Ин витро център Стефанов

• 136 451
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
Точно така е! Сигурно има и други добри специалисти, но този лекар е запазил човешкото в себе си и има уникалната дарба да вдъхва спокойствие и увереност, а това е голяма част от успеха! Невероятен човек и лекар! Жалко, че се премести чак в Стара Загора, преживявам това като лична загуба.

# 76
Кей, напролет ще му направим двете колективно посещение....ще го изненадаме, така да се каже Joy

# 77
Aз наесен, живот и здраве, мисля с чавето да му се тупна.  Joy

# 78
ееееее...ще дойдеш с мен февруари ,да ми пазиш страх за серклажа-нали с теб вървим заедно от началото още Hug

# 79
Нямаш ядове, щом е за теб  Hug

# 80
Момичета да питам ако има пункция но не се оплоди яѝцеклетката и не се стигне до трансфер кое се плаща само пункцията ли и окончателната цена дадена в ценоразписа? Обърках се в тоя ценоразпис защото в предишната клиника плащах на етап.

# 81
 Да попитам нещо, някой знае ли дали в клиниката ще се прави лапароскопия!? Като излекуваме хламидиите, Стефанов каза, че ще е добре да се направи, но въобще не се сетих да го питам, той ли ще я прави или някъде другаде трябва да ходя....В сайта нещо не видях да я има като манипулация.

# 82
Ета, моля ако не те притеснявам, да разкажеш по-подробно за стимулацията, процедурата около пункцията, и изобщо за всичко, което прецениш, че не е проблем да споделиш с нас. Нали за това е темата?   bouquet
Белга, на мен ми се наложи да правя лапароскопия за отстраняване на тръба. Док ми предложи 2 варианта, защото към момента в клиниката не се правят такива процедури. Може би след време, не знам. Та вариантите бяха:
1. Да я направя при друг лекар в Стара Загора, без участие на д-р Стефанов.
2. Да я направя в Плевен, в Специализираната болница за активно лечение по акушерство и гинекология (СБАЛАГ) “Света Марина” Плевен с участието на д-р Стефанов.
Избрах втория вариант, защото исках Док да участва в лапароскопията. Не съжалявам. Клиниката е малка, но невероятна от към персонал, оборудване, отношение.
Лапароскопията ми беше на 20.11.2014г. Пътувахме с ММ на 19 /сряда/ до Плевен, настанихме него на хотел, приеха ме в клиниката, на следващия ден 20 /четвъртък/ - лапарото. На 21 /петък/ ме изписаха. И си пътувахме обратно. Даже в последствие разбрах, че може и клиниката да поеме първата нощувка в хотел. Но за нас това нямаше значение. Тъй като имам предишна тежка отворена коремна операция за отстраняване на едната тръба /извънматочна бременност, констатирана много късно/, за мен беше важно да се отстрани цялата тръба с лапаро, въпреки тежки предполагаеми сраствания от предишната операция.
Страхотно се справиха. Ако пак ми предстои някаква подобна интервенция, пак там бих отишла.
Сега съм в къщи, имам 30 дни болнични. Чувствам се чудесно.
За съжаление наистина при мен е имало доста сраствания, и заради по-тежката процедура се налага да изчакам поне 2 месеца преди да започна стимулация.

# 83
 Мерси за инфото tanzu, миналата година правих коремна операция за отстраняване на миома в СВ. Марина и останах много доволна от всичко там! Ще го мислим пак като му дойде времето, не че ще е много далеч във времето, а и бях останала с впечатлението, че Стефанов вече си е само в Сз и ако не в неговата клиника, ще прави операции в друга в СЗ. Януари ще говоря с него и ще пиша ако има някаква промяна.

# 84
Да, Белга, като дойде време обсъдете го с Док. До тогава може да има промяна и при него и да прави лапароскопии и в Стара Загора. Каквото и да се случи, пожелавам ти успех и много положителни емоции през 2015 година!

# 85
Да, Белга, като дойде време обсъдете го с Док. До тогава може да има промяна и при него и да прави лапароскопии и в Стара Загора. Каквото и да се случи, пожелавам ти успех и много положителни емоции през 2015 година!
Мерси, да ти се връща тъпкано! Wink

# 86
Към момента не сме почнали защото имах задържан фоликул и сега отново съм на противозачатъчни и витамини. Но питах за да съм подготвена, защото в Надежда не плащах въобще за прегледи и после се плащаше на етапи, като аз никога не съм стигала до оплождане и сега в тия цени се обърках, а това е много важна част лично за мен. Иначе доктора ми харесва засега. Надявам се и занапред да е така. А наѝ ми харесва че на регистратура си вдигат телефона.

# 87
Доктора каза, че моят вариант е класическо ин витро. Със стимулация от първия ден на цикъла и пункция на 13 - 14 ден.

# 88
Здравейте!
Ние също се доверихме на д-р Стефанов. Сега лекуваме хламидия, а следващата седмица ще ходя на цветна снимка. Доктора ми каза така: ще проверим тръбите, ако всичко е наред инсе. А ако има запушвания ин витро. Това е положението при нас за сега
Пожелавам успех на всички бъдещи мами Simple Smile
Вяра момичета  Hug Praynig

# 89
Честита Нова година, момичета! Пожелавам на всички поне по една сбъдната мечта през 2015 година!
Темата замря, реших да я побутна малко! Какво става с клиниката,някакви новини? В края на месеца съм решила да си запиша час и аз!

Общи условия

Активация на акаунт