Отговори
# 540
  • София
 Здравейте, поздравления за чудесните резултати.
 Изживях кошмарна ФМ, на 18 ми предстои и хорионбиопсия, огромен риск за аномалии - сърдечни и хромозомни.

# 541
  • Варна
*Elle*, съжалявам много, много да преживяванията ти Sad
Надявам се на положително развитие все пак... Ще ти стискам всички възможни палци на 18-ти!

# 542
От как чета темите, се чудя, че АГ не ми е споменавала още за БХС и ФМ. Аз не отварях темата, за да не я подразня, че си самоназначавам изследвания. Сега обаче се замислям, че може би не ми ги е предлагала, защото не са по здравна каса. Нямам представа. Мноооого ми е любопитно и 4D, но и за него нямам информация каква е процедурата. Разяснете ми малко, моля.

Много са ми сладки споделените емоции, които чета тук - прегледи, срещи по ехограф, узнаване на пол.

А на Perunika специално пожелавам мнооого усмивки и лека бременност. Имам няколко познати, бременни с дълго чакани бебчета и знам колко силни са вълненията, трепетите и т.н..

Elle, горе главата! Дано опасенията отпаднат...

# 543
Здравейте, честито за хубавите новини и за гащите на всички узнали ги вече Simple Smile

Днес при мен прегледа мина много добре, бебчо е супер, не спира да рита цял ден и вече нямам съмнения, че е той, а не газове Simple Smile Разминаха ни се и на нас роклите и тоя път, пак ще си имаме мъж.  stork-boy

Sweety ஜ да пиша ли на лични за щъркелчето?

*Elle*  Hug мила, много съжалявам, стискам палци да е фалшива тревога, бъди силна  Hug

# 544
Бубулина, честити сини гащи, слагам щърко веднага!   bouquet
Елле, дано всичко е наред!  Praynig Hug

# 545
Elle, мила, гадно е, но опитай да си положителна. Трудно е, но е важно. Hug

# 546
  • В градината...
Елле, дано данните от прегледа се окажат една огромна грешка  Hug

# 547
  • София
 Благодаря, момичета  Hug  Confused

# 548
Елле бъди силна,смятам че всичко ще е наред  Hug
Бубулина честити сини гащи и от мен Simple Smile а на теб Събрина розови гащи,цяла джуфффка Simple Smile
Аз съм в 13та седмица,вече съм във второто тримесечие,нали?  Rolling Eyes Thinking ако е така,да ми е честито  Flutter
Много често ми се прияжда боб  Whistling при вас кое е основното,което ви се хапва? Толкова се радвам,че ви има  Hug

# 549
Честити розови гащи на Сабрина!
Елле настрой се позитивно .Желая ти късмет и здраво бебче.

# 550
Elle,аз вярвам,че всичко ще бъде наред!Вярвай и ти!  Hug
Бубулина,честити сини гащи! Hug

# 551
  • Бургас
*Elle* нали знаеш, че само амниоцентезата дава 100% сигурен резултат. Съветвам те, да не се отказваш преди да я направиш. Моля те!  Hug Не унивай! Силно гуш  Hug

# 552
Elle, много силно те прегръщам и вярвам, че тревогата е фалшива! Кураж и светли мисли до прегледа  Hug Hug Hug
Честити ви момченце и момиченце, bubulina и sabrina    bouquet
Аз съм 3кг отгоре вече съм в края на 4 месец. Прегледа ми е на 28.11...дотогава бишо чудно да ударя още кг нагоре. Купувам си предимно по-отпуснати и широки блузони и ги нося върху клинове. Още не ми е до бременна мода, не знам защо, а уж бях се навила да си купя какво ли не преди още корема да ми порастне  Joy
Много хубави заглавия за теми сте измислили, момичета!!! Страхотни сте Peace аз напоследък изоставам но тази седмица ми е пълна с ангажименти, утре съм на работа (ужас), а и моя много добре приятелка от Мюнхен е тук с мъж й и съответно сме с тях по вечери. Все пак надничам във форума, че ми е навик, не мога без вас  Hug

# 553
Aneri има много АГ който не го казват защото не вярват в него аз лично си го направих заради ултразвука и 3 Д .За мен кръвните изследвания са пълни глупост.Сами го казват в теста тест на вероятността 1 към хиляди.Elle спокойно има много фалшиви резултати не се стряскай ,всичко ще наред и ще си имаш здраво Бебе  Hug Hug Hug Hug Hug.
Аз днес много не починах но имам много време почти не бях вкъщи.Днес ММ бе на интервю за работа като му предложиха и директно работа ,с добро заплащане единственото нещо което го притеснява дали всичко ще ок че вече си изпати със старите работодатели.Като за старите се знаеше от преди каква стока са но се наложи някъде да почне както сега .Но за новите никъде нищо ни добър ни лош коментар стискайте палци всичко да ок та да изплуваме до февруари месец .И да събира ме пари вече че ни я много не обичаме да ни се помага ,но те бабите и дядовците не питат .http://www.ecco-f.com/bg/products.htmтова е фирмата ако някой знае нещо да сподели  Hug Hug Hug Hug че ми писна все да го мотаят откакто ги съкратиха в старата фирма в която беше повече 4 години го лъжат .

# 554
Добро утро мами!Как сте днес?Има ли рано станали като мен?Днес от мен закуската.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт