Отговори
# 435
  • burgas
Аз съм в болничен, но ходя на работа за 2-3 часа. Но работя за себе си и така ми е ок. За другите момичета, мога да ви посъветвам да говорите с шефовете си дали няма да искат да си пуснете болнични, но все пак да ходите на работа. Много зависи и каква ви е работата, но по принцип е много изгодно и да двете страни: работодателя не плаща осигуровки , а вие получавате заплата и болничен. Казвам го като работодател, но в нашата работа неможем да го позволим.

# 436
  • София
[quote author=Никки link=topic=807550.msg29457233#msg29457233 date=1415825809

Така, като чета май всички излизате в болничен, само аз простакът се връщам на работа  newsm78
Ама наистина не ми се седи в къщи... работата ме кара да се чувствам жива. Иначе док ми предложи, но аз отказах. Само дано не ми лепят вируси в офиса.
[/quote]
      Аз минавам от вирус на вирус вече повече от месец и си ходя плътно на работа. Е, не ми се стои вкъщи. И на мен ми предложиха док., заради непрекъснатото боледуване. Сигурно няма да стоя до 7,8 месец, ама от сега ми е рано. Може би през декември ще си взема една седмица, имам и отпуск една..
     Афродивина, аз съм в по-ранна седмица, но точно заради прочетените коментари тук, си мисля, че и при мен може от това да са болките.

# 437
Поздравления за прегледите момичета! Дано все хубави новини да пълнят темата.
И аз съм от работещите. Работата ми не е свързана с физическо натоварване и срещи с външни хора. Мисля да си откарам по-дълго в офиса. Не ми тежи приятно ми е сред колегите. А и ако остана в нас се притеснявам, че все около хладилника ще се навъртам Crazy

# 438
Добро утро!   food010
Охх от както се върнах на работа след болничния имам чувството, че ми е по-натоварено...  ooooh!
Май свикнах да си полежавам.  Joy

# 439
Добро утро,
благодаря за поздравленията,момичета! Имам нужда от съвет-постоянни киселини,оригване и хълцане  Cry страшно дразнещо и неприятно,особено по време на работа Embarassed
 Така се събуждам,така заспивам....какво мога да взема? Иначе вчера се въоражих с търпение и след обстойна проверка на гардероба се простих с панталони и поли(доста ми опъват вече на корема) та си поръчах за бременни....
 Весел ден и много усмивки  bouquet

# 440
Здравейте и от мен
Не пиша много, лежа и си почивам, че имам леко отлепяне и все ми навлизат мисли, че няма да стигна до финала...  Cry Cry Cry

# 441
Без черни мисли, момичета!!

Ии чакам предложения за заглавие. Peace

# 442
  • София
Flower ツ , я вирни нослето, какви са тези приказки Simple Smile Слагай утрогестана, пий си хапченцата, ако имаш други и пази леглото, не си давай зор, ще отмине.
Моето официално вече го няма, след 10 седмици лечение  Laughing Вече всичко е добре закрепено, но утрогестана ще го пия до 20 гс поне, защото влияе и на маточната шийка, та превантивно ще го продължим.

# 443
Добро утро, мили мами! newsm51
Аз съм много, щастлива- днес почивам. Въпреки това графика ми е запълнен със... зъболекари- първо аз, после и малката. Утре ще съм още по щастлива- ще ходя на преглед! Много се вълнувам, защото мина цял месец вече, надявам се да има все приятни изненади Wink
Vitaminka , мила, и аз с предната Б бях така- с всеки напън за кашляне ми се повдигаше ужасно много Sad Не искам да те отчайвам, но до самият край аз не смеех да кашлям въобще... Но, надявам се, да не ти се налага това!  Hug
Galka85 кога ти е термина? Не искам пак да предизвиквам спорове тук, но на мен ми се струва, че е още раничко за 5 месец? Той не започва ли след 18 седмица? Моят Т е на 30. 04. но все още си се смятам, че съм в 15 седмица... Май няма да се разберем с тези седмици Grinning
Никки спокойно! И аз все още не напускам фронта, макар, че ми се почива, че ми се реве! Все си викам- ще кажа на шефа- я днес, я утре, и то времето минало! Но и моята работа не  е тежка, лошото е само, че през мен минават много хора...Ще се справим някак, сигурна съм, пък после 2 години ще почиваме Simple Smile
Момичета, какви са тези хормони, не знам!?! Вчера, докато гледах новата реклама на Кока Кола бях на ръба да ревна! Няма да ви казвам, като се разрових да гледам и по- старите.... Тази нощ пък сънувах едни хубави сънища.... бях родила и си гушках бебчето, много беше хубавоооо!  Heart Eyes Е, има, естествено нещо, което ще развали съня- мъчех се да кърмя...но уви- така и не ми се получаваше! Големи емоции с тези сънища, ей!
Поздрави на всички мами с добри новини от скорошните прегледи, успех, късмет и хубави вести и за тези, на които им предстоят! А на мамите, които са болнички- бързо оздравяване!!!
Олелее, много дълъг стана поста, но като съм на компютъра не мога да се спра  Grinning

# 444
Здравейте момичета,

И аз минах фетална и БХС. Всичко е наред с феталната, а за БХС чакам резултати.

Относно синузита - синупрет форте са позволени. Аз сега ги пия за втори път. Потвърдено ми е от моята лекарка.

Относно киселините - bioanacid на мен ми вършат прекрасна работа. Лекарката каза, че са напълно ок за бременност.

Иначе и мен ме мъчи синузит и киселини и високо кръвно, въобще толкова макар и безвредни хапчета пия Sad

Но пък бебчо е щастлив, рита, скача, маха. Гледах го как подскача - като топче за пинг-понг е Simple Smile

# 445
  • София
Sabrina_... дано е било само за момента  Laughing Добре, че ми мина от самосебе си и не се разкашлях сериозно, защото щеше да е много зле положението.
Със седмиците всеки си ги смята по различен начин и аз вече гледам само тези, които имат подписи, поне там са коректни и изчислени автоматично според термина  Laughing
Не ми влиза в главата как има момичета в темата от 17та до 11та седмица, а всички сме се наредили с майски темрини Laughing
За емоциите, хормоните хубаво си играят с нас, аз лесно се разстройвам, от нищото ми текват сълзи.
Хриси, браво за феталната, голямо удоволствие беше и за мен този преглед, с такава хубава резолюция да гледаш как мъничето помахва с ръчички и крачета, подскача и се върти, а ти нищичко не подозираш.
Следи си кръвното редовно в къщи и си пий хапченцата.

# 446
Здравейте момичета!!! Отдавна не съм писала, но много задачки!!! Имам хубави новини, всички изследвания са ми добре и морфологията и БХС, даже и пола знам вече-потвърдено е и от д-р Балев!!! Много съм щастлива Simple Smile))))Сега съм чак на 06.12 на преглед. Относно работата, аз бях в болничен 1 месец мн добре си починах, но на работа е по интересно сред хората и не мисля за глупости :Д Гаденето ми май отминава, преди повръщах всяка вечер, а сега през две :П Имам повече апетит, а коремчето ми личи доста- аз съм мн слаба 45кг. и е нормално да изпъква рано Simple Smile))) сега нося повече туники с клинове, дънките ми стискат, а дрехите за бременни са ми големи :Д Това е от мен! Чао и лек ден Simple Smile

# 447
  • София
Добро утро, МАЙчета,

Честито на всички с прекрасните новини от прегледи!

И аз съм днес на преглед, ама в 18,30 чак, нямам търпние и дано да се види пола вече.
Да се похваля, че от 2-3 дни усещам ритничетата, първо не бях много сигурна, мислех, че може да са газове, ама снощи си държах ръцете на корема и няколко пъти усетих като побутване и вече съм сигурна, че е бебо, много мило ми стана Simple Smile

А пък моят син нещо вдигна вчера Т и главичка го боли, та днес сме си вкъщи двамката, дано той се оправя бързо, а и аз да устискам да не се заразя, защото някакво вирусче е явно, вчера го втресло изведнъж на градината.

Хубав ден на всички и само хубави новини!

# 448
Добро утро МАЙчета,
Тъкмо се връщам от преглед. Всичко с бебо е наред, но доста съм изненадана и озадачена....имам си снимка на п**ка и тес**си...а бях убедена че е момиче.. чак казах на док да ми ги снима.. Сега се чудя и искам да питам мамите с предни бременности.. като кажат момче, имате ли случай да е момиче после../Таткото пък много се зарадва../ Аз не че нещо, но от 14 годишна си "знам" , че ще имам момиче 1-во и после момче.. а сега.. Хехе, звуча доста разглезено, но аз наистина и бях убедена. Инъче всичко си му е наред и мърда, мотка се , чеса се .. изобщо много мила картинка...

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 21:28 от Abraxas

# 449
Abraxas първо честито, че знаеш вече пола на мъника. И на мен ми се иска да го разбер, но ще трябва да почакам още. Предната бременност ми казаха момче и такова се и оказа. Тогава имах предчувствие, че ще е момче, въпреки че не бях споделяла. И преди и сега нямам определени очаквания за пола. Въпреки, че на който съобщя за бременността си ми казва "хайде сега едно момиченце"  Crazy Ами каквото е такова. Няма да го връщаме. 

Общи условия

Активация на акаунт