме второ детенце,но то пак нещо неще да стане.
Много се радвам,че ви има всички вас и,че с вас може всеки да сподели всичко и добро и лошо,а най-вече ще влезнете в положението на всеки.Голями сладурани сте! Hug Hug

# 297
  • Бургас
Да се представя и аз най-после след повече от месец във форума. На 26 години съм, любимият-на доста повече  BlushЗаедно сме от три години;живеем заедно от почти две. Аз имам едно малко слънчице, както се вижда вече от подписа ми. Преди две години направих аборт в 7г.с.-кухо яйце;през февруари т.г. ме оперираха по спешност от спукана киста на яйчника с масивен вътрешен кръвоизлив. Сериозно работим за бебе от юни месец,но досега нищо CryИзключително съм щастлива,че открих този форум и бях приета сърдечно от всички момичета тук.Надявам се всички да постигнем това, за което мечтаем  Hug

# 298
  • v. turnovo
Здравейте!Казвам се Ники,на 22, а приятеля ми е на 23.Много ми харесва да чета всичко във форума тук.От известно време се появи в мен желанието за бебче и от 2 месеца правим опити.Дано скоро се получи.Желая успех на всички

# 299
Здравейте,момичета!Казвам се Яна и съм на 28г.Имам дъщеричка на близо две годинки,но много искам още едно детенце.Искам го още докато бях бременна с Надина.Самата ми бременност мина нелеко-до 4месец лежене,а докрая пиех по една шепа хапове,накрая преносих и при нормално раждане не ми излезе плацентата.Но с детето ми всичко е наред,слава богу.Спомням си,че още в началото,докато кървях питах докторката си ще мога ли да родя и второ,още в родилното завиждах благородно на майките с две дечица.Понеже кърмих 1г. и 4м. изчаквах и най-после отидох на гинеколог за профилактични прегледи,понеже за второто,ако мога да избегна проблемите-но ме изненадаха неприятно на прегледа.Казаха ми ,че имам раничка на шийката на матката,направиха ми биопсия и резултатите бяха-диспанзия,предракови образования,които трябва да се оперират.Естествено съм шокирана и малко уплашена,но ще потърся и други мнения.Ноември съм на преглед при д-р Славчев-дано той ми даде ако не добри новини,то решение.Това е засега,чакам,спряхме с бебеправенето,а много искам още едно бебче.Дето вика мъжа ми малко съм дефектна,но се надявам с воля и надежда,да се справя и да зачена,родя и износя здраво детенце.Ако някоя от вас е имала подобен проблем нека ми пише.УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ДАНО СКОРО СЕ ПОХВАЛИМ С ДОБРИ НОВИНИ!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт