Имам си своя четивна техника

Забавно е как може да се вярва на подобни неща . Странностите съпътстват целият ми живот .
Имам нужда от мнението Ви и помощта по тема за която знам,че ще срещна много неодобрение от хора които са настроени скептично! Искам да Ви разкажа историята ми на кратко... Имах приятел с който решихме да имаме бебе, всичко се получи по план както го искахме сега малкия Кристиян вече е на 3 месеца, но таткото ни остави заради друга доста скоро след раждането му... Ходих при една жена която ми гледа на кафе, та тя ми каза, че му се прави магия с цикъл в кафето, с пари които новата му приятелка му е дала и с предмет който му е подарила за дома в който живее той сега. Държа да кажа, че жената ми позна и други неща и затова съм склонна да вярвам на казаното.... а и за парите и предмета знам със сигурност, че му ги е дала. Погледа му е друг, сякаш има някаква лудост да не говорим, че е отслабнал с 11 кг за месец, два. Молбата ми е в темата да се включат тези от Вас които са минали през подобно нещо и евентуално да ме посъветват... нямам много финансова възможност да ходя по ходжи, врачки и т.н а и не искам много много.