За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 758
  • 816
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Здравейте!
И аз ще се присъединя към вас с вдигнати две ръце! Ужасно много искаме бебе с мъжа ми. Правим опити от 3 месеца и стискаме палци да се случи щастието и на нас. До сега все отлагахме, защото не бяхме готови и не беше дошъл момента, но вече искаме много едно сладко малко бебче. Женени сме от 4 години, а сме заедно от 9. Вече ни е време нали?! Даже малко сме закъсняли...    Rolling Eyes Аз съм на 29 години, а той е на 33. Дано по-бързо да ни се усмихне щастието...! Joy

# 316
здравейте и от мен, аз отдавна съм във форума, но за първи път се разписвам в темичката, казвам се Теди, на 20год, милото е на 38 и много се обичаме, заедно сме от близо 8 месеца, но толкова се обичаме, че искаме вече бебче, лошото е, че съм много незапозната с бюрокрацията и май ще трябва да ви подосажсам с доста въпроси, благодаря и успех на всички с бебеправенето и отглеждането и дано мечтите на всички се сбъднат, както моите  bouquet

# 317
  • Pb
Здравейте, скъпи момичета. Аз съм Ели от Пловдив (на 25 г.) и имам нужда не просто да споделя, а да изкрещя пред целия Свят колко съм щастлива с моето съкровище. Заедно сме от 1 година и с всеки нов ден, все повече се обичаме. От лятото на 2006 си говорим колко много искаме бебче, но нищо не предприемахме до Ноември, когато някъде към средата на месеца решихме, че повече няма смисъл да чакаме "подходящия момент". Пожелавам на всички, които живеят с мисълта за такъв момент да бъдат по-смели, защото  едва ли настъпва някога в живота! Целувки на всички!!!  Heart Eyes

# 318
Здравейте и от мен!Казвям се Магделена (накратко Меги)!На 19г съм ,а приятелят ми е на 29г.С моя Бебчо сме заедно от 1г  и 2 месеца е почти 3 Embarassed Много си се обичаме предстой да заживеем заедно ,но отскоро правим опити и за едно сладинко бебо  baby_neutral Не знам как да сложа снимчици ,така че ако някой ми подскаже малко  Embarassed ще ви дам и да ни видите  Embarassed

# 319
  • София
Здравейте момичета! Wink

От доста време с приятеля ми си мечтаем за близначки.  babyuu Каквото и да дойде обаче няма да го върнем и ще го/ги обичкаме много.Simple Smile

Това ни е първият месец, в който не се пазим......и толкова силно искам за Коледен подарък 2 чертички...

Пожелавам го и на всички вас. Hug

Нека мечтите ни се сбъднат на Коледа. Simple Smile

# 320
Здравейте казвам се Мария на 26 г. съм а мъжът ми е на 28г..Имаме едно малко ангелче Мила на почти 4г. но отскоро и аз започнах да се замислям  за второ детенце, а пък ако може  и да са две наведнъж ще е супер Praynig.Успех на всички и много  Hug от мен

# 321
  • Варна
здравейте:)
не смея никъде да споделя желанието си.
Искам Дядо Коледа да спре при мен тази година и да ме направи Мама на едно здраво,силно бебе.
На 24 съм, заедно сме от 2 години,той ме обожава но не иска бебе. Все пак Коледната вечер е вълшебна и не ми пречи да се надявам:)
Желая на всички много истински и красиви моменти

# 322
чак сега видях тази тема и съответно, че съм изпуснала момента да ви се представя  Embarassed
аз съм Елена и съм на 25г., мъжът ми е на 27г., заедно сме от почти 6 години вече и сме женени от година и нещо
правим опити от вече два месеца за бебе, по-скоро просто решихме вече да не се пазим и сега чакаме някой ден и при нас да се спре щъркела (с розова или синя торбичка)  stork-boy stork-girl

# 323
Здравейте и от мен, казвам се Силвия, мъжът ми Тихомир
аз съм на 24 г, а той на 21г
аз искам бебе  Hug, той не Cry
оженихме се тожа лято и се питам дали пък не бързам много за дете Thinking

# 324
Здравейте  и Честито  Рождество  Христово!
Аз съм Веселина на 28 г.,  а мъжът ми  Димитър на 25 г.
Заедно сме  от 4 г.,  а женени  от 1 година. Вече 2 г. и  половина чакаме  нашето бебе.

# 325
  • Пловидв
Здравейте момичета!Аз съм Мими на 24г.,Той е Миши на 30г.Женени сме от 2 г.Претърпяхме една трагедия и се мъчим да продължим напред.Не се отчайваме и за миг ,и вярваме ,че и на нас ще ни се случи най-хубавия подарък  да имаме рожба.Не се отказваите и вие.УСПЕХ на всички. Grinning.

# 326
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте и от мен!   bouquet
И аз пиша от повече време във форума, но отварям закованите теми, само когато търся информация  Embarassed.
Нека се представя - Аз - Весела, на 29 (все още) hahaha, Той - на 32 год., женени от близо година и половина. Няма да казвам какво ни е най-голямото желание - щом пишем във форум "Искам бебе", то се подразбира  Mr. Green

# 327
Еми нека и аз да се представя - казвам се Деси на 27 години съм, след няколко месеца (4-ри) ще стана на 28 Laughing, мъжа ми се казва Влади и е също на 27, имам една неуспешна бременност Cry, преживях я тежко, но сега с нови сили се борим за наша си рожбичка baby_neutral. Стискам палци на всички ни по едно щъркелче къде с едно къде с две вързопчета. Благодаря ви, че ви има и че сте толкова мили и добри  bouquet, толкова много помагате всички - прегръщам ви Hug

# 328
Здравейте. От дълго време се подвизавам във форума, но чак сега реших да се представя. Аз съм на 28г., а съпругът ми е на 27. От седем години сме заедно, а близо от две сме семейство. Миналата година април месец забременях случайно  /това по никакъв начин не означава, че не искахме бебето  Naughty/, но за наше нещастие бременността ми бе кратка и завърши с кюртаж юни месец  smile3518. Сега отново подновихме опитите и за щастие скоро видях двете така желани чертички  smile3521. Силно се надявам и се моля този път всичко да е наред  newsm17 newsm17 newsm17. Пожелавам на всички ни най-прекрасните бебета на света  smile3522 baby newsm32 newsm30  ylinfant passifier smile3504.

# 329
от много време пиша но чак сега забелязах тази тема,та да се запиша и аз.
казвам се Рени на 23 години съм а съпругат ми на 25.от една година се пробваме за бебче.преди 3 месеца имах кратка и неуспешна бременност и се моля следващия път всичко да е наред и да е по-скоро.толкова много искам да си имаме бебче Sad
желая на всички момичета успехи и скоро да се местим в отчетни  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт