Ин витро център Стефанов

• 136 551
  • 717
  •   2
Отговори
# 210
здравейте момичета ,аз също съм при доктор Стефанов и задействаме процедурата.На мен също ми изписа Ясмин,Оксибио ,Неофолик,Активмама,Селен и метфогама последното е за подобряване качеството на яйцеклетките,.Дано всичко мине добре ние сме с тежък мъжки фактор първоначално мислехме за инсе ,но доктора каза че нямало смисъл с показателите на моя мъж нямало да стане.Успех на всички ,дано скоро всяка гушне мечтаната рожба Simple Smile

# 211
Desi, ако не е тайна какви са ви показателите долу горе, защото и ние се чудим към кое да се насочим?

# 212
Правихме разширена спермограма която е с заключение тежка степен на олиготератозооспермия,левкоцитоспермия.   С абнормална морфология 99 % с нормална 1% сперматозоиди.Кое по точно от показателите те интересува ?

# 213
А концентрацията как е?

# 214
концентрация на сперматозоиди-брой сперматозоиди-1 510 714   доктора каза че подвижноста е горе долу добре но годните сперматозоиди са нищожни и заради това се наложи да замразим материал Simple Smile.

# 215
Успех ви желая! Ние сме с 10 млн. концентрация и също 1% нормална морфология и в момента приема добавки, ако мръдне малко морфологията, ще опитаме инсе!

# 216
Успех и на вас.Ккави добавки пие?Моя вече 4 ти месец приема андрозитол но никакъв ефект Sad

# 217
В момента пие л-карнитин, л-аргинин, ликопен и витамини. Не знам дали ще има ефект. По моя преценка спря андрозитола, тъй като на много малко хора  е помогнал, а той и без това съдържа изброените по-горе добавки, но в много по-малки количества. Подвижността я подобрихме от 10% на 50% с витамини и бърканицата с мед.

# 218
Много ти благодаря за линкчето ,ще го погледна

# 219
Здравейте, аз съм пациент на доктора от Плевен- сега чакам обаждане от фонда  и стартиране на ин- витро  процедурата, която се надявам да е успешна. До сега бях спокойна и имах някакво търпение , но колкото повече наближава деня в който ще разбера дали всичко се е наредило - толкова по откачена се чувствам. Предполагам , че всички се чувствате така но няма с кого да споделя , а още по малко може да ме разбере някой , който не е минал през това. Пожелавам успех на всички и моля ви, при положителен резултат публикувайте, това е важно за мен и някак си ме успокоява . БЛАГОДАРЯ ВИ !

# 220
Здравейте от мен! И аз чакам доктора да подпише с Фонда. По този повод някой знае ли докъде са стигнали нещата? Ще ми бъде първа процедура и ту нямам търпение да се започне, ту се радвам че още не е започнала (страшно ме е страх от неуспех), да не говорим за тревогите как ще отсъствам от работа, защото съм от друг град, ще имам ли странични ефекти от стимулацията. Заради всичките си главоблъсканици съм много благодарна на всички, които споделят опита си, който аз нямам и всъщност единственото, което мога да споделя са налудничавите идеи в главата ми:) Успех на всички.

# 221
Момичета, няма от какво да се плашите. Като ви стартират процедурите, така ще ви завърти шайбата, че няма да усетите как ще мине. Панда, няма кой знае какви странични ефекти от самата процедура-аз съм я правила два пъти и не съм се чувствала по-различно. Може би леко пълнеене от стимулациите, но понеже след трансфера е хубаво да се лежи и почива, не е много сигурно от какво е , а и много от момичетата не напълняват.
За съжаление при всеки е различно-зависи от проблемите, които има двойката и затова са различни и методите за тяхното разрешаване. Т.е никой не може да ви даде отговор какво точно ще ви се наложи да приемате като медикаменти, освен традиционните, които Стефанов изписва.

Така или иначе сте избрали един от най-добрите специалисти в България и съм сигурна, че ще успеете!
Стискам ви палци, момичета! Hug

# 222
Времето на стимулация е едно от най-хубавите в живота ми! Сигурно това (натласата) е и една от причините за успеха ни. Simple Smile Докторът ще ви каже точните дати на прегледи и изследвания, така че ще можете да организирате времето си. Успех!

# 223
Много благодаря Илияна 2 и jessamine. Оптимизмът ви е определено много зареждащ.

# 224
  • Варна/Казанлък
Здравейте,момичета  newsm51 и Честит Празник на всички с пожелание в най-скоро време да чуем "благата вест"  newsm17

Искам да ви попитам,знаете ли за кога дават часове за д-р Стефанов,че не съм се обаждала още?

Общи условия

Активация на акаунт