Немски език 4

• 140 333
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 885
За испански дистанционно, коя обуч.организация бихте ми препоръчали?

# 886
# 887
Здравейте, имате ли график за започване и от кога? Аз писах от В1 и не знам изобщо ще има ли достатъчно желаещи за това ниво като начало...

# 888
  • 🌊
Здравейте, имате ли график за започване и от кога? Аз писах от В1 и не знам изобщо ще има ли достатъчно желаещи за това ниво като начало...
Приятеля ми се записа за А2,Б1,Б2, но е бил само той и реално му предложиха или да смъкне ниво, или да чака, или да намери друга школа. При мен за А1,А2,Б1 има 6 човека като минимума е 10, та и двамата чакаме.

# 889
  • столицата
За коя школа пишете?

# 890
  • София
Аз съм посочила А2, В1 и В2 в кабината.
Чакам да се свържат с мен някъде септември ли бяха казали, не помня със сигурност.

# 891
Аз съм към Фарос. Те отговориха, че краят на август ще се свържат с мен, защото постоянно постъпвала информация за издадени ваучери и към момента няма яснота за групи. Ако те нямат група В1, ще мога да заверя ваучера за друга школа..

# 892
Аз съм към Фарос. Те отговориха, че краят на август ще се свържат с мен, защото постоянно постъпвала информация за издадени ваучери и към момента няма яснота за групи. Ако те нямат група В1, ще мога да заверя ваучера за друга школа..

Във Фарос имат ли доплащане?

# 893
Не съм ги питала, но преди години не съм плащала като учих пак така английски език, не следва сега да има разлика. Като разбера, ще пиша.

# 894
Полезна е тази информация, че ако не могат да предложат група за нивото, ваучерът може да се презавери за друга школа. Щом са го казали. Аз видях, че ваучерът е с дълга валидност и се чудех какво ще правят, ако нямат група.

# 895
Не съм ги питала, но преди години не съм плащала като учих пак така английски език, не следва сега да има разлика. Като разбера, ще пиша.

Благодаря ви, ще им звънна и аз да питам. Ако не се доплаща, ще се прехвърля от Интелектика.

# 896
  • столицата
От Кабината ми звъняха, че трябвало да пусна ново заявление за промяна на ваучера тъй като доставчикът имал ново име Кабината езикови курсове. После ми пратиха и имейл със същата информация.
Днес пуснах заявлението и чакам да видя какво ще стане.
Иначе казаха, че най-рано октомври ще почнат курсовете. Вероятно от средата на месеца дори.

# 897
И аз вече получих същото обаждане и имейл и чакам да одобрят новият ваучер.
От Кабината ми звъняха, че трябвало да пусна ново заявление за промяна на ваучера тъй като доставчикът имал ново име Кабината езикови курсове. После ми пратиха и имейл със същата информация.
Днес пуснах заявлението и чакам да видя какво ще стане.
Иначе казаха, че най-рано октомври ще почнат курсовете. Вероятно от средата на месеца дори.

# 898
Имам въпрос относно попълването на бланката, за да кандидатствам за езиков курс трябва да избера "ключова компетентност" и на вид да изпиша съответния език, правилно ли е така? Аз искам за присъствена форма, но звънях в Европа те още нямат изготвен график къде и кога ще имат такива групи. Коя друга школа организира присъствени?

# 899
  • София
И на мен ми се обадиха от Кабината.
Не мога да се наканя да направя смяната, а и това е несериозно от тяхна страна.
Кои други школи предлагащи онлайн обучение можете да препоръчате, тъй като май искам да ги сменя?

Общи условия

Активация на акаунт