Отговори
# 570
На мен ми казаха до 4ти месец никакъв алкохол. Peace

# 571
На мен ми казаха до 4ти месец никакъв алкохол. Peace
Точно заради това ще я питам, защото и на мен така ми каза.

# 572
 Cry Уфф, знаех си, че рано или късно и мен ще ме стигне- май започвам да се разболявам! От сутринта ме дразни гърлото и не спирам да кихам, което с всеки път ми дозапушва носа. Моля се да е само това, бих могла да се справя, но ако започне да ми става отпаднало не знам какво да правя- преди се дрогирах с Нурофен и се чувствах добре но сега... Така и не разбрах дали клеевата тинктура е удачна за бременни? По- съм склонна на нея, отколкото на хапове... Ей сега ще си взема и лимончета и започвам да се лекувам, че за утре трябва да съм в кондиция.

# 573
Sweety няма да се ядосваш и моя ММ ме ядосва и само ме дразни и то нарочно .А за виното и бирата може само по една чаша ,Даже ако обичаш като мен си го разреди .http://dete.bg/n/vino-prez-bremennostta.9299.html.Като бирата е добра за бъбречните .На мен ми се допива бира пийвам плодова или сайдер но до сега ми се случвало  сигурно 4 пъти .Ай като пийнес ще ти мина мерака от първата глътка  Hug Hug Hug HugА дами виното и бирата не са Алкохол става въпрос за твърд алкохол.Завършила съм това  все пак .Ако те старах има и безалакохолна бира на каменица .и сайдери както и много слаби вина

# 574
Танче, благодаря ти!   bouquet Hug

# 575
Танче, благодаря ти!   bouquet Hug
За теб винаги ,както ми казват и на мен родили приятелки  вече никой не слушай както се чустваш по добре това прави .Една чаша с малко лимонада нищо няма да стане .Даже ще те успокои от ММ че ще ги съберем с тебе и ще ги набием  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 576
Като видях какви ги е свършил сутринта, побеснях. Все едно за първи път сяда на лаптопа, да вземе да ми изтрие всички файлове, и до сега правих нова тема, но пък ми по-харесва от старата.  Peace Само се надявам да няма сходства с другите теми на другите майчета, но и да има ще си пусна да инат на другите. #2gunfire Все пак труд съм полагала!!

# 577
Sweety нямам съмнение, че ще я направиш безупречна. А мъжете са си такива

# 578
Ни я затова си имаме оделни компютри аз не пипам неговия той моя ,сега като се замисля от време на време на дигам неговата чаша с бира ама по глътка .А аз принципно не пия  ,но сега аромата ме превлича .
Grinning.Мене ако ми пипне ще го изям и той мене разбира се всеки си има кът вкъщи.Така ще бъде и за бебо .Колкото и да е проклет си го обичам ,все пак 7 години се търпим вече  Hug Hug Hug Hug

# 579
Мен в момента нищо ме привлича, дори яденето.

# 580
  • София
Абе момичета, имам една отворена бутилка бейлис, аз друг алкохол не понасям, дори и от това пия не повече от 20-30 грама чат-пат, като се сетим с ММ. Бира, вино и т.н. не обичам.
Та... не съм наясно с алкохолите, стои си бутилката в шкафа, не съм пила откакто забременях, но това нещо има ли срок на годност, май не, нали?

# 581
Според мен би трябвало да няма.

# 582
Според мен от стоенето ще "изветрее"- няма да се развали, но вкуса няма да е същия. Заинтригувахте ме вие с тези алкохоли Simple Smile поначало аз обожавам бира, дори миналата Б си умирах да пия, ама не по малко, а на екс по цяла чашка Grinning( ама то затова и малкото сега тича да надига от нашите чаши Grinning) И винце пиех,умерено, но пък ние винаги го разреждаме с лимонада. Сега въобще не ме влекат- нито бирата, нито виното, най- много по 2-3 глътки пия, ей- така, да опитам. Дори забелязах, че от 2 глътки тъмна бира, корема ми започва много неприятно да се стяга- като контракции, което на няколко пъти ме стряска... Възможно ли е да е толкова вредна?

# 583
  • София
Четох в сайта им, че оригиналният имал срок 24м, ама от отварянето ли, от бутилирането ли... не знам.
Ще погледна шишето после. Ако не, ще спрятна няколко сладкиша и крема с него или ще го дам на някой да си го пийне, той си е почти цялата бутилка.

# 584
Повечето алкохоли нямат срок на годност ,колко по отлежало толкова по силно .Но дакото ликьора е др нещо ето ти малко инфо  витаминче http://vinaritrade.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B9%D0%BB%D0%B8%D1%81-0-70 … D0%BD%D0%B4%D0%B8 .има 24 месеца то и на опаковката трябва да е опоменато както и бирата има .Единствено спиртните напитки като ракия ,водка ,уиски бренди .джин и др подобни , е трудно да се развалят .Но след като е творено нещо е нормално неговия процес на съхранение да е приключил както при виното отвориш ли го след месец по добре не го пий а готви сне го само .Ето бирата на др ден не става за пиене .Абе мн е сложно като се сетя че съм учила всичко това ме заболява главата ,ферментацията си е мн сложен процес  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт