Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Магия

 • 71 819
 • 313
 •   1
Отговори
# 15
 • на правилното място, в точното време
 • Мнения: 2 730
Целта ми не е да си го върна, аз съм напълно наясно, че каквото и да му прави тя то той сам си е виновен тъй като и е дал възможност като е излязъл с нея примерно или е имал какъвто и да е контакт. Просто държанието му и към детето и към мен не е нормално все едно е луднал и това не е само мое мнение. Искам едни нормални отношения и отговорен татко за моето дете!

Подчертаното си противоречи. какво искаш всъщност? Искаш ли си го или не? Ако не искаш да живееш с него, търси по съдебен път издръжка за детето . Твоята работа хем сърби, хем боли.  В магии не вярвам, вярвам в свободната воля на човека и неговия избор. Но е по-лесно да обвиним някой друг за собствената си слабост.

# 16
 • в дяволитите очички на моето тормозче
 • Мнения: 997
Един  мъж, който  не  иска  да бъде  баща, не  можеш  да  го направиш   насила такъв.Приеми, че  ролята  му  в  живота  ти е  приключила  с  успешното  зачеване  и толкоз. Колкото и  да  те  боли  от този факт, няма смисъл  да   хабиш сили  напразно  за   обречена  кауза. И да се върне, ще  е  за  кратко   и  после пак ще  намери  някоя, в  която  да се   "влюби".
Явно  е  от  онези, на  които  гащите  сами  им  падат.
А пък това  за  магиите  го  намирам  за пълна  глупост. Гледането  на  кафе  и  "познаването"- също. Вярно е, че и  врачките  семейство  хранят, ама   защо  да  е  за сметка  на  теб и  детето ти newsm78

# 17
 • София
 • Мнения: 499
Разговаряй с някой поп, на който имаш доверие. Ние тук няма какво да кажем или да те посъветваме. Магии има, както има и лоши хора. Успех!   bouquet

# 18
 • Мнения: 9 361
Не вярвам в магии.Просто е безотговорен човека .
Гледай си детето и не се занимавай с врачки.

# 19
 • Мнения: 1 308
Вярвам в магии, но съветът ми е да си гледаш детето и да се разберете по съдебен път за отговорностите, които имате. За свое успокоение можеш да отидеш на църква и разговаряш със свещеник.

# 20
 • Мнения: 7 879
Вместо на врачки, дай парите на адвокат да го осъдиш и да вземеш издръжка за детето. И се стягай, че това дете има нужда от гледане, не от глупости.

# 21
 • Мнения: 675
Ако знаеш пък колко е грешно от християнска гледна точка ходенето по врачки, магиите и тем подобни. Отивай на църква и се моли, има Криптиянова молитва, но ако нямате брак с въпросния мъж едва ли ще ти съдействат.

# 22
 • Мнения: 1 308

Мисля, че по-правилно е Киприянова молитва Peace

# 23
 • Мнения: 620
Направо ми е забавно като гледам толкова невярващи как дават съвети. Рекох да се присъединя и да дам и аз съвет ако може Simple Smile
Щом са дали резултат Киприяновите молитви, приложи ги отново поне за 1-2 месеца. Може да добавиш към тях и Василиевите. Отделно деня преди и след пак ги чети/тете/ вкъщи пред запалена църковна или бяла свещ. Ако си абсолютно сигурна в източника, пиши ми на лични, ще ти дам нещо, което да я откаже от повече опити за подобни въздействия. И е тествано на практика, затова и знам колко добре работи.

Пс: На тея много невярващите мн ми се ще да им продемонстрирам действието на подобни неща, разбира се ще е временно и страшно обезсилено в сравнение с оригиналното приложение, но ще е мн достатъчно да ги накара поне да се позамислят по-сериозно по въпроса. За съжаление си иска личен контакт в тая форма, а не ми се занимава с по-сериозни само за да доказвам подобни неща - не си струва и расковете. заклинанието 1-во че е само 1/7 от цялото и 2-ро е приложено по доста по различен начин от необходимия, което именно осигурява нетрайното му действие Wink

# 24
# 25
 • Мнения: 620
ИНВОКАЦИЯ

Венера, Афродита, Инанна, Астарте.
Велика богиньо, позната с много имена
Господарка на емоциите, сърцата и страстта
Прекрасна небесна Кралице обвита в сияйна аура,
Обичаща, наблюдаваща и помагаща в сферите на Любовта,
сияйната красота и духовния и телесен екстаз
Ние търсим прекрасните ти дарове и горещите ти прегръдки
Обожаваме страстните ти докосвания, милувки и екстаза от сладките ти целувки.
С наслада отправяме взор към теб и с готовност те следваме навсякъде!
Протегни ръцете си към нас и нека в прегръдката ти да познаем
Пламъка на Любовта в нас
И нека докосването ти Запали пламък на доверие, любов и страст между нас
Посочи ни пътя към теб за да те открием, познаем
и съхраним в душите и сърцата си!
Нека се слеем в едно с теб , с божествената ти красота и всеотдайната ти любов
Нека сияйната ти магнетична Аура ни обгърне и засили
красотата, магнетизма и любовта в нас и около нас.
И нека влизането ни в твоя храм се превърне в екстаз и наслаждение
И пламъка на любовта, магнетизма и красотата ти
да гори вечно в душите и сърцата ни!
IA INANNA!
Hail Afrodite!
Welcome Venus!
AMANU! (x3)
KUMMU!

# 26
 • Мнения: 7 022
Това пък какво е !?!

# 27
 • Мнения: 107

магия не я правете ако са ви мили душите

# 28
 • Мнения: 7 022
Таман са засилих със светена вода и кръст .

# 29
 • Мнения: 620
Ха ха ха, много сте забавни и 2-те. Кръста и тамяна толкова ще помогнат че чак почнах да подскачам от страх и неудобство Wink. И това не е магия в смисъла, който и 2-те влагате в това. Това е призоваване на определени сили за да ви помогнат за определени неща - в случая за засилване на магнетичното излъчване на аурата, за отваряне на сърцето към по-дълбоките нива на любов както към себе си, така и към другите.
А да, да добавя за още по забавно - още докато сте го чели вече може да са ви обърнали внимание и да започнали промените Wink. Съвсем целенасочено го дадох на български, за да се разбере от всички, които го четат за какво става дума Simple Smile. Ха сега да видим тея, които са го прочели ще се осмелят ли да напишат как са гледали на тях околните или за други "странности" които може да са забелязали след това около себе си  Simple Smile?

Общи условия

Активация на акаунт