За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 757
  • 816
  •   1
Отговори
# 300
Здравей, Яна! Майка ми имаше подобна раничка, заради която лежа в болница преди години. Излекува се успешно и сега е жива и здрава. Пожелавам добър изход и за теб!  Peace Дано желанието ти за още едно детенце се сбъдне и дай Боже да е по- лесно този път   newsm10  twin_neutral

# 301
Благодаря,Ани!Както казва моята гинеколожка-зачеването и износването е 80% психика,вярвам й.Виждам,че при теб воля и позитивизъм има,желая ти успех!До скоро!

# 302
# 303
  • ГОре на черешата...
Момичета, не че ви се карам, но тук не му е мястото за такова разискване Naughty, а в седмичната тема. Прочетете внимателно какво пише на 1 -ва страница на тази тема, както и Правилата на Форума.

# 304
  • Бургас
Е здравейте и от мен, и аз се престраших най-накрая. Казвам се Елена и съм на 29 г. а милото ми е на 46 г. Имам един брак зад гърба си, от който имам едно момченце в трети клас, бясно ама бясно... ooooh! И все съм си мислила, че няма да се престраша за второ, ама честно да си кажа много исках /тайничко/ и едно момиченце. Е, сега правим смели опити вече четвърти месец ама не става за сега. А пък като гледам милото ми как се заглежда в чуждите бебета в колички и ми става още по болно. Ние все още нямаме брак ама и това се планува, за сега си подреждаме живота, че е един хаос... Whistling ooooh!
Ами това е за сега, желая ви успех на всички   bouquet и две чертички.

# 305
Здравейте!
Ние сме Ирина и Митко и искаме БЕБОК   Grinning
Правим опити от 3 месеца(съответно съм новачка по темата и се извинявам,ако някой път задавам глупави въпроси Embarassed). Женени сме от 4 години, а сме заедно от 6. Стискайте палци Heart Eyes
Ето ни и нас: http://bgphoto.net/photos/12449/o632929856342500000.jpg

# 306
Здравейте! Аз съм Пепи и съм на 28, моят приятел също. Заедно сме  от 4 год., и почти  от толкова живеем заедно.
Аз искам бебче от самото начало, но нали ги знаете мъжете - страх. Чаках го доста време докато се реши. Разбира се с моя помощ. Опитите  започнахме на 1 юни - за късмет и добро начало, и ще продължаваме докато стане чудото.
Пожелавам на всички много бебенца, направенис много, много любов. newsm44

# 307
  Здравейте!От известно време посещавам форума и дойде време да се представя!Казвам се Христина и съм на 26г,а съпругът ми на 31!Заедно сме от 4 год.,а от 1-на вече сме и семейство!
И двамата много искаме бебче,само в бройката не сме на едно мнение.... Laughing
  Надявам се в най-скоро време да видя толкова желаните EFPкоито да ми донесат   ylinfant
На всички пожелавам много бебчета и безоблачна любов!

# 308
  • София
Здравейте бъдещи и настоящи мами и татковци. 
Казвам се Ели и най-после се реших да представя себе си и моя прекрасен съпруг Христо. С него сме заедно от година и половина, женени сме от 5 месеца, но ми се струва като цял живот, в най-хубавия смисъл на този израз Simple Smile Ние опитахме да си имаме бебче, което за съжаление изгубихме, но скоро отново започваме с бебе-правенето и се надявам много скоро да мога да се похваля и аз с  EFP. Пожелайте ми успех, а ние стискаме палци щъркела да дойде при всички очакващи и искащи мами и татковци! Hug

# 309
И тука да се запиша  Wink
Казвам се Веселка на 30 години и сега усилено работим за бебенце. Заедно с половинката сме от 4 години женени от юли тази година. Вече 3 месеца опитваме усилено, но за сега няма желания резултат. Но продължаваме до победа  fertilization
Малко наши снимчици : http://photos.yahoo.com/joysbg /от сватбата са, ама само тези имам качени  Embarassed/

# 310
Здравейте и от мен  Simple Smile казвам ся Вяра и съм на 22 години кандидат таткото също Embarassed Hug. Заедно сме от 5 години и се чувстваме отлично заедно Heart Eyes. Аз много искам бебче и той но е доста по стреснат от мен Mr. Green не знам точно защо след като аз би трябвало да се плаша но както и да е Sunglasses. Надявам се скоро да има с какво да се похваля Hug. Успех на всички в бебеправенето  bouquet

# 311
Здравейте !
Аз съм Евелина и съм на 39 години.
Имаме син на 16 години, но искаме да имаме още едно дете .  Simple Smile

От доста време правим опити, но не се получаваше , това лято
най-накрая се получи, бях толкова щастлива, но в 12 г.с. чух
ужасното "missed abortion" и след това последва аборт . Cry

Всички в къщи много искаме едно пухкаво, усмихнато бебе !!!

Пожелавам на всички сбъдване на мечтите им !!!  Hug Hug Hug 

# 312
Здравейте и от мен!
Аз съм съвсем нова във форума,но много ми харесва тук.
Казвам се Дони на 21,мъжъ ми е на 22-Вальо.Почти от 5 години сме заедно и много си мечтая за едно малко сладко бебче.Много се надявам скоро да си имаме и да си разправяме бебшки истории Simple Smile

# 313
Здравейте и от мен  Simple Smile От известно време разглеждам този прекрасен форум, но сега за първи път се "разписвам" в него. Аз съм на 30г, а съпругът ми е на 31г. Женени сме от година и половина, горе-долу от тогава правим опити за бебе. Признавам си, че опитите ни не са били достатъчно целенасочени, защото явно и двамата сме разчитали чудото да стане от самосебе си. През последните 2-3 месеца обаче, моето желание да видя едно пухкаво сладко бебче, е почти неистово. Започнах да си правя изследвания, секс по график и т.н. Всичко това ме изнерви доста, мъжа ми също. Все още не съм видяла заветните 2 чертички (дори на теста за овулация не бяха убедителни  newsm78), но реших да не пресирам повече нещата. Засега съм затрупана с куп служебни и лични ангажименти и не ми остава време да мисля за това колко много имам нужда да дам живот на едно малко ангелче  newsm30. И понеже се получи дългичко представяне, ще кажа само - БЛАГОДАРЯ ви че ви има. От този форум научих много полезна информация, видях много сходни притеснения и благодарение на вас се чувствам доста по подготвена за етапа от живота, към който така се стремя.

# 314
Здравейте Simple Smile Реших и аз да се разпиша , казвам се Ани на 26 г. мъжа ми се казва Стоян и е на 27 г. Женини сме от година и нещо , трябваше сега да се радваме на бебче , но го загубихме при раждането , сега правим опити след като доста дълго време се пазихме.Толкова много искам бебе , че май ми стана фикс идея , така че ще има да ви досаждам доста време.Пожелавам на всички вас да видим най- накрая  EFP Simple Smile Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт