Нова съм и реших да не пускам нова тема, а да пиша тук. Срещнах голямата си любов преди няколко години, живеехме щастливо, докато една амбициозна жена не си постави за цел да ми го отмъкне и то на всяка цена. Казаха ми, че той има направена магия, захранен е с нещо. Той самият го подозираше - ставаше му лошо в църква, отслабна за 2-3 месеца с 20 кг, постоянно го болеше глава, каза, че сякаш някой направлява мислите му. В този период каза, че не може да е с мен и ме заряза, започна да се вижда с нея. После реши да ходи да му четат киприянови молитви, започна редовно да ходи на църква, започна да се чувства добре и ме помоли за прошка и да се съберем, а нея заряза. Отново бяхме заедно и всичко вървеше страхотно, говорехме за сватба, бебе, но започна пак да се чувства зле и старите симптоми. Казаха му, че другата жена му е направила магия, но той не повярва. Тя има досег до него и до храната, напитките му. Поиска отново да се разделим, каза, че ме обича, но "трбва да е с нея, но не знае защо". Сега е с нея, но постоянно го засичам да обикаля около офис и дома ми. Усещам, че иска да е с мен, но тя го държи с нечисти сили ( даже се беше изпуснала пред него, че е ходила на "астроложка").

Препоръчани теми