ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ- тема 8

• 89 958
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Благодаря за бързите отговори, по 100 пъти на ден отварям за резултати, направо вече ще се побъркам от чакане  #Crazy

# 661
  • В сърцето на любимия човек
Генетични резултати се получават навсякъде само лично или след изрична уговорка да се изпратят по куриер. Никъде не се публикуват в електронна база данни, която е достъпна on-line.
Най-добре се обади по телефон, за да ти кажат дали са готови.

# 662
  • София
Аз генетичните, които правих в Майчин Дом си ги видях преди да ми ги изпратят електронно. Мисля, че с личните данни се влизаше някъде и се виждат Peace
http://ngl1.infoart-bg.net/cgi-bin/WebAccess/AssyChk

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 15:02 от NigeL

# 663
  • София
Здравейте, момичета.
Аз съм пациент на Сигридов и трябва да направя имунологични изследвания при доц. Русев към края на септември. И имам няколко въпросчета, за да съм подготвена за срещата.
Аз ще нося всичко, което имам до момента като изследвания и препоръки от Сигридов, но за колко време гору-долу стават готови резултатите или зависи от това, което ще изследваме?
Интересува ме чисто информативно, защото излизането от офиса ми е много трудно и искам някак да се опитам да си планирам нещата предварително, а и да се настроя.
Благодаря ви предварително. Simple Smile

# 664
Здравейте момичета,

Някой от вас бие ли си фраксипарин?

Имам един въпрос - свършват ми се в събота, а имам оригиналната рецепта ор преди 1 седмица, дето ги пише заедно със други лекарства. Дали ще получа в аптеката пак само фраксипарина с тази рецепта или трябва да видя лекара си за да ми изпише нова рецепта?

Благодаря  Simple Smile

# 665
Никога не са ми искали рецепта за да купя фраксипарин, последните шест месеца съм купувала от много аптеки.

# 666
А си в Бг, рецептата е с валидност 6 месеца Naughty и то ако има изобщо дата на издаване и са сложени печати за отпускане / както е по закон/. С две думи пазарувай си спокойно   bouquet

# 667
И аз го взимам без рецепта.

# 668
Здравейте, момичета.
Аз съм пациент на Сигридов и трябва да направя имунологични изследвания при доц. Русев към края на септември. И имам няколко въпросчета, за да съм подготвена за срещата.
Аз ще нося всичко, което имам до момента като изследвания и препоръки от Сигридов, но за колко време гору-долу стават готови резултатите или зависи от това, което ще изследваме?
Интересува ме чисто информативно, защото излизането от офиса ми е много трудно и искам някак да се опитам да си планирам нещата предварително, а и да се настроя.
Благодаря ви предварително. Simple Smile

Аз съм била при Доц.Русев. Сядате и на базата на разговора, които проведете с него, въпросите които ти задава и отговорите, които получи определя какво точно да ти пусне и от какво няма нужда. Следва индивидуално. Моите имунологични бяха готови до няколко дни (5-6), не помня точно колко. Изпрати ми ги по ел. поща, коментирахме ги по телефона, тъй като не съм от София.
Успех!

# 669
Тоито, мерси за отговора и аз се интересувах от тези въпроси, тъй като предстои да ходя при Русев.
Само да питам, ако се наложат вливки, за тях задължително ли трябва да се ходи до София или вече те могат и в провинциалните болници да се правят?

# 670
Тоито, мерси за отговора и аз се интересувах от тези въпроси, тъй като предстои да ходя при Русев.
Само да питам, ако се наложат вливки, за тях задължително ли трябва да се ходи до София или вече те могат и в провинциалните болници да се правят?

Аз ги правих тук - в Стара Загора. Той ми каза къде точно, но знам, че може навскъде, където правят по принцип, стига да го има лекарството. Ако не, от Доц.-а знам, че ако го нямат те го пращат по някакъв начин, но то си е уговорка ... не знам. Аз говоря за клиника в Стз, която си работи с тях, като нещо като филиал

# 671
Хаха, олелее добре, ще си пазарувам фраксипарин по воля  Grinning Grinning
Мерси много за отговорите!!
  bouquet

# 672
Мерси Тоито, аз малко авансово питам, че още не съм правила изследванията де, ама като гледам на 80% им се изписват вливки, та викам да си намисля какво да питам, да не се чудя после Simple Smile

# 673
Здравейте. Не знам дали тук е мястото, но бих искала да попитам дали някой има информация дали се правят имунологични изследвания/АФЛ, НК клетки,вродена тромбофилия/ преди забременяване с цел предпазване от мисед или друг вид аборт? Масово срещам случаи, при които се изследват след спонтанен аборт?

# 674
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте. Не знам дали тук е мястото, но бих искала да попитам дали някой има информация дали се правят имунологични изследвания/АФЛ, НК клетки,вродена тромбофилия/ преди забременяване с цел предпазване от мисед или друг вид аборт? Масово срещам случаи, при които се изследват след спонтанен аборт?
Аз си направих генетичните за тромбофилия преди първи опит ин-витро.
Също така преди първи трансфер ми беше направена имунологична биопсия, при която до колкото разбрах, също се изследват Нк клетки. Като цяло имам направени почти всички възможни изследвания преди опита, който беше успешен. За съжаление бременността ми беше за кратко. Така че понякога въпреки всички положени усилия не може да се постигне успех.
Миналия месец забременях спонтанно и веднага ми беше пусната пълна имунология и освен много леко повишени НК клетки - 15%, при норма 12%, нямаше никакви други отклонения, но се оказа биохимична бременност.
Все по-често лекарите започнаха да правят тези изследвания преди опити, а не след спонтанен аборт и според мен това е добре.

Общи условия

Активация на акаунт