Отговори
# 555
Добро утро и от мен!  kaffeetrmker_2
Днес не съм в особено добро настроение, ММ ми вдигна кръвното рано, рано!

Мимка, благодаря за закуската!   bouquet

# 556

Добро утро и от мен.Малко КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ.

# 557
Elle, Горе главата. Стискам палци всичко да се оправи и да е лекарска небрежност/ форумът е пълен с примери/. Докато не получиш няколко мнения, си е чиста хипотеза. ФМ ако не бъркам е само на ултразвук замерванията на различни органи и кости. Там малко да не хване на шаващото човече и готова грешка. Стискам палци и давай по ред с прегледи при други и иследвания.

# 558
Sweety ஜ ,не се ядосвай мила! Hug Сигурна съм,че е нещо незначително,за което не си струва да се ядосваме....  box
vasileva ,благодаря за напомнянето. People Santa ох,6 седмици само.... newsm44

# 559
  • В градината...
Елле, сноши си мислех за твоето бебе. Предполагам резултатът е от НТ и носна костица, защото евентуални проблеми със сърцето могат да се установят чак около 16-та седмица. Едва тогава то се вижда в детайли - камери, клапи и прочие. Тъй че сега как разбраха, че ще има сърдечни аномалии  Thinking А и измерванията в ранната ФМ - ми затова по-късно се правят отново. Прави ли БХС?
Аз имам риск 1:96 за Даун /възрастов/, но индивидуалният ми  е 1:1200 /изчислен на база другите изследвания, прегледа с ултразвук, данните от анкетата/.

# 560
За въпроса с килограмите,аз съм качила само 1 кг.Дано да е така бавно качването до края,че с първата бременност станах като слонче. Laughing

# 561
Добро утро, мамита Hug
Който е днес на работа да му мисли  Close Като се прибера съм запланувала едно основно почистване, че утре ще се отдам само и единствено на украсяванеее Grinning Vasileva благодаря за настроението, което внесе тук! Което ми напомня, че точно по Коледа ще започнем да минаваме половинлата на бремеността!  Party
Elle бъди силна! Всички те мислим и се молим бързо да минеш през това изпитание! Аз лично съм убедена, че всичко ще е наред, а и нали си знаеш- за лоши новини тук вече няма място Wink кураж!

# 562
Добро утро! то си е вече добър ден , ноо..  Joy

Честито на разбралите пола, Elle кураж, всичко ще бъде наред! Hug

# 563
 Hug
Аз нямам търпение да завали сняг.. и най-вече да ми спре кървенето..  Cry

# 564
  • София
 Flower ツ ще спре, миличка  Hug Слагай утрогестана и си лежи.
Elle, вече си писахме, знаеш, че имаш цялата ми подкрепа, всичко ще е наред Hug
Момичета, на първата ФМ не се гледа само нухалната гънка и назалната кост.
Изследва се също кръвотока на дясната сърдечна клапа и  Дуктус венозум (съд в черния дроб).

# 565
Добро утро, мамчета!
Аз съм на работа, фуча и нямам настроение и мотивация. Иска ми се да съм сгушена вкъщи с чаша кафе с мляко и хубав филм...
Коледното настроение обзема и мен, вчера центъра на Виена беше украсена, но светлините по пешеходните алеи още не бяха включени. Предполагам, че ще грейнат към края на месеца, тук 4те недели преди коледа са празнични, пали се по една свещ на специален венец от борови клонки, пие се греяно вино и се хапват коледни сладки Simple Smile
Греяното вино ми напомня, че коледните базари тук са открити, навсякъде мирише на карамелизирани бадеми, канела и портокалови корички...аз ще карам на детско вино, за да не изневеря на традицията да се съберем поне веднъж на такъв базар с приятели Simple Smile
Ще украся другия уикенд, когато съм вкъщи, защото края на месеца заминаваме и една седмица ще пропусна, но пък мама прави вкъщи същинска коледна приказка!!!
Хубав уикенд, мили момичета!

# 566
 Elle   Praynig  Praynig  Praynig

# 567
Добър ден и от мен от вчера както съм  почивка не съм имала болки и съм по добре явно от нерви и от умора е било всичко но ще видим до вторник има време за прегледа.Свеки май ми копува клинче че одеве ме пита за размера който нося сега и за предпочитания ,мн добра свекърва си имам като мама не че не и викам мама   Hug Hug Hug да ми е жива и здрава те и 4 да са живи здрави

# 568
Охх момичета от снощи ми се пие бяло вино.. така се изкушавам, но на 19 когато ми е прегледа ще питам АГ-то дали може .

# 569
Добро утро и от мен,скъпи мамчета  Hug
аз хапвам мляко с бисквити и ще ходя да уча българските дечица на българска история и език,хубаво е да има БГ училища,така децата не забравят корените си и помнят миналото на прадедите си.
Афродивна ако знаеш и на мен как ми се иска да бъда във Виена,винаги съм си мечтала за Коледния им базар  Whistling
хубав ден ви желая за някой почивен у дома на топло,за други работен,но зареден с много усмивки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт