Немски език 4

• 138 168
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Супер, мерси много за отзивите.
Ти ли се свърза с тях или те се свързаха.

# 991
# 992
  • 🌊
Замислих се да сменя към Фарос, но дали няма да стане от трън, та на глог и пак да няма следваща група. Някой мисли ли да мине към тях?
От моята школа имам само сийн без отговор от седмица, което ме притеснява.

# 993
  • столицата
Чебурашка, начинаеща ли си? Аз търся да сменя Кабината от А1.
Apple2020, нещо доплащахте ли във Фарос?

# 994
Аз имам ваучер за Фарос от В1. Няколко пъти звънях септември и все обещаваха, че ще получа мейл и все нищо. Много съм разочарована и не смятам повече да ги търся, а дали те ще ме потърсят - ще видим.
Преди години като учих английски език с Европа от А1 нямаше никакви проблеми. Обяснявам си го, че повечето са за А1 и сигурно за по- високите нива няма да има групи скоро.

# 995
  • 🌊
Чебурашка, начинаеща ли си? Аз търся да сменя Кабината от А1.
Apple2020, нещо доплащахте ли във Фарос?
Да, аз съм от А1 нагоре.

В продължение на мнението на Пикник, Чебурашкин е от А2, но група май няма да се събере в скоро време. Обадиха му се преди време ако иска директно да взема нов ваучер, защото първоначално беше само той. Последно когато питах за него се бяха събрали 6 човека т.е пак няма група.

# 996
  • столицата
Хайде и аз пуснах заявление за промяна от Кабината към Фарос. Чух се с Ф. и отзивчиво ми обясниха всичко. Супер удобни вечерни групи два пъти седмично.  Минус е, че при отсъствие не ти изпращат запис от занятието. Но аз се надявам и да не отсъствам много. Все пак аз наистина искам да уча.

# 997
  • 🌊
Хайде и аз пуснах заявление за промяна от Кабината към Фарос. Чух се с Ф. и отзивчиво ми обясниха всичко. Супер удобни вечерни групи два пъти седмично.  Минус е, че при отсъствие не ти изпращат запис от занятието. Но аз се надявам и да не отсъствам много. Все пак аз наистина искам да уча.
Галимар, казаха ли може би и кога очакват група?

# 998
  • столицата
Края на ноември-началото на декември.  От 18.30 до 21.20 ч понеделник и сряда или вторник и четвъртък. Обучението е през зуум. Пращат ти учебните помагала като ние поемаме разходите по доставката.

# 999
  • 🌊
Края на ноември-началото на декември.  От 18.30 до 21.20 ч понеделник и сряда или вторник и четвъртък. Обучението е през зуум. Пращат ти учебните помагала като ние поемаме разходите по доставката.
Благодаря ти, сега подадох за нови ваучери за двама ни.
Звъннах понеже имах няколко допълнителни въпроса и жената супер спокойно и подробно обясни всичко. Та ще чакаме одобрени и Чебурашкин да си направи входящия тест.

# 1 000
Аз направо се чудя дали да се захващам с това три пъти седмично в Кабината. Карам и магистратура и не знам ще смогна ли.

# 1 001
  • столицата
Аз и затова се отказах. Все пак това продължава 7 месеца, т.е. до май-юни. Не върви да си всеки ден, т.е. би следвало да е понед/сряда/петък. Това означава и в петък да не се излиза, пътува и т.н. Не ми е ОК.

# 1 002
Айде направих им реклама Joy Но от прочетеното до тук, никой друг не се обозначи като доволен.

# 1 003
  • столицата
Получихте ли договора от Кабината? Неустойки ако не спазваш графика има, но график няма приложен.
Те утре могат да ни пуснат график за всеки ден и ние да му мислим как да го спазваме.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 17:15 от galimar

# 1 004
  • София
Получих договор и им написах, че отново ги информирам, че след необходимостта да подам ново заявление заради смяната на името им съм сменила доставчика и да спрат да ми изпращат мейли.
Като се върна от Мюнхен, ще звъня на Фарос.

Общи условия

Активация на акаунт