За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 748
  • 816
  •   1
Отговори
# 615
Zdraveite na vsi4ki momi4eta vav foruma,

kazvam se Tanq i sam na pot4ti 22g. a priqtelqt mi e Niki i e na 30.Mnogo izkame da si imame beb4e i ve4e ot edin mesec probvame.Dano stane po skoro za6toto i dvamata nqmame tarpenie. Praynig

# 616
здравейте
аз съм на 27 год. и живея на семейни начала от 5 години
от няколко години усетих и осъзнах,че не това е човека за мен,но по ред причини все още живеем заедно
имах участта да се влюбя в друг,но връзката ни беше невъзможна.
и тогава се замислих-искам дете!но не исках от човека,с когото живея,защото не искам дете само и само да имам!
исках от човека,в когото бях влюбена и се замислих дали този вариант става-да съм самотна майка.но след размишления и слушане на коментари от психолози на тази тема по телевизията го отхвърлих като вариант...
ама въпреки това искам... Cry

# 617
Здравейте и от мен. Казвам се Елица и страшно много искам бебета!!! Мисля, че това ще е най-щастливия миг в живота на мен и съпруга ми! Моля ви, пожелайте ми късмет!

# 618
Здравейте!Аз съм на 23г.мъжлето на 30г.от този месец решихме да правим бебче Simple Smile

# 619
Здравейте,аз пък се казвам Зарка на 25 год.Скоро ми предстои сватба с Георги на 29г.Опитваме се от 4мес да си имаме бебче ,но резултатите са отрицателни.А вече толкова много ми се иска....Брат ми който има момиченце на 2 мес ме зареби много яко.

# 620
Здрасти на всички  Hug, като една голяма къща на обща надежда сте и всеки нов е добре дошъл..И ние ( аз: Зорница-29г и Дидо -28 г- на семейни начела) си поръчахме бебенце, записвам се почти в началото на бебеправенката и като един истински надъхан новак се надявам щъркела Wink да ни го донесе бързо...

Желая на всички двете чертички!

# 621
Да се включа и аз - и без това разглеждам форума вече повече от една година  Simple Smile
Казвам се Мариета и съм на 26 години, а съпругът ми е Алекс - на 28 и сме от Пловдив. Заедно сме от доста отдавна, но
се оженихме през май 2005.
Засега правим опитите от 1 месец - първият опит е безуспешен за наше съжаление.
Малко ми е гадно, че пробваме само от месец правим опити, защото мислим за бебе от шест години  newsm78
Знам че звучи тъпо, обаче какво ли не чакахме - то не беше учене, не беше ходене в чужбина да работим за къща за бъдещия бебо,
след това не можахме да си купим жилище и инвестирахме парите - за жалост страшно безуспешно и бяхме изпаднали в тежка финансова и психическа депресия.
Чак сега осъзнавам колко грешки сме допукнали. Може би сме били доста страхливи, но пък може би е било така, защото и двамата се оправяме сами - досега никой не ни е помогнал с нищо.
Сега вече мисля единствено за бебе, както и съпрутът ми. Дори от 9 години си казваме един на друг бебо и така си се обръщаме.
В моя мобилен телефон той винаги е бил бебо, а аз в неговия - също. Миналият месец той ме попита: Ако имаме бебе, пак ли ще ми казваш бебо?
 Laughing

# 622
Да се включа и аз - и без това разглеждам форума вече повече от една година  Simple Smile
Казвам се Мариета и съм на 26 години, а съпругът ми е Алекс - на 28 и сме от Пловдив. Заедно сме от доста отдавна, но
се оженихме през май 2005.
Засега правим опитите от 1 месец - първият опит е безуспешен за наше съжаление.
Малко ми е гадно, че пробваме само от месец правим опити, защото мислим за бебе от шест години  newsm78
Знам че звучи тъпо, обаче какво ли не чакахме - то не беше учене, не беше ходене в чужбина да работим за къща за бъдещия бебо,
след това не можахме да си купим жилище и инвестирахме парите - за жалост страшно безуспешно и бяхме изпаднали в тежка финансова и психическа депресия.
Чак сега осъзнавам колко грешки сме допукнали. Може би сме били доста страхливи, но пък може би е било така, защото и двамата се оправяме сами - досега никой не ни е помогнал с нищо.
Сега вече мисля единствено за бебе, както и съпрутът ми. Дори от 9 години си казваме един на друг бебо и така си се обръщаме.
В моя мобилен телефон той винаги е бил бебо, а аз в неговия - също. Миналият месец той ме попита: Ако имаме бебе, пак ли ще ми казваш бебо?
 Laughing

Добре дошла мила и дано месеците чакане не са много - а за обръщенията "бебо" един към друг и ние си викаме така - кто се роди малката продължихме - а за малкия бебчо винаги ще има мили обръщения  Laughing  bouquet

# 623
Здравейте, аз се казвам Татяна на 28 г. и със съпруга ми много искаме бебе. Сватбата ни беше през май и оттогава правим опити. Не е чак толкова дълго, но този месец съм взела тестове за овулация. Радвам се, че съм с вас . Пожелавам на всички ви много късмет.

# 624
Здравейте,

Хайде и аз да се представя, че от известно време така или иначе пиша в ИБ.
Казвам се Ани на 29 години съм, приятелят ми е на 30. Заедно сме от 2 години и половина, живеем заедно и много искаме бебче Simple Smile
Четвърти месец опитваме, засега без резултат, но разбира се то си знае най-добре кога да дойде Simple Smile

Досега се разтърсих из тази тема за другите мацки, с които се срещаме в седмичната, че ми стана интересно и открих нещо много положително - много от вас искат вече бебета на възраст между 20 и 25 години - страшно се радвам, аз като бях на тази възраст момичетата бяха толкова скептично настроени на тази тема, ужас, около мен няма млади мами, освен ако не им се е случило без да искат... Това ми се струваше тъжно и си мислех че даже още по-зле ще става с поколенията, пък то я как се подобряват нещата. Успех на всички!  Peace

# 625
Здравейте!
Нека се представя и аз тук - казвам се Вера, на 23 съм, приятелят ми е на 26 и много, много искаме бебе!!! Заедно сме от 8 години и мислим, че ни е крайно време вече!
Желая успех и много здраве и късмет на всички желаещи бебенце!!! Hug

# 626
# 627
Momi4eta imam vapros s diabet sam i ot 37  dni ne mi idva da si napravq li test ili da po4akam

# 628
dnes mi e parvi den v tozi forum i mi e malko trudno Embarassed

# 629
  • София
Здравейте и от мен! Аз съм Наталия на 28 год., а съпругът ми ще стане скоро на 31. Преди месец беше сватбата ни и от тогава правим опити. И двамата много искаме вече да си имаме бебче, заедно сме повече от 3 год.
Успех на всички !!!

Общи условия

Активация на акаунт