Веганството - да споделим опит - тема 15

• 40 390
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Снимката на детето е за корица  newsm53

Какви виртуозки сте, събрахте ми очите.   bouquet

# 46
Вери, супер, супер, СУПЕР! Благодаря ти!

# 47
Благодаря Ви и аз! Simple Smile
Забравила съм  - за подсладител в двете печива съм ползвала кокосова захар. А в браунито има смляно ленено семе.

# 48
Ах този Явор  Hug Вери, всичко е прекрасно!  smile3501

# 49
# 50
  • на острова на мечтите
Скрит текст:
Без думи! Вери брава!
Hug

# 51
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Теменуга, благодаря! Аз четох в Уикито и ми се стори, че е някаква смес. Нали брецелите отгоре ги мажат с нещо, за да имат този златист цвят като на солетите и реших, че е това. Защото в рецептата трябва да сваря вода с натрон и да ги потопя за кратко там.

брецелите са отгоре с natronlauge, мирише странно и е някакво друго хим. съединение. иначе може да се замени със сода бикарбонат, ама не знам точно технологията. иначе natron е сода бикарбонат.

докато бях бременна ядях доста сурови неща, както и много зеленчуци.
точно в началото на бременността ми, се развихри паниката с ЕHEC заразата и препоръчваха на всички да избягват сурови салати, краставици и какво ли не още. теглих им една и продължих да си ям. по това време зеленчуците бяха с рекордно ниски цени и с кеф пазарувах  Mr. Green

Вери, респект Shocked

# 52
Благодаря за инфото! Още не съм се наканила да пробвам домашни. Дано само да ги хареса, че сега купуваме едни замразени.

Половинката донесе Ритърспорт био за 60цента. Ще върнат комунизма в Германия с тези цени  Mr. Green

Аз покрай ехек-а се отвратих от кълновете. После няколко пъти си купувах семена за покълване и не са ми вкусни и  това е.  Сега много рядко правя алфалфа.

Вери, големи красоти!

# 53
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Половинката донесе Ритърспорт био за 60цента. Ще върнат комунизма в Германия с тези цени  Mr. Green

и без пари да го направят, тази марка не я харесвам... Crossing Arms

домашни брецели и аз не съм правила, но сме купували замръзени, та в тенджерка правихме lauge (беше в пакетче към брецелите). абе голяма хамалогия.
предпочитам да правя bagel  Peace

# 54
Благодаря за инфото! Още не съм се наканила да пробвам домашни. Дано само да ги хареса, че сега купуваме едни замразени.

ко приказваш. Тук е 2 кинта, на промоция го пускат на 1.50 лв:) Кое му е био-то? Ядките ли?

# 55
Има европейските печати за био. Иначе конкретно за съдържанието на този,който гледам в момента всичките съставки са от екологично производство с изключение на лецитина.
Мисълта ми беше, че тук небиото струва толкова или по-скъпо. Био шоколадите в Балев избиват рибата-по 4-5-6лв и престоели.

# 56
Да, да това за цените е извън всякакво съмнение. Същото е и с другите цени. Най ме кефят веган или безглутенови спагети по 3-4 лв  Shocked абе после обяснявай на европейците как живееш примерно с 300 - 400евро на месец, а се водиш държава от ЕС newsm78 Laughing

# 57
Здравейте, отскоро ви следя. Аз се храня с плодове, зеленчуци, бобови, ядки, в малки количества морски дарове и риба. Свела съм до минимум картофите и ориза, а брашно използвам само от овесени ядки или други подобни. Сутрин правя голямо количество зеленчуково плодов сок за закуска. На обяд ядем сготвени зеленчуци, а за вечеря - салата с нещо морско. В момента живея в чужбина, но ми предстои връщане в БГ и се чудя дали ще мога да продължа и там да се храня по този начин, особено през зимата newsm78
Фен съм на тази мацка http://kriscarr.com/ - има готини рецепти.

# 58
armyhousewife, що каква ти е дилемата, че тук няма боб и овесени ядки ли, или риба? В големите градове има всичко, във Враца едва ли.  От по-горе изброените не видях на кое се чудиш дали ще го има.

# 59
Е каквото и да няма можеш от чужбина да си го поръчаш. Не сме държава от 3-тия свят. Пари да има, всичко се намира.

Общи условия

Активация на акаунт