Немски език 4

• 138 084
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 1 005
Ох, моля ви, вече се отчаях, направо  смешна работата с тия ваучери. Кажете сега, Фарос ли е най-адекватно и да я сменям тая Кабина, че ме дразнят, изключително несериозни. Преглътнах, че три пъти в седмицата тябва да се ходи, ама дори не са благоволили да ми пратят договор на датите, които те самите са ми написали в имейла.

Фарос няма ли по-скорошни групи? Или някоя от другите школи? Декември ми се вижда много далеч, а веч есе изнервям...

# 1 006
И за училище Европа пишат хубави неща в другата тема. Не знам дали това им е актуалното име.

# 1 007
  • Mars Hotel
Като каза друга тема, не е ли по-добре да се направи отделна тема за тези ваучери и да се обсъждат там? Тъкмо ще е цялата информация на едно място. Сега две цели теми се занимават с тях, а съм сигурна, че освен мен има и други, които следят темите с други цели.

# 1 008
  • 🌊
https://www.bg-mamma.com/?topic=1701650.new#new
Направих тема за ваучерите, действително може да е по-добре така, понеже дори не знаех, че се обсъждат в други теми

# 1 009
Някой учил ли е немски с Deutsch Academy?

# 1 010
Здравейте, дали някой е посещавал курсове в Гьоте институт? Какъв е изпита на ниво -само писмен тест или и устен? Искам да запиша детето от А1 при тях.

# 1 011
  • Варна
Дъщеря ми в момента приключва А1.2 в Гьоте онлайн и записа следващо ниво.Тя е доволна, за изпитите не мога да кажа още, но това може да попитате тях.

# 1 012
Здравейте, дали някой е посещавал курсове в Гьоте институт? Какъв е изпита на ниво -само писмен тест или и устен? Искам да запиша детето от А1 при тях.
Имате предвид изпит за получаване на сертификат ли?

# 1 013
Имате предвид изпит за получаване на сертификат ли?
Не, за завършване на А1 изучавано при тях, за да премине към А2 пак при тях.

# 1 014
Ако сте изкарали А1 при тях не виждам защо да се полага изпит за А2, в краен случай ще се наложи да направи един тест за определяне на нивото, но по мое мнение е лесен и няма да има проблем, ако детето е учило съвестно (самият тест има различни видове упражнения - мини текстове за четене с разбиране с по един въпрос, мини слушане с разбиране отново с един два въпроса). За всеки случай може да им пишете имейл, има си човек, който се занимава само с това и отговаря много бързо и изчерпателно.

# 1 015
Здравейте, можете ли да ми препоръчате таблица (може и от онези табла по граматика за ученици, които се продават и за правила по български език) с рекция на глаголите + D/Akk? Изброени като примери, с по 1-2 изречения към тях.

# 1 016
Здравейте, можете ли да ми препоръчате таблица (може и от онези табла по граматика за ученици, които се продават и за правила по български език) с рекция на глаголите + D/Akk? Изброени като примери, с по 1-2 изречения към тях.
Напиши в Гугъл Pons Rektion der Verben и излиза една таблица от три или четири страници с по едно примерно изречение срещу всеки глагол.

# 1 017
И аз търся сайтове са самообучение, ниво B1 и нагоре, искам да си се упражнявам онлайн, от телефона ми е по- неудобно

# 1 018
Ако сте майка на ученик с абонамент за уча.се, има материали по нива и тестове, B1 и B2.

# 1 019
Аз гледам Niko ist weg, Немски по виенски, Easy german като допълнение към учебния материал. Граматиките си ги правя на хартия

Общи условия

Активация на акаунт