Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Магия

 • 69 173
 • 305
 •   1
Отговори
# 285
 • София
 • Мнения: 870
Lex* не е на хубаво. Проверете дали няма и закопано нещо в гроба.

Как да провери? Да разкопава гроба ли?

# 286
 • Мнения: 2


Активирането се извършва, като се начертае глифа, след това се произнесе името му 3 пъти, като всяко следващо произнасяне е по-силно от предходното.

1. Име: ИХАНТУ
----------------
Използва се за изтъняване на възприятията. Изтрива границите м/у измеренията. Подпомага развитието на ясновидство, ясночуване и ясноусещания. Подпомага получаването на видения и контакти с обитатели на други измерения. Най-доброто използване - да се нарисува на предмет, който ще бъде постоянно с вас (пръстен, брошка, гривна и т.н.)
НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ С ИЗПОЛЗВАНЕТО И!


2. Име: ТОХНУ

Използва се за разкъсване на връзките с чужди светове или измерения. Например прекъсване на некровръзки или подвключване към други измерения. Отсича връзките с чужди цивилизации и същности. Визуализира се над себе си в ЯРКО СИН ЦВЯТ с трикратно произнасяне на името и.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: За всякакви енергийни вампири, некромансери и т.н., и за всички, които не могат да живеят без постоянен поток чужда енергия използването на тоза глиф е СМЪРТНООПАСНО!!!

3. Име: РОНХНУ
 Основно приложение - за ограничаване на всякакви въздействия. С помощта на този глиф може да се отслаби всеки поток от енергия, и положителен, и отрицателен, но не и напълно да се прекрати. Приблизителна сила на отслабване - 70%. С помощта на този глиф може да се отслаби негативното въздействие на замърсена земя, геопатогенни зони и т.н. Използването на тънките аспекти на този глиф може да помогна за напълното изключване на некроконтакт и откъсването от негативни източници и носители.

Освобождаването на силата им се извършва на 2 етапа (когато вече не смятате че ви е необходимо действието им):

- Произнася се над тях формулата "АТАРУ МИНЕР"
- Изтриването, изгарянето или унищожението на предмета-носител на глифа.

Здравейте, изчетох десетина сходни теми задълбочено и още толкова отгоре-отгоре.. Докато намеря кой да ми помогне за изчистване и защита, което явно е доста трудно ще се възползвам от  РОНХНУ за защита. Благодаря Ви за информацията по темата!
За да не сбъркам имам следния въпрос: Ако го чертая върху ръка/крак така както е изобразен ли го чертая все едно кракът ми е лист? Т.е. когато се изправя тъпата част на П ще бъде надолу/обърната. Да не стане така че съм начертала обърнат глиф?

След това ще се съсредоточа върху това, че искам защита и ще произнеса името му както е обяснено?

Благодаря!

# 287
 • Мнения: 2
Здравейте, моля ако някой знае сайт с добра и задълбочена информация за руни, както и за курс по темата на английски да ми даде линкове. Много ми е трудно с руския език. Благодаря!

# 288
 • Мнения: 1 482
Здравейте, моля ако някой знае сайт с добра и задълбочена информация за руни, както и за курс по темата на английски да ми даде линкове. Много ми е трудно с руския език. Благодаря!
Ето този сайт има много добри описания на руните и тяхното значение.
http://runesecrets.com/

Аз имам въпрос за една руна към Senkotron, но май не влиза вече.

# 289
 • Мнения: 1
От няколко години се случват странни неща - животът ми е като психо трилър. Събития, обстоятелства, проблеми, които са просто невъзможни като вероятност да се случат на един човек, на едно семейство. Много, много неща, постоянно..Не искам да изпадам в подробности.
Преди години бях получавала заплаха за магия. Случиха се някои неща тогава, които мога да тълкувам като съмнителни. Бях попаднала на някакъв уика форум с разни ритуали и имам бегъл спомен, че нещо съм пробвала, за да се предпазя евентуално. Да не съм се "самоомагьосала" допълнително без да имам представа какво правя..
Може би нямаше да потърся помощ, но близките ми започнаха да страдат също от това - започна да ги засяга. Искам да знам имам ли наистина магия аз или някой от семейството или този ужас е просто резултат на много лош късмет. Познавате ли свестни хора, които могат да кажат със сигурност, или да ме насочат към някой, който може да определи? А и ме е страх да не стане по-зле ако някой се опита да ни "чисти" (ако изобщо има нещо за чистене).

# 290
 • Мнения: 154
Два варианта за пророчески сънища :
1.Eihwaz-Laguz-Raidho 
2.Laguz-Perth-Ehwaz

# 291
 • Мнения: 1 482
Два варианта за пророчески сънища :
1.Eihwaz-Laguz-Raidho 
2.Laguz-Perth-Ehwaz
Може ли да попитам как точно се ползват тези комбинации? Рисуват се на нещо и се спи с тях или?
Благодаря.

# 292
 • Мнения: 154
Два варианта за пророчески сънища :
1.Eihwaz-Laguz-Raidho 
2.Laguz-Perth-Ehwaz
Може ли да попитам как точно се ползват тези комбинации? Рисуват се на нещо и се спи с тях или?
Благодаря.
Рисуват се и се спи с тях, но най-важното е , че трябва правилно да се формулира заговора!

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 08:40 от bubanka

# 293
 • Мнения: 3
здравей те ,имам проблем и незнам дали е реално или е до внушение,преди година две даже ни беше направена магия от даден човек,(написано нещо с химикал върху вътрешната страна на блуза)по случайнот го видяхме преди да бъде облечена.разбрахме и от кого е направена(човека си призна).сега след доста време имам съмения че същия човек е направил отново магия.първо намирам в спалнята разпраснат брокат (не е оот дреха или вид грим) нямам такива с брокат.не обърнах обаче внимание.след няколко дена човека в който се съмнявам е донесал яйца в къщи 2 кори с по 6 яйца.първта кора боядисани яйца,но си помилих че са останали от великден,но втората кора с 6 яйца от който 3 4 са спукани личи си(сурови са).за съжаление си мисля че няма как едните да са напълно здрави а сругите счупени на половина.възможно ли да в направена магия

# 294
 • Мнения: 154
tonito8805, защо допускате този човек в къщата, още повече в спалнята???

# 295
 • Мнения: 3
нямам избор,не е е само в спалнята а вав всички стай е

# 296
 • Мнения: 20
Налага се чистка на цялото Ви семейство и жилището и слагане на защита ,каквото Ви направят да се връща на поръчителя и изпълнителя.Но е доста работа,който един път се е опитал да Ви навреди ще продължава да го прави.

# 297
 • Мнения: 23
Здравейте, някой знае ли добър човек в София, който да премахва чужди намеси, обсесии, демони и т.н., включително намеси/канали от предишни ясновидци ако са ми навредили?

Ако може без да прави някакви заклинания и бяла магия. На мен ми трябва просто премахване и изчистване, а не нова бяла магия, която да отмени старата черна.

# 298
 • Мнения: 20
Премахване на демони - смях,те са енергийно информационни структури от друга реалност и които рядко се намесват в живота на хората

# 299
 • Мнения: 20
Обсесиите са термин от психиатрията,а ясновидци канали не правят.Каналите и въздействията каквито и да са те ще премахнете с цялостна чистка,но не е казано ,че който работи върху Вас няма да направи нови ритуали още по ефективни

Общи условия

Активация на акаунт