За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 750
  • 816
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Аз съм нова тук, но ви чета от доста време.Казвам се Свилена.След 2 дни навършвам 21 години, а моята половинка скоро ще направи 29 год.
Съвсем отскоро започнахме да бебеправим.
Желая на всички кандидат-мами успех и здрави бебета! Grinning
Надявам се, че и аз скоро ще се похваля с двете чертички  Praynig

# 646
# 647
Здравейте и от мен!Аз се казвам Йорданка и съм на 24 год.Моето съкровище е на 29.Заедно сме от 6 години,а опити за бебче правим от 1 година и 2 месеца.Надявам се най-после да се получи! PraynigПожелавам на всички бебеправещи успех! Hug

# 648
мили кандидат-мамета,не искам да спамя темата,но сега за пръв път седнах да я чета и наистина сте много сладки!искам да ви пожелая на всички скоро да държите малко ревящо вързопче  ylinfantда сте живи и здрави,вие,татковците и малките ви слънчица!
много се зарадвах като прочетох колко много млади жени мечтаят за бебе-напук на твърдението,че младите момичета са далеч от мисълта за деца и семейство..поздравявам ви!
и макар че ние със съпруга ми още не сме започнали бебеправенето,сигурна съм,че скоро и аз ще се запиша в темата като вече усилено бебеправеща кандидат-мама. Hug
успех!!!

# 649
Айде цоп и ние в тази хубава темичка
Аз съм Боряня,на 31г. и моя мъж Драго на 33г.Имаме си едно ангелче на небето Sad и едно прекрасно момче на 2г.и10м.Мисля,че вече е време да си имаме още едно прекрасно бебче.За съжаление миналата пролет направих два спонтанни аборта в 5г.с.и сега си правя разни изследвания,даже утре съм в Майчин дом за изследване за наличие на тромбофилии.Дано всичко е наред.
 Praynig Praynig Praynigза всички ви и ви желая успех
 Hug Hug Hug

# 650
  • В сърцето на живота!
Здравейте!
Реших, че ми е време и аз да се включа. Аз съм на почти 36г., а той скоро навърши 51г. Имам дъщеря на 16г./която с нетърпение чака да й съобщим хубава новина за  EFP/, а със съпругът ми сме женени от близо 2 години. Искаме да имаме детенце, но засега уви. Миналата година направих спонтанен аборт. От 7 месеца правим опити.
Късмет на всички и се надявам в най скоро време да пишем вече в друга темичка  bouquet!!!!!
[/q
Привет на всички,дойде и моят ред да се включа.Казвам се Даниела на 24г. и моята половинка на 29г. от Стара Загора.Заедно сме от 2г.и2м.,от 2г работим по въпроса с бебока newsm17 но неуспешно.Пожелавам на всички EFP newsm30 и естествено здраве,защото без него сме за никаде.Целувки от мен    newsm51

# 651
  • В сърцето на живота!
Привет на всички,дойде и моят ред да се включа.Казвам се Даниела на 24г. и моята половинка на 29г. от Стара Загора.Заедно сме от 2г.и2м.,от 2г работим по въпроса с бебока newsm17 но неуспешно.Пожелавам на всички EFP newsm30 и естествено здраве,защото без него сме за никаде.Целувки от мен    newsm51 (страхотна темичка супер сте)

# 652
Здравейте и аз да се включа WinkКазвам се Тихомира на 24 години съм,приятеля ми е на 28г.От един месец правим опити за бебе.Сега имам признаци за беременност ама незнам да ли не са само в моята глава Laughingтака че е рано да се говори,но задължително ще се похваля.Успех на всички бебеправещи и много целувки от мен Grinning

# 653
Здравейте,момичета! Сравнително нова съм в този форум и засега повече чета, отколкото пиша, но явно мястото ми е при вас.  bouquet Със съпруга ми сме на по 30г., двойка сме от четири години, а смейство-от  6м. Бебеправим трети месец и вярвам, че скоро ще има добри новини. Включих се,за да ви кажа "здрасти" и да ви поздравя за подкрепата, която си давате взаимно.  newsm10Пожелавам на всички, очакващи своите ангелчета, един съвсем скорошен  stork-boy

# 654
Защо да не се включа и аз????!!!!Отдавна ви чета,но накрая реших и аз да се запиша в тази темичка.
Аз съм на 32,а съпруга ми е на 33,правим опити доста отдавна-3год,нямаме деца,надявам се тази година щастието да сполети и нас.
На всяка едан от вас желая мечтата й да се сбъдне.

# 655
Здравейте.
Аз се казвам Силвия и съм на 30 години, приятелят ми с когото съм от 5 години и половина е на 31 години. От няколко месеца ни е фиксидея да станем родители и в най-скоро време се надявам  да можем да започнем да бебе правим.

# 656
Здравейте момичета  Hug
Да се запиша и аз - на 25 години съм, милото също. Този месец започнахме бебеправенето и се надявам скоро да има резултат  Praynig Пожелавам на всички скоро да видят  EFP

# 657
  • София
Привет и от мен!
Не знам защо чак сега се записвам тук, но...никога не е късно, някак си ми е убягнала тази темичка Laughing.
Със съпруга ми сме заедно от 5 години, от 4 сме семейство, а от 5 месеца правим опити за бебоче- за сега без резултат. Аз съм на 26, той на 28. Пожелавам от сърце късмет на всички и дано скоро се похвалим!

# 658
  • Варна
Да се запиша и аз. Аз съм Руми и съм на 25 почти. С моя любим (34г.) сме семейство от 2 г. и половина и имаме момиченце на 2 г. вече, а от седмица правим опити и за второ бебче. Искаме момченце, но каквото и да е , само да се получи, а и роди живо и здраво. Пожелавам това и на всички вас момичета, чуството е неповторимо и не забравящо се. Hug

# 659
Здравейте на всички аз май съм пропуснала тази темичка с представянето Rolling Eyes-ами аз съм Юлияна bgна 26 съм а съпругът ми се казва Nathan и е на 35 англичанин е,живееме и работиме в UK,Есех.С моя сключихме граждански брак тук на 1ви септември 2008, и църковен в България на 1ви март 2009.Бебеправиме luvbed от църковния брак и се надяваме скоро да има резултат,не сме изгубили търпение все още само месец е минало.
Успех на всички Hug Hug  bouquet и дано и нас ни зарадват двете чертички скоро. newsm17 newsm17 EFP EFP EFP

Общи условия

Активация на акаунт