Ин витро център Стефанов

• 136 525
  • 717
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен.Може би тук не е мястото,но ще разкажа накратко и ще бъда благодарна някой да помогне.Имам   два спонтанни аборта.И в двата случая забременях от първия път.В единия случай направих спонтанен аборт оше преди да отида на лекар за установяване на бременноста.Казаха ми,че плодния сак се разпада.Втория път беше в 8г.седмица с прекъснала сърдечна дейност.Сега ходя при доктор Бузалов,понеже гинеколога ми не ми обърна особенно внимание.Направихме доста изследвания-генетични,имунологични,за щитовидната жлеза,вируси.Откриха ми хомозигот PAI,не усвояване на фолиева киселина 70%.Имунологичните и вирусите са ОК.Въпросите ми са следните-дали този доктор освен с инвитро се занимава и с рискова бременост,защотоБузалов ми каза,че при следваща бременост ще бъда всеки ден на инжекции фраксипарин.Незнам дали мога да му гласувам такова доверие.Дали не трябва да потърся специалист.Благодаря.
На мен също ми откриха генетична тромбофилия - Хетерозиготен носител на Мутацията 20210G>A в протромбиновия ген и също ще бъда на Фраксипарин и Аспирин протект. Чудя се при кого да си проследявам следващата бременност. Доста добри отзиви има за д-р Стефанов, но дали се занимава с рискови бременности... bobi_85 ако смяташ да го посетиш се надявам, че ще кажеш как е минало  Peace

# 196
Смятам да го посетя,да.Точно това се чудя и аз-дали проследява рискови бремености.При теб как стоят нещата(aко е удобно),при кой лекар ходиш?Не е лошо да чуем и неговото мнение.

# 197
Смятам да го посетя,да.Точно това се чудя и аз-дали проследява рискови бремености.При теб как стоят нещата(aко е удобно),при кой лекар ходиш?Не е лошо да чуем и неговото мнение.
Аз имам един мисед в 9 седмица, правих си или по - точно самоназначих си всякакви изследвания и излезе мутацията, както и листериоза, която сега лекувам. Ходила съм и при Бузалов, но той нещо ме претупа и не съм доволна, ходих и в Плевен при доц. Стойков, той пък каза, че листериозата не била причина за аборта, което всички знаем, че не е вярно... и  сега не знам къде да ходя и какво да правя. Замислила съм се за д-р Стефанов и може би следващия месец ще го посетя, пък да видим...

# 198
Аз листериоза не съм правила.Смятам да запиша час при Стефанов с всички готови изследвания и ще споделя какво е казал.

# 199
До всички, който се интересуват, на тази информация попаднах днес: МЦ "Ин Витро Стефанов"
7 hours ago ·
Съобщение към всички пациенти, които желаят да направят ин витро процедура в МЦ "Ин Витро Стефанов" гр. Стара Загора по ЦАР!
Бихме желали да Ви уведомим, че нашият медицински център е вече акредитирано лечебно заведение. Предстои получаване на съответният документ между 15 и 25 март тази година. След което, в рамките на 10 дни се очаква да сключим договор с ЦАР.

Благодарим на всички за търпението!

Желаем Ви светли и усмихнати празници!

# 200
  Здравейте, днес бях на преглед при др. Стефанов, явно процедури си има, защото има и пункции, и трансфери. За договора каза, че му минала акредитацията и сега чакал за издаването на самия документ, каквото и да означава. Та, за да сме се движели в процедурата, ми изписа, "пред подготовка", за предстоящото ин витро. Това ми е схемата : Yasmin x1 за21 дни ;Active Mama x1; Oxibio x1; Neopholic meta 0.4mg x1; Vit E x1;Selen x1; Metfogama 2x 1/2 .Така до следващия цикъл, а за след това, после щял да ми обяснява. След 10 дни пак на преглед. Това е от мен, ако някой е имал "пред подготовка" да сподели, каква, що, аз не я очаквах, но била необходима за детоксикация и т.н. Приятен ден на всички!

# 201
Белга, това с добавките и хапчетата е подготовката. Един-два месеца тези добавки се натрупват в организма. Аз съм била на същите, само противозачатъчните ми бяха "Жанги".

# 202
Белга, това с добавките и хапчетата е подготовката. Един-два месеца тези добавки се натрупват в организма. Аз съм била на същите, само противозачатъчните ми бяха "Жанги".
И аз така, само че при мен няма Метфогама. Защо ли? За какво е тази Метфогама?

# 203
 И аз не пих метфогама.

# 204
Танзу, изписват я за подобряване на качеството на яйцеклетките. На мен ми я изписаха след първия неуспешен опит.

# 205
Момичета, метфогамата е много важна. Както каза Кей, подобрява качеството на яйцеклетките. По принцип това е лекарство, което се приема при инсулинова резистентност, но това да не ви притеснява/познавам и хора, които го вземат за отслабване/. Иначе това е типичната терапия на д-р Стефанов Laughing Стискам палци!

# 206
И аз вземам същите добавки и противозачатъчни без метфогама,  и на мъжа ми изписаха Оксибио и едни прахчета за подобряване на спермограмата.Дано всички успеем на края.Определено мога да кажа,че се качват килца от това натрупване,но като се видим с доктора ще го разпитам.Чувствам се като балон от към корема.Има ли други с подобни проблеми?

# 207
Определено мога да кажа,че се качват килца от това натрупване,но като се видим с доктора ще го разпитам.Чувствам се като балон от към корема.Има ли други с подобни проблеми?
Аз ...  Sad  От лапарото /20.19.2014г./ до сега съм качила 10 килограма. А бях свалила 12  ooooh! Отдавам го и на обездвижването след операцията, и на хаповете. И корема ми е като футболна топка. А за циците няма да ви казвам  Mr. Green огромниии  Shocked Не знам какво ще е като започна стимулация. Повечето момичета казват, че се надуват от стимулацията  newsm78  Сигурно док ни подготвя психически предварително  Rolling Eyes

# 208
И аз бях на същите лекарства за преподготовка. Почти 3 месеца.

# 209
Момичета откъде си купувате Менопур и Цетротид? И замествате ли Овитрела с Прегнил?

Общи условия

Активация на акаунт