Немски език 4

• 140 317
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 870
Разгледах стари теми и различни мнения, явно винаги е имало доплащане при някои. Реално това е ваучер за 900 лева, всичко останало си го поема курсистът.

# 871
  • столицата
Ако това са условията, то следва изначално, при попълване на заявлението и избор на обучител, да имаш пълната информация, за да направиш своя избор.
Интересно е какво би казала Комисията за защита на потребителите по казуса с доплащането.

# 872
От АЗ ми отговориха, че не следва да се заплаща.
Само да уточня, че не споря как е било предишни години. Това са ми отговорили.

# 873
Хм, само в Кабината ли не се доплаща?

# 874
  • столицата
Май само в Интелект се доплаща засега

# 875
Сега разглеждам, наистина е така. В такъв случай, някой има ли идея може ли да се нулира ваучер и да се издаде нов за друга школа?

# 876
  • столицата
Имаше го като опция в заявлението. Беше с падащо меню. Вероятно започвате да попълвате ново заявление и давате "анулиране на старо и пускане на ново". Нещо такова пишеше

# 877
Благодаря!

Ииии продължавам с въпросите, ще прощавате. Кабината или Бел бихте препоръчали? При Бел ми е малко странно условието да не си студент, аз съм, но в дистанционна форма и на постоянен трудов договор, след като съм одобрена за ваучер - явно е някакво тяхно изискване.

# 878
  • 🌊
Подава се наново с опцията анулиране на ваучер и заявяване на нов. Първо се анулира стария ваучер, получава се потвръждение за анулирането и се почва разглеждане и одобрение на новия.
Сега с тази информация от АЗ и аз се замислих, ще пиша на БЕЛЛ дали има доплащане.

Писах на БЕЛЛ, потвърдено няма доплащане.

# 879
Благодаря!

Ииии продължавам с въпросите, ще прощавате. Кабината или Бел бихте препоръчали? При Бел ми е малко странно условието да не си студент, аз съм, но в дистанционна форма и на постоянен трудов договор, след като съм одобрена за ваучер - явно е някакво тяхно изискване.

Своеволие според мен, те са изпълнители по програмата и нямат право да налагат такива условия.

# 880
Подава се наново с опцията анулиране на ваучер и заявяване на нов. Първо се анулира стария ваучер, получава се потвръждение за анулирането и се почва разглеждане и одобрение на новия.
Сега с тази информация от АЗ и аз се замислих, ще пиша на БЕЛЛ дали има доплащане.

Как точно фигурират като име тези Белл? Не ми излизат в системата.

# 881
  • 🌊

БЕЛЛ ЕДЮКЕЙШЪН, ЕИК/БУЛСТАТ: 202446220

# 882
Скрит текст:

БЕЛЛ ЕДЮКЕЙШЪН, ЕИК/БУЛСТАТ: 202446220

Благодаря ви, аз първоначално бях филтрирала само София. Най-вероятно и аз ще се преориентирам.

# 883
При мен е официално, реших да се насоча към Кабината. Подадох новото заявление.

# 884
Здравейте! И на мен днес звъннаха от интелектика, не очаквах доплащане, затова вашите коментари ми бяха много полезни. Още утре ще подам наново документи за нов ваучер. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт