За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 750
  • 816
  •   1
Отговори
# 660
здравейте.казвам се Катя и съм на 34г.а съпруга ми е на 35г.Имаме една принцеса на 10г.Много искаме второ дете и се надяваме скоро да имаме.Желая късмет на всички момичета и дано скоро всички да видим двете чертички EFP Flowers Four Leaf Clover preggo  ylinfant Two Hearts Praynig

# 661
Здравейте  Simple Smile,
Казвам се Таня. На 29г. Въф форума съм от скоро, а правим опити за бебе от 2 месеца. Имам малки отклонения в хормоните и поликистозни яйчници, но съм решила да пробвам да забременея наколко месеца и след това да търся специализирана помощ.
Стискайте палци да се получи! Praynig

Успех на всички бъдещи мами!

# 662
Здравейте!Казвам се Теодора,на 28 години,от Бургас.Преди малко повече от 2 месеца загубих дъщеричката си в 28г.с. и от цялото си сърце искам бебче!Правихме малката 1 година,този път се надявам да стане по-бързо!Никога няма да забравя момиченцето си,затова се моля тя да бди над мен и над бъдещото си братче или сестричка!

# 663
  • Burgas
Здравеите и аз да се включа казвам се Ани от Бургас на 29г,половинката на 37г имаме дъщеря на 5г и половина и сега вече искаме второ детенце от 4м правим опити за сега без резултат дано скоро се получи пожелавам го на всеки Успех newsm51

# 664
Здравейте и от мен! Аз съм Меги, на 27 г., а приятелят ми Жоро е на 34 г. Заедно сме от 6 години и като че ли чак сега чувстваме, че му дойде времето и на бебчо. Започваме опити в тази връзка и се надявам скоро да има резултат, макар че в момента имам съмнения  Praynig Praynig Praynig, че е свършена работата, но ще изчакам още няколко дни, преди да си направя тест. Много се вълнувам и от известно време мисълта за бебче обсебва цялото ми внимание, само за това мисля и не мога да престана да бленувам. Успех на всички в начинанието от мен  Wink  bouquet

# 665
  • София
Здравейте на всички, с мъжа ми сме на по 30 години и повече от половин година се опитваме да си направим бебе, но за сега нещата не се получават.
Тази седмица ще ходя при нов лекар, защото стария ми, не знам поради какви причини, но не се впечатлява от това, че все още не мога да забременея.
Обаче по-големия проблем ми е с моя мъж, той хем му е гадно, че все още нищо не се получава, а от друга страна го е страх от посещение при лекар. Като му казах, че аз ще ходя за да видя дали имам някакви проблеми, не се очарова. Страх го е какво ще каже доктора. А ако се наложи и той да ходи, не знам как ще го завлека, а като чета по форума едно от първите изследвания при такъв проблем е спермограма, разбира се след рутинните изследвания, които аз ще направя.
Ще се радвам на подкрепа и съвет от ваша страна.

# 666
Има лимомичета (то аз къде се слагам за "момиче" с моите 37г.)...та има ли момичета които не живеят в БГ, да споделят опита си с мен. аз започнах изледванията си в БГ , но малко се разочаровах от лекарите там ( сменихме 2 клиники), поради простата причина,че не  живея в БГ се налага да продължа тука. ...да продължа ли казах...не започнахме отначало. тук имало друга практика и не ми зачетоха изследванията от БГ , та се наложи пак всичко отначало - за мен и мъжлето ми. е докарахме я до някъде, мерих БТ 2  МЦ ( по препоръка на лекарката) поснахме всички изследвания на ново, сега на 16.06 ще ми прави лапаро за диагностика....и така продължаваме "борбата".

а, и да попитам .... то ние всички дето искаме много и отдавна бебе...малко или много сме се вманиачили , но как са нещата при вашите мъже. мойто мъжле, не спира да мисли за това, ако пропусна теста за ову, непременно ми напомня, постоянно ме пита за датат "която е за каузата" -както се изразява той  Laughing и всичко свързано с бебеправенето, всичко за каузата... baby_neutral

# 667
  • На планетата Земя
marbella, добре си дошла и ти желая скорошна бременност.

По отношение на чужбината, можеш да потърсиш съпартийки в раздела Родители в чужбина

За всякакви въпроси, емоции, подкрепа, си добре дошла в двете седмични темички, които почти винаги  Wink са най-горе актуални в Искам бебе

# 668
marbella, добре си дошла и ти желая скорошна бременност.

По отношение на чужбината, можеш да потърсиш съпартийки в раздела Родители в чужбина

За всякакви въпроси, емоции, подкрепа, си добре дошла в двете седмични темички, които почти винаги  Wink са най-горе актуални в Искам бебе

мерси за подкрепата и доброто посрещане.
аз отдавна чета форума, но рядко пиша.
що се отнася до "родители в чужбина" ...там съм всеки ден (виртуални) ,но там няма такива като мене. даже ми действа по - натоварващо, понеже там майките обсъждат бебетата си ( всяка има поне 2-3) всеки ден си говорят за гърнета, памперси, детски забави и рож.дни...и т.н, както се досещаш там няма място за мен. ( поне за  сега де )
за това се присъединих кум вас, за подкрепа, емоции и въпроси.
минах през доста перипетии, но не съм загубила надежда.
благодаря ви за рабирането.....   bouquet Hug

# 669
Здравейте и от мен. Аз съм Маги и съм от Силистра.Аз съм на 31год. а половинката на 35.Имаме си прекрасно момченце, което се казва Максимилиян, но напоследък все по често си мисля за второ бебе.Още не съм казала на мъжо за това свое желание (сигурна съм че той дори ще е щастлив),тъй като все още имам известни притеснения за самата бременност и последващото раждане.Първата ми бременност бе доста проблемна и тежка , с голям риск да загубя бебето, слава Богу и двамата сме живи и здрави.Оказа се че сме били несъвместими с бебето (по отношение на кръвните групи) и това е довело до усложненията при бременноста.Сега само се ровя по форуми за да разбера може ли нещо да се направи (освен да си сменя мъжа  Wink) за да се избегне повторение на предишната бременност или недай боже нещо по лошо.
  Нова съм във форума и смятам че това е един малък хубав свят с много прители където можеш да намериш съвет за всичко.
 Поздрави на всички мераклийки за сладки розови бебоци  ylinfant и дано скоро да сте с вирнати кореми. preggo
 newsm10 newsm10 newsm10

# 670
Здравейте,казвам се Ани на 29г,а мьжа ми на 34  .Имам един аборт от преди 7-8год.-пожелание,и от около 4 год.искаме бебче, но така и нищо не се получава и започнах да губя вяра и вече си миля че никога няма да се получи и полудявам...
Успех на вас момичета!

# 671
..........искаме бебче, но така и нищо не се получава и започнах да губя вяра и вече си миля че никога няма да се получи и полудявам...

и аз до скоро бях в депресии, ама не се притеснявай, всичко е възможно!!!
аз съм на 37, имам една дъщеря на почти 18 от първия си брак, но сега искаме с мъжлето да си имаме наше......

# 672
Ани Най-важното е да се успокоиш и да не мислиш че няма да се получи.Може да ти прозвучи като изтъркани приказки, но аз ти го казвам от личен опит.Преди около 8 год. направих един аборт,но не защото не исках бебе.Имах много голяма киста на яйчника и двете мнения който получих от АГ специалисти бяха че е възможно тази киста да се калцира при което ще се стигне до операция по време на бременноста, а да не говорим че трябваше през цялото време да пия хормонални хапчета които да предотвратят разтежа на кистата.Много се бях изплашила че всичко това може да навреди на бъдещото ми детенце и по препоръка на трети лекар направих аборт.След това 5год се опитвахме да зачена но уви.И аз като теб вече бях загубила надежда.И на мен така ми казваха - да се успокоя,да не мисля за това и т.н.При мен стана в период когато ни най малко съм очаквала.Имахме много големи недоразумения с мъж ми и изобщо не се и сещах че искам бебе от него.И точно тогава дойде най-голямата изненада.
Моят съвет е да не мислиш само за това. Намери си някакво друго интересно за теб занимание което даа ангажира мислите ти дотолкова че да спреш да мислиш постоянно за това.
Сигурна съм и ти го пожелавам в най-скоро време да влезеш в този форум с голямата новина че теста ти е показал  EFP
Поздрави мила и успех Hug

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 17:55 от Maxmagi

# 673
Ани Най-важното е да се успокоиш и да не мислиш че няма да се получи.Може да ти прозвучи като изтъркани приказки, но аз ти го казвам от личен опит.Преди около 8 год. направих един аборт,но не защото не исках бебе.Имах много голяма киста на яйчника и двете мнения който получих от АГ специалисти бяха че е възможно тази киста да се калцира при което ще се стигне до операция по време на бременноста, а да не говорим че трябваше през цялото време да пия хормонални хапчета които да предотвратят разтежа на кистата.Много се бях изплашила че всичко това може да навреди на бъдещото ми детенце и по препоръка на трети лекар направих аборт.След това 5год се опитвахме да зачена но уви.И аз като теб вече бях загубила надежда.И на мен така ми казваха - да се успокоя,да не мисля за това и т.н.При мен стана в период когато ни най малко съм очаквала.Имахме много големи недоразумения с мъж ми и изобщо не се и сещах че искам бебе от него.И точно тогава дойде най-голямата изненада.
Моят съвет е да не мислиш само за това. Намери си някакво друго интересно за теб занимание което даа ангажира мислите ти дотолкова че да спреш да мислиш постоянно за това.
Сигурна съм и ти го пожелавам в най-скоро време да влезеш в този форум с голямата новина че теста ти е показал  EFP
Поздрави мила и успех Hug
Мерси много за хубавото пожелание,радвам се,че и при теб след толкова много време,все пак чудото е станало,но пробвах и тези работи с успокоението,с други занимания  , дори започнах работа , гледах и да не влизам и в тези сайтове известно време, но за сьжаление  пак нищо... Cry
Всичко най хубаво ти желая!

# 674
Здравейте, аз съм нова във форума и първо реших да се представя: казвам се Веселина на 24г. приятелят ми е на 25г. от 9г. и 2м. сме заедно и едва сега се престашаваме да не се пазим.
Чета ви от няколко месеца и от форума научих много полезни неща. Пожелявам на всички желяещи и очакващи  EFP да ги видят и дано скоро и аз да съм сред тях.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт