За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 748
  • 816
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен!
От доста време се подвизам в тоя форум,а още не съм се разписала тук. Wink
На 32г. съм,мъжа-на 30г.От 1г.4м. правим опити за второ бебче,но не се получава и не се получава... Sad Замислям се за цв. снимка вече. Confused
Моля се и се надявам и за мен да има късче щастие! Praynig
Желая на всички опитващи да имат щастието да гушнат мечтата си! Peace

# 631
Здравейте, аз съм Ана и сега си правим бебе със съпругът ми. От 6 дни опитваме, не знам дали съм бременна, но зърната на гърдите ми са чувствителни и ме болят. Надявам се скоро да се похваля  Mr. Green

# 632
Здравейте и от мен. Аз съм на 26 години и съпругът ми е толкова. Женени сме от 1 година и 4 месеца. Опити за бебче правим от година и месец. Досега не се получава.
Чакаме те с нетърпение наше бебче! Praynig

# 633
Здравейте и от мен! Казвам се Светлана, на 28г. С човека до мен се познаваме от 10г, от 6 живеем заедно.Той е на 35 г.  Имаме момченце на 3г и искаме второ дете. Тази година преживях и спонтанен аборт.

# 634
май и аз не съм се представила казвам се Галина на почити 32 съм мъжът ми е на 29 от тази година правим опити за второ. юли направих спонтанен в 5-6 седмица .продължаваме с опитите за сега неуспешно.

# 635
цоп и аз тук Hug
Деси на 24г.с момче на 1г.и 3м.
от 4-5м. работим за второ

# 636
  • София
Здравейте  Hug
Аз съм на 30 години и мъжа ми след някой и друг ден ще стане на толкова. От 2006 година искаме и "работиме" за бебче. Надявам се Новата Година да е за късмет на нас и на всички желаещи така горещо едно, две и повече   ylinfant

# 637
Нека се запиша и аз. Искам, много искам бебенце. Казвам се Татяна, съпругът ми - Георги. Имаме си една прекрасна дъщеричка на 2 г. 8 м. и искаме второ - няма значение дали ще е момиченце или момченце, а може и близначета.

# 638
Здравейте и от мен! Аз се казвам Маги, на 24 г. Със съпруга ми сме женени от 3 години и много искаме тази година вече да си имаме бебенце. Аз все още пия противозачатъчни, но от следващия месец ги спирам и се надявам наистина скоро след това да се зарадваме с хубава новина! Hug Hug на всички тук и дано на всички се сбъдне поне по една мечта тази година!

# 639
    Здравейте , милимомичета !
 Аз се казвам Снежи на 28 год. и с моето прекрасно момче , мечтаем за бебче ! Миналата година имахме успех, но за съжаление бързо всичко приключи!
Сега отново сме на линия и започваме активно да работим по бъпроса от идния месец!
Ще ви следя редовно , дано скоро всички тук заформим една нова тема, свързана с бременни коремчета!
 Целувки  Heart Eyes Hug

# 640
Привет от от мен, момичета  Hug

Казвам се Мария и съм щурав Близнак на 25 годинки. С моето съкровище Веселин ( 28г. ) сме заедно от 1г. и почти месец. Ние сме двама дечковци по душа щастливо правещи планове за бъдещето Simple Smile
И двамата много обичаме децата и се надяваме скоро да можем да се похвалим с още един член на Детската градина  Joy

Пожелавам на всички бебеправещи 2009-та да донесе здрави, румени и умни бебоци Wink

# 641
Здравейте и от мен! Казвам се Ади на 24 години съм, моят мъж е на 31, заедно сме от 2 години, ще се женим юли месец и от 2 месеца правим опити за бебенце. Мечтата ми е да съм бременна булка Simple SmileМного го искаме и се надяваме скоро да се случи чудото.

# 642
Здравейте и от мен! Аз съм Деси, на 28 години, а мъж ми е на 36. Живеем заедно от вече 10 години, а опити за бебче правим вече година  Sad Миналата година лятото си направих ваксини против хепатит и рубеола и имахме карантинен период от 4 месеца, но от септември 2008-ма подновихме бебправенето. Без резултат за сега. Много се надявам чакането да свърши и скоро да се похваля с така желаните две чертички  Praynig

# 643
И аз да се разпиша тук. Аз съм на 25, той на 27, бракувани сме от 2.5 години, а от 7 месеца правим опити за бебче, но за сега не става.  Praynig дано скоро се случи! Успех на всички!!! Praynig Praynig Praynig

# 644
  • Ловеч
Здравейте!
Реших, че ми е време и аз да се включа. Аз съм на почти 36г., а той скоро навърши 51г. Имам дъщеря на 16г./която с нетърпение чака да й съобщим хубава новина за  EFP/, а със съпругът ми сме женени от близо 2 години. Искаме да имаме детенце, но засега уви. Миналата година направих спонтанен аборт. От 7 месеца правим опити.
Късмет на всички и се надявам в най скоро време да пишем вече в друга темичка  bouquet!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт