. Никой не ме беше уведомил , че бебета не се гледат и трябва аз след операцията да се грижа , просто и през ум не ми е минавало ,че е възможно да има такава практика и не съм счела за нужно да питам. Писала съм и по назад в темата ! Не слагам всички под един знаменател , благодарение на тези хора имам живо и здраво дете , най- вече на доктор Ив. Бързашки . Изключителен професионалист и човек . След като ми изтекоха водите му звъннах , той веднага отговори ,след 15 Мин дойде и събра екипа за раждане .Анестизиолога др Ганчо Коларов също е страхотен специалист , др . Богданова , др . Цвик - също са много добри лекари ... Хората навсякъде са различни , болницата не прави изключение . Просто аз казвам истината и информацията , която споделям е самата истина, няма ПРЕИНАЧЕНА информация .Колкото това ДАЛИ СИ ВЯРВАМ , ДА ОПРЕДЕЛЕНО СИ ВЯРВАМ . Не виждам какво толкова невероятно и което е невъзможно да се случи съм казала . Най- малкото всичко може да се провери и да представя необходимите документи , дата на раждане , дата и час на изписване и пр. Аз както споменах живея от много години в чужбина и не съм се интересувала особено от здравната система в България , но просто се наложи да се " сблъскам" и посъбрах меко казано информация. Явно тези частни болници се " издържат" основно от клиничните пътеки по така наречената здравна каса . Защото е ясно , че не са много хората да си плащат на частно . Баща ми каза , че дядо ми го закарал пак в някаква частна болница за някакъв малък проблем , те казали. ,че трябвало да влезне за изследвания и престой , държали го 1 седмица ( а на него му нямало нищо , просто си бил здрав и се чувствал добре ) и му написали някакви небивалици от които никога нито се е оплаквал , нито е боледувал , опънали са пари по всички " клинични пътеки " , по които са могли и са го изпратили по живо , по здраво
)) Друг случай с баща ми , от миналата пролет , поради това , че е карал мотор рано пролетта , му изстинали бъбреците , направил явно някаква криза , инфекция и възпаление на пикочните пътища , променил се цвета на урината , той отишъл пак в частна болница за изследвания при някакъв уролог , онзи го изплашил , че имал вероятно рак на простата и трябвало да му прави не знам си какво и включително биопсия . А туморните маркери били завишени от Горна граница 5 , неговите били 7 ... Всеки нормално интелигентен лекар е наясно , че те ори инфекция леко могат да се завишат и след като няма никакви други симптоми свързани с простата , за кой дявол е необходимо да се прави такова болезнено и " скъпо " изследване като биопсия . Добре , че се е консултирал с други лекари и познати и така се отказал от тези щуротий . След няколко месеца си пуснал пак въпросните маркери - всичко е норма . Ето как с цел да се приберат пари някои " добросъвестни " лекари , изкарват акъла на хората и причиняват невероятен стрес , за което не си дават сметка или просто не им пука .... пиша това , не че има нещо общо с темата за раждане и бременност в Авис Медика , а по - скоро да се даде необходимата представа за БЪЛГАРСКАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА и частните болници !!! ......И да не ми пише НЯКОЙ СИ , дали си ВЯРВАМ !