За нас! + снимки от срещи на момичетата от форума

• 139 750
  • 816
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, не съм нова в БГ Мама но съм нова във форума за бебета. На 28 години съм а приятелят ми е на 33. След доста проблеми от моя страна с поликистозните ми яйчници и с лечения, вече има резултат. Бяхме на почивка в Турция и трябваше да ми дойде. Но не!!! Само си ме боляха гърдите и яйчниците. Направих си тест преди 10 дни, и той се оказа  EFP . Тази събота съм на гинеколог за потвърждение.
Така че отсега ще сме поне 9 месеца заедно.
Желая на всички очакващи да видят скоро плюсчето на теста.
До скоро.

# 676
  • В сърцето на живота!
bruxelles честито и леко бременеене  bouquet

# 677
Здравейте, не съм нова в БГ Мама но съм нова във форума за бебета. На 28 години съм а приятелят ми е на 33. След доста проблеми от моя страна с поликистозните ми яйчници и с лечения, вече има резултат. Бяхме на почивка в Турция и трябваше да ми дойде. Но не!!! Само си ме боляха гърдите и яйчниците. Направих си тест преди 10 дни, и той се оказа  EFP . Тази събота съм на гинеколог за потвърждение.
Така че отсега ще сме поне 9 месеца заедно.
Желая на всички очакващи да видят скоро плюсчето на теста.
До скоро.

честито и успех  bouquet

# 678
На теста плюсче няма  Wink

# 679
Успех на всички бъдещи майчета, също и на НЕчакащите  Hug

# 680
Здравейте,
И аз да се запиша в искащите и правещите опити за бебе.
Късмет на всички и скорошни две чертички . Praynig

# 681
Късмет на всички искащи,нека станем чакащи Peace

# 682
Ох не знам дали трябва да го споделям,но една сутрин се събудих много развълнувана.Сънувах,че Света Богородица ми казва,че няма нужда да правя тестове за овулация,че ще си имам бебче  Grinning Party

# 683
това е прекрасно! опитай да не правиш тестове, не пречи! довери се на инстинкта си и дано Господ е с теб и този месец стане. аз също тайничко се надявам за себе си ... Praynig

# 684
Вчера се видях с една приятелка,има една дъщеричка и сега иска още едно детенце.първия път е забременяла мн трудно и са и казали да отиде в манастир Св.Мина в околностите на София,да се помоли за рожбичка и да остави едни буйки на иконата.Така и направила,забременяла е същия месец.Сега ще ходим заедно. Praynig

# 685
Здравеите.
Аз съм bruxelles,  но нещо ми се повреди регистрацията и не мога да вляза с нея.
Само да ви кажа че миналата събота бях на преглед и излезе извънматочна бременност.
Влязох по спешност за операция и вечeрта вече нямаше бебе.
Сега пак всичко отначало. Малко ми е кофти и не ми се пише особено за това.

Приятна вечер.

# 686
  • Варна
Съжалявам мила, аз бях мисед,гадно си е. Мислех,че втория път ще е по лесно, но както ти писах и на лични нещо не става.
Тук някъде бях чела една сентенция-Когато Господ ти отнема нещо, то е за да ти даде друго по-добро.

# 687
Искам бебе. Нещо второто с забави.  Sad Приятелките ми от компанията вече повтарят, а при нас не идва. Притеснявам се, защото съм вече на 37г. Докато забременея и родя отново, сигурно ще стана на 38 и т.н.

bruxelles1, прегръщам те!

# 688
Здравейте ! И аз съм нова във форума. От няколко месеца посещавам сайта, но едва днес се регистрирах.
И ние с приятеля ми искаме бебе. Аз съм Боби на 24 г., а той- Миро на 40 г. Живеем заедно от 2 г. и 6 м. От 3м. започнахме с опитите за
"принцеса ". Той има голям син- на 17 г. и мечтаем за момиченце. Усещам, че започвам и аз като всички чакащи двете чертички, да се вманиячавам. Опитвам се да се успокоя и да не мисля толкова, защото знам, че това затормозява и спокойствието е най- важно при бебеправенето. Успех, както на мен, така и на всички, които искаме бебчета!

# 689
Записвам се с желанието за бебче.
На 23 години съм.
От два месеца със съпруга ми правим опити и няма никой.
Знам, че това е малко време, но пък влаганите емоции са големи.

bruxellesHug!

Успех на всички момичета Flowers Four Leaf Clover!

Общи условия

Активация на акаунт