Магия

• 102 307
  • 362
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Заеби магията и свещите и вуду космите.
Мъжът ти си има друга жена, ти знаеш за нея, той знае че ти знаеш, но не прекъсва отношения, носи си подаръци от нея вкъщи, ходи си при нея без никакви проблеми, разказва ти истории за нея. И ти още го държиш вкъщи, и го съжаляваш и ще разваляш магии? Грам самоуважение ли нямаш?
Не разбирам, как може толкова лековато да се подхожда към отношения, градени години? Защо да не се търси вариант за намеса отвън и съответно да се защити едно семейство, изградило вече хармонични отношения?
В момента имам подобен случай в обкръжението си и колкото и да не вярвах в магии, само като видях променения поглед на мъжа, който до скоро обожаваше жена си, честно казано се поразрових за информация и започвам да вярвам в такива работи като намеси, магии... А виртуалните отношения на въпросния мъж с някаква африканка започват абсолютно невинно, но, хора аз не мога да го позная - погледа му, отношението му, поведението му.... сякаш е друг, а и като прибавим и това, че много неща забравя постоянно и ходи като отнесен...

# 361
Едно време на това му викаха влюбен. Е, в друга, но влюбен. И какво толкова не ви се вярва? И най- красивата жена умръзва.

# 362
  • София
Може и така да е. И във влюбването във виртуала не вярвах, че е възможно да се случва, но погледа и отношението му към жената, с която са били толкова близки близо 20 години ме изумява. И други хора коментират същото... а и не е като да не сме чували африканците да боравят с различни и непознати за нас похвати

Общи условия

Активация на акаунт