Магия

• 105 471
  • 365
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Заеби магията и свещите и вуду космите.
Мъжът ти си има друга жена, ти знаеш за нея, той знае че ти знаеш, но не прекъсва отношения, носи си подаръци от нея вкъщи, ходи си при нея без никакви проблеми, разказва ти истории за нея. И ти още го държиш вкъщи, и го съжаляваш и ще разваляш магии? Грам самоуважение ли нямаш?
Не разбирам, как може толкова лековато да се подхожда към отношения, градени години? Защо да не се търси вариант за намеса отвън и съответно да се защити едно семейство, изградило вече хармонични отношения?
В момента имам подобен случай в обкръжението си и колкото и да не вярвах в магии, само като видях променения поглед на мъжа, който до скоро обожаваше жена си, честно казано се поразрових за информация и започвам да вярвам в такива работи като намеси, магии... А виртуалните отношения на въпросния мъж с някаква африканка започват абсолютно невинно, но, хора аз не мога да го позная - погледа му, отношението му, поведението му.... сякаш е друг, а и като прибавим и това, че много неща забравя постоянно и ходи като отнесен...

# 361
Едно време на това му викаха влюбен. Е, в друга, но влюбен. И какво толкова не ви се вярва? И най- красивата жена умръзва.

# 362
  • София
Може и така да е. И във влюбването във виртуала не вярвах, че е възможно да се случва, но погледа и отношението му към жената, с която са били толкова близки близо 20 години ме изумява. И други хора коментират същото... а и не е като да не сме чували африканците да боравят с различни и непознати за нас похвати

# 363
Намерих тази обица зад шкафа в хола ,където попринцип са идвали няколко мои близки и приятелки .Общо 4 ! Не знам как се е озовала там ,този шкаф е от 6-7 години .
Възможно ли е да ми е направена някаква магия ? Предполагам ,че ако някой я загуби нямаше да я намеря зад шкафа зад телевизора ,а може би под маса или на дивана.Някак много скрита ми идва там и не знам какво да си мисля.Никога не съм се занимавала с такива неща даже самата обица седи вкъщи от както съм я намерила повече от 3 години просто я оставих в един шкаф .Случвали са ми се лоши неща ,но все пак на всички ни се случват и не знам какво да си мисля .Миналата години ми се случваха разни неща свързани с здравето ,малко едно след друго и тогава още взех да се чудя да не ми е направено нещо ,но за обицата хич не съм се сещала ,но сега пак я видях и се позамислих

Последна редакция: сб, 02 май 2026, 03:46 от Baby165

# 364
Намерих тази обица зад шкафа в хола ,където попринцип са идвали няколко мои близки и приятелки .Общо 4 ! Не знам как се е озовала там ,този шкаф е от 6-7 години .
Възможно ли е да ми е направена някаква магия ? Предполагам ,че ако някой я загуби нямаше да я намеря зад шкафа зад телевизора ,а може би под маса или на дивана.Някак много скрита ми идва там и не знам какво да си мисля.Никога не съм се занимавала с такива неща даже самата обица седи вкъщи от както съм я намерила повече от 3 години просто я оставих в един шкаф .Случвали са ми се лоши неща ,но все пак на всички ни се случват и не знам какво да си мисля .Миналата години ми се случваха разни неща свързани с здравето ,малко едно след друго и тогава още взех да се чудя да не ми е направено нещо ,но за обицата хич не съм се сещала ,но сега пак я видях и се позамислих

Не я пипай с ръце, изхвърли я и повикай православен свещенник да освети дома ти.

# 365
С всякакъв предмет може да се направи магия. Предмета е само носител на негативната информацията на магията. Изхвърли с ръкавица. Напръскай дома си ссъс светена вода и наблюдавай дали има поредица от лоши събития в живота ти. Осветете дома си, ако не е и внимавайте кой пускате в него. В България се правят изключително много магии, но не се филмирайте излишно. Просто наблюдавайте след изхвърлянето как протича живота ви. Ако все пак ви минават такива мисли, потърсете помощ.

Общи условия

Активация на акаунт